Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
124
16.3.15 10:02

@RadkaCh
Jestli myslíš to, ze jsem otehotnela docela brzo, tak asi takhle jsou lidí co plánují děti 8let a když to přijde, tak spolu nezůstanou protože začnou problemy a jsou lidí jako já, ze otehotni brzo a jsou spolu celý život
Jenže to sem nepatri. Jiné problemy nemame jsme poměrně stejní, jen problém je tenhle a jak jsem psala resime to od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
16.3.15 10:04
@lucik2011 píše:
@Tynkycat2 Tak to je trošku rozdíl snášet partnerovo zvíře v bytě a spát s ním v posteli. To už je trošku moc. Já osobně bych to nesnesla

Ano, ale pokud bych to nesnesla, tak si s takový člověkem nepořizuju dítě… a pravděpodobně s ním ani nejsem, pokud on ustoupit nechce. To je ten zásadní problém, zakladatelka od začátku ví, že pes spí v posteli, že partner změnu odmítá, ale nejdřív si pořídí dítě a pak začíná řešit psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
16.3.15 10:06
@anairda píše:
Vždyť píše, že to řeší od začátku, ale nechce ustoupit! Baby, čtete nebo ne? :lol:

Jasně a proto si s ním pořídí dítě, když nejsou schopni se shodnou ani na tom, kde bude spát pes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.3.15 10:06

Ahoj, já jsem kdysi mívala v posteli našeho králíčka (podotýkám, že je naučený na kočičí záchod, do postele nikdy nebobkoval ani nečůral). Takže proti pejskovi to bylo hygienicky naprosto OK, jen semtam chlup… Ale v těhotenství jsme o naprosto odbourali, králíček do postele nesmí. Teď už mám 6-týdenní miminko a často s námi spí v posteli, na posteli přebaluju a kojím a jsem ráda, že to mám hygienicky košer. I tak na ní najdu občas černý chlup :mrgreen:
Je potřeba si uvdomit, že pejskové a kočičky (oproti králíkovi) jsou rizikem nejen kvůli alergii a hygieně, ale kvůli zoonózám - nemocem, které jsou přenosné na lidi. Do porodu bysis to měla prosadit, to je neúnosné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.15 10:07

@j.a.n.i1
No jo no, to opravdu není ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
16.3.15 10:07

Nikdo si dite neporidil protože chtěl! Příslo to nahle. A jestli jsem měla jít na potrat kvůli tomuhle, tak je to hloupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
16.3.15 10:10

@Siemenss
Ale to víš, že ne, jaký potrat…
Jen holt z toho může plynout do budoucna víc a víc problémů, jelikož se nedokážete domluvit ani na banalitě a přítelovi přijde očividně důležitější pes, než ty, tvoje dcera i vaše společné miminko na cestě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
@Siemenss píše:
@RadkaCh
Jestli myslíš to, ze jsem otehotnela docela brzo, tak asi takhle jsou lidí co plánují děti 8let a když to přijde, tak spolu nezůstanou protože začnou problemy a jsou lidí jako já, ze otehotni brzo a jsou spolu celý život
Jenže to sem nepatri. Jiné problemy nemame jsme poměrně stejní, jen problém je tenhle a jak jsem psala resime to od začátku.

Myslím to, že jste spolu půl roku a jsi už těhotná. A to se ani neptám, jak dlouho těhotná. Že od začátku řešíte nějaký problém, který se momentálně jeví jako neřešitelný, protože jeden chce psa v posteli a druhý ne a ani jeden nechce ustoupit, což vede k tomu, že jeden z toho bude naštvanej. Momentálně jsi to ty a pokud dosáhneš vyhoštění psa z postel, tak to bude partner. Nebo tak míříte k oddělenému spaní, kdy jeden bude spat s dítětem a druhý se psem. A tak dále, a tak dále..

• Citovat
  • Upravit
101710

@Siemenss Zase další, které selhala antikoncepce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.3.15 10:11

@Siemenss nerozčiluj se, ale holky mají pravdu a jeho přístup je dost hloupý, evidentně jste se moc neznali, když neumíte vyřešit takovou prktinu, on na tebe evidentně nebere ohled…
jako dle tvých příspěvků, bych to řešila tak, že budu spát jinde a doufát, že je to jediná věc v které se ke mě chlap bude chovat takhle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
@anairda píše:
@Siemenss
Ale to víš, že ne, jaký potrat…
Jen holt z toho může plynout do budoucna víc a víc problémů, jelikož se nedokážete domluvit ani na banalitě a přítelovi přijde očividně důležitější pes, než ty, tvoje dcera i vaše společné miminko na cestě. :nevim:

Možná není, možná má jen jiný názor na zdravotní závadnost psa a nevidí důvod proč by tam nemohl být pes i mimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

Taky jsme měli psa ale tohle bych nedovolila, pes má mít své místo a ne se cpát do postele. Jeho chyba to ale není, páníček si ho tak naučil takže pokud jemu to nevadí asi s tím moc nenaděláš. Koupila bych pelech a psa vykázala tam, pokud to ale partner nehodlá akceptovat udělala bych si ložnic z jiného pokoje, evidentně je pes víc než ty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 10:12
@Siemenss píše:
Nikdo si dite neporidil protože chtěl! Příslo to nahle. A jestli jsem měla jít na potrat kvůli tomuhle, tak je to hloupe.

Náhle se zadařilo otěhotnět :mrgreen: Přeju hodně štěstí, budeš ho potřebovat :mrgreen: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5638
16.3.15 10:12

@Siemenss tak misto manzelske postele kupte 2 postele, udelejte si mezi sebou potrebnou mezeru, treba nocnim stolkem… aspon tak no… chlap at spi se psem ve sve posteli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 10:13
@catherine100 píše:
@Siemenss nerozčiluj se, ale holky mají pravdu a jeho přístup je dost hloupý, evidentně jste se moc neznali, když neumíte vyřešit takovou prktinu, on na tebe evidentně nebere ohled…
jako dle tvých příspěvků, bych to řešila tak, že budu spát jinde a doufát, že je to jediná věc v které se ke mě chlap bude chovat takhle :nevim:

No a to se to dítě ještě nenarodilo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný