Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59395
16.3.15 10:14

@Siemenss pokud chlap nechce nic moc nenaděláš :?, to bydlíš ty u něj? problémy teprve nastanou až bude mimino, on bude bránit psa a nastanou zbytečné hádky. Mě pes v posteli nevadí ale vždy jsme měli jen malé psy. ted máme 14 dní štěně a zatim v posteli neni, ale spíš ze strachu že když by skočila z postele tak by se přizabila :?. Moc řešení nemáš pokud chlap nebude chtít ustoupit, ono i pro psa pokud je roky zvyklý být v posteli nezměníš ze dne na den. Asi bych šla spát do jiného pokoje nebo ty zůstan v ložnici a chlap se psem do obýváku pokud nejste v garsonce. Snad je pes vychovaný aby extra nežárlil pak na dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.3.15 10:15

@RadkaCh no tak chlapovo vytoužené asi nebylo, tak teď jen doufat jako spousty zdejších uživatelek, že se chlap po porodu změní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
@j.a.n.i1 píše:
@Siemenss Zase další, které selhala antikoncepce :think:

Mimou antikoncepce neselhala!! Jsou ženy, které jsou alergické. Ale tohle sem vůbec nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@j.a.n.i1
No ale ví, jaký je názor partnerky, mohl by svolit alespoň ke kompromisu, pokud mu na ní a na rodině záleží.
Vždyť jde přece o blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
16.3.15 10:16

Proč tu řešíte její těhotenství? ona chce poradit jak dostat psa z postele, ne chlapa z postele..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 10:17
@Aishenka píše:
Proč tu řešíte její těhotenství? ona chce poradit jak dostat psa z postele, ne chlapa z postele..

Jenže ono se to, bohužel, vzájemně nevylučuje.

• Citovat
  • Upravit
101702
16.3.15 10:17
@Siemenss píše:
Mimou antikoncepce neselhala!! Jsou ženy, které jsou alergické. Ale tohle sem vůbec nepatří.

Na všechny druhy? O tom silně pochybuju… ale tím spíš je to tvůj boj, že se nechráníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
16.3.15 10:18
@anairda píše:
@j.a.n.i1
No ale ví, jaký je názor partnerky, mohl by svolit alespoň ke kompromisu, pokud mu na ní a na rodině záleží.
Vždyť jde přece o blbost.

No a když jde o blbost, tak úplně stejně může ustoupit ona, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
16.3.15 10:19

@Siemenss Nezlob se na mě ale s chlapem seš chvílu hned se přistěhuješ, uděláte si dítě a pak Ti najednou vadí jeho zvyky ohledně psa?? Tak si uvědom že se psem žije déle než s Tebou a že se kvůli Tobě třeba vůbec měnit nebude ono si třeba pro příště uvědomíš že je potřeba člověka nejdříve poznat než si udělat závazky a pak se divit a rozčilovat že ti na tom druhym něco nesedí…
Jinak opravdu nejsem zastánce spaní psa v posteli ale tady si musíš uvědomit že s tím sis přítele našla a težko s ním něco uděláš pokuď nebude chtít on sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556

@Aishenka ale pokud je pro chlapa pes důležitější než přání těhotné ženy, tak se asi nic nevyřeší že…

neo má jejich prolémy řešit gynekolog, že by jako napsal zákaz psa v posteli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
@Aishenka píše:

No, když ono je dost dobře možné, že to půjde jen včetně chlapa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.3.15 10:21

@Siemenss my máme kotě, je strašně akční, když jsme si ho přivezli, spalo s náma pár nocí v posteli, ale vůbec jsem se nevyspala, takže ho na noc zavíráme do vedlejšího pokoje a je klid :) navíc jsem také těhotná a prostě chci mít v posteli čisto, jasně, občas přes postel přeběhne, nebo si lehne do noh, ale jinak ne, vadí mě to a to mám kočky o malička a vždy s náma spávaly v posteli. Ted převlíkám postele skoro co tři dny, protože mě prostě vadí, že si tam občas lehne. Ale v těhu to prostě nesnesu, tak mu to prostě řekni, že jsi těhotná a měla by jsi být v čistotě, přece jen pes chodí ven a kdoví co za špínu a bacily má na tlapkách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

@Siemenss osobně v tom čuchám daleko větší problém, než jak to vypadá… jsou lidi, co mají psa jako psa a nemaj problém ho vyexpedovat do pelechu.. apak je sorta lidí, co má pssa jak dítě a to je konečná, ty prostě nepřesvědčíš… a ani hybgienickým hlediskem, ani jiným.. jako že bys od psa něco chytla, se mi nezdá, jediný blbý je, že bude mimino případn od chlupů, to je tak všechno.. alůe říct třeba mojí matce, že nesmí spát se psama, je konečná :mrgreen: :mrgreen: ale třeba mu to časem dojde, já v pubertě jsem vůbec nechápala, jak můřže mít někdo radši svoje dítě, než psa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a taky jsem z toho tak nějak vyrostla…svoje děti v kontaktu se psem nijak neomezuju, ale v posteli ho nechci, neb překáží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
@j.a.n.i1 píše:
No a když jde o blbost, tak úplně stejně může ustoupit ona, ne?

No ona by ale ustoupila krapet víc, nemyslíš? :lol: Nebo takhle : v krapet podstatnějších věcech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
16.3.15 10:23
@RadkaCh píše:
Jenže ono se to, bohužel, vzájemně nevylučuje.

máš pravdu, nevylučuje, jen mi přijde zbytečné to otáčet proti zakladatelce. Taky si myslím své..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný