Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@veronika67 píše:
@Anael to už mě zase přijde docela drsný, znám hodně lidí co mají doma psy a nesmrdí to u nich a pes je čistej, je ta postel se mi moc nelíbí, do postele nepatří žádný zvíře..naše kočka je jen doma, odblešená naočkovaná odčervená, ale prostě do postele jen k nohám a dál ani krok
Tak kočka co je jen na doma není jako pes, který chodí i ven…a pes prostě smrdí, kočka ne ![]()
Já si tedy neumím představit spát bez psa a nic nehygienického na tom není! Psovi z každé vycházky osprchuju tlapy a musím jen častěji převlíkat, ale to není problém. A je naučený, že spí na mé půlce buď pod peřinou, nebo na peřině a k manželovi na půlku neleze… Tak co ho zakladatelko naučit spát jen na přítelově půlce postele? jak je velký pejsek? Já mám obra a i tak se spolu vejdem ![]()
Mě teda přijde, že chlupy z kočky jsopu úplně stejně..a ještě takový jemný, co se lepěj všude ![]()
@anairda píše:
@j.a.n.i1
Však ale oni to přeci řeší už od začátku. Jen holt asi dost blbě.
Počkej, o čem se to vlastně bavíme, já už se v tom ztrácím.
No, řeší a to je právě to, co mě osobně na tom vadí, řeší to od začátku, nikam to nevede, ale přesto si pořídí dítě a teď ho chce používat jako argument ![]()
@Anael ty jo, by ses divila od kolika lidí jsem dostala sprda, že jsme si pořídili kotě a že kočky smrdí a k dítěti nepatří a bláblábláá
já teda musím říct, že u někoho pes smrdí u někoho ne, nevím čím to je
ale jak říkáš, chodí ven a na těch tlapkách má třeba bobky jiných psů a v tom pak spávat, no to by mě asi škráblo ![]()
@anairda píše:
Já to vidím takhle, na jedné straně chlap, který chce spát se psem v posteli a na straně druhé těhotná, která se necítí příjemně, špatně kvůli tomu spí, bojí se ohledně hygieny a její dcera, když má špatné sny, tam pak ani nemůže… Nevím, přijde mi, že na jedné straně je ta potřeba opravdu méně podstatná.
A to jsou právě ty chyby, co jsem psala, které se na sebe od úplného začátku nabalují a dál nabalovat budou. Jestli ten chlap má prostě na piedestalu psa a zakladatelka je se svojí dcerou i jejich slpolečným dítětem pod ním, tak se to prostě nevyřeší. Jo, on sice nejedná správně a měl by se s ní nějak domluvit. Ale jestli on se od začátku domluvit nechtěl, tak zakladatelka měla dooobře zvážit další soužití a dál se mi to psát už nechce…
@j.a.n.i1
Tak dítě přišlo během toho řešení a nebylo plánované, takže prostě je. No a stále se to řeší, jen přibývá argumentů. ![]()
@Krrysa píše:
@Anael ale je již nepsané pravdilo emimina, že dostaneš zásadně odpověď na to, na co ses nepsala a popř. radu, jak si to měla udělat jinak.. oboje hodně pomůže![]()
Však jo, ale tohle mě fakt vytáčí…že někdo otěhotněl brzo, někdo zase pozdě, někdo tamto…ááá
![]()
@PitbulLenka píše:
Já si tedy neumím představit spát bez psa a nic nehygienického na tom není! Psovi z každé vycházky osprchuju tlapy a musím jen častěji převlíkat, ale to není problém. A je naučený, že spí na mé půlce buď pod peřinou, nebo na peřině a k manželovi na půlku neleze… Tak co ho zakladatelko naučit spát jen na přítelově půlce postele? jak je velký pejsek? Já mám obra a i tak se spolu vejdem
No a tohle je to, co jsem myslela, že pejskaři prostě nikdy nevezmou, že tohle není normální, pardon ![]()
Moji psi nelínají a nesmrdí, protože jsou šlechtění jako gaučáci, přesto si myslím, že pes k děcku do postele nepatří…to že jsou spolu přes den téměř nonstop neřeším…
ale na tohle budou vždycky dva, vlastně tři tábory a každý dle svých preferencí a zkušeností…
prolém je to, že si to prostě zakladatelka neujasnila s přítelem hned
a ustoupí jeden nebo druhý ![]()
@catherine100 píše:
prolém je to, že si to prostě zakladatelka neujasnila s přítelem hneda ustoupí jeden nebo druhý
Nebo taky nikdo a půjdou bez ohledu na to, že spolu čekají dítě od sebe…
@veronika67 píše:
@Anael ty jo, by ses divila od kolika lidí jsem dostala sprda, že jsme si pořídili kotě a že kočky smrdí a k dítěti nepatří a bláblábláájá teda musím říct, že u někoho pes smrdí u někoho ne, nevím čím to je
ale jak říkáš, chodí ven a na těch tlapkách má třeba bobky jiných psů a v tom pak spávat, no to by mě asi škráblo
Jo, to je prostě nechutný. Kočka, co je jen doma a nechodí ven mi nijak nevadí…vadí mi zvířata, co běhají jak po venku, tak doma…
@RadkaCh
Tak jestli jsou spolu půl roku, tak zase až tolik času na to neměli.
Vem si, že v tom mezičase byly vánoce a také se otěhotnělo.
Takový život holt někdy bývá.
@anairda píše:
@j.a.n.i1
Tak dítě přišlo během toho řešení a nebylo plánované, takže prostě je. No a stále se to řeší, jen přibývá argumentů.
No to je fakt. Jestli to dítě přišlo během stěhování, tak se toho fakt moc vyřešit asi nestihlo. Tak to držím palce při dalším řešení ![]()
@j.a.n.i1 píše:
No, řeší a to je právě to, co mě osobně na tom vadí, řeší to od začátku, nikam to nevede, ale přesto si pořídí dítě a teď ho chce používat jako argument
Ty vážně furt nedokážeš pochopit, že to dítě neplánovali? ![]()