Pes v posteli

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7797
16.3.15 10:35
@veronika67 píše:
@Anael to už mě zase přijde docela drsný, znám hodně lidí co mají doma psy a nesmrdí to u nich a pes je čistej, je ta postel se mi moc nelíbí, do postele nepatří žádný zvíře..naše kočka je jen doma, odblešená naočkovaná odčervená, ale prostě do postele jen k nohám a dál ani krok :mrgreen:

Tak kočka co je jen na doma není jako pes, který chodí i ven…a pes prostě smrdí, kočka ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
16.3.15 10:36

Já si tedy neumím představit spát bez psa a nic nehygienického na tom není! Psovi z každé vycházky osprchuju tlapy a musím jen častěji převlíkat, ale to není problém. A je naučený, že spí na mé půlce buď pod peřinou, nebo na peřině a k manželovi na půlku neleze… Tak co ho zakladatelko naučit spát jen na přítelově půlce postele? jak je velký pejsek? Já mám obra a i tak se spolu vejdem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110

Mě teda přijde, že chlupy z kočky jsopu úplně stejně..a ještě takový jemný, co se lepěj všude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101708
@anairda píše:
@j.a.n.i1
Však ale oni to přeci řeší už od začátku. Jen holt asi dost blbě.
Počkej, o čem se to vlastně bavíme, já už se v tom ztrácím. :lol:

No, řeší a to je právě to, co mě osobně na tom vadí, řeší to od začátku, nikam to nevede, ale přesto si pořídí dítě a teď ho chce používat jako argument :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
16.3.15 10:37

@Anael ty jo, by ses divila od kolika lidí jsem dostala sprda, že jsme si pořídili kotě a že kočky smrdí a k dítěti nepatří a bláblábláá :D já teda musím říct, že u někoho pes smrdí u někoho ne, nevím čím to je :D ale jak říkáš, chodí ven a na těch tlapkách má třeba bobky jiných psů a v tom pak spávat, no to by mě asi škráblo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.3.15 10:37
@anairda píše:
Já to vidím takhle, na jedné straně chlap, který chce spát se psem v posteli a na straně druhé těhotná, která se necítí příjemně, špatně kvůli tomu spí, bojí se ohledně hygieny a její dcera, když má špatné sny, tam pak ani nemůže… Nevím, přijde mi, že na jedné straně je ta potřeba opravdu méně podstatná.

A to jsou právě ty chyby, co jsem psala, které se na sebe od úplného začátku nabalují a dál nabalovat budou. Jestli ten chlap má prostě na piedestalu psa a zakladatelka je se svojí dcerou i jejich slpolečným dítětem pod ním, tak se to prostě nevyřeší. Jo, on sice nejedná správně a měl by se s ní nějak domluvit. Ale jestli on se od začátku domluvit nechtěl, tak zakladatelka měla dooobře zvážit další soužití a dál se mi to psát už nechce…

• Citovat
  • Upravit
11700
16.3.15 10:38

@j.a.n.i1
Tak dítě přišlo během toho řešení a nebylo plánované, takže prostě je. No a stále se to řeší, jen přibývá argumentů. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.3.15 10:38
@Krrysa píše:
@Anael ale je již nepsané pravdilo emimina, že dostaneš zásadně odpověď na to, na co ses nepsala a popř. radu, jak si to měla udělat jinak.. oboje hodně pomůže :mrgreen: :mrgreen:

Však jo, ale tohle mě fakt vytáčí…že někdo otěhotněl brzo, někdo zase pozdě, někdo tamto…ááá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
16.3.15 10:39
@PitbulLenka píše:
Já si tedy neumím představit spát bez psa a nic nehygienického na tom není! Psovi z každé vycházky osprchuju tlapy a musím jen častěji převlíkat, ale to není problém. A je naučený, že spí na mé půlce buď pod peřinou, nebo na peřině a k manželovi na půlku neleze… Tak co ho zakladatelko naučit spát jen na přítelově půlce postele? jak je velký pejsek? Já mám obra a i tak se spolu vejdem :D

No a tohle je to, co jsem myslela, že pejskaři prostě nikdy nevezmou, že tohle není normální, pardon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
16.3.15 10:39

Moji psi nelínají a nesmrdí, protože jsou šlechtění jako gaučáci, přesto si myslím, že pes k děcku do postele nepatří…to že jsou spolu přes den téměř nonstop neřeším…

ale na tohle budou vždycky dva, vlastně tři tábory a každý dle svých preferencí a zkušeností…

prolém je to, že si to prostě zakladatelka neujasnila s přítelem hned :nevim: a ustoupí jeden nebo druhý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101708
16.3.15 10:41
@catherine100 píše:
prolém je to, že si to prostě zakladatelka neujasnila s přítelem hned :nevim: a ustoupí jeden nebo druhý :nevim:

Nebo taky nikdo a půjdou bez ohledu na to, že spolu čekají dítě od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
@veronika67 píše:
@Anael ty jo, by ses divila od kolika lidí jsem dostala sprda, že jsme si pořídili kotě a že kočky smrdí a k dítěti nepatří a bláblábláá :D já teda musím říct, že u někoho pes smrdí u někoho ne, nevím čím to je :D ale jak říkáš, chodí ven a na těch tlapkách má třeba bobky jiných psů a v tom pak spávat, no to by mě asi škráblo :poblion:

Jo, to je prostě nechutný. Kočka, co je jen doma a nechodí ven mi nijak nevadí…vadí mi zvířata, co běhají jak po venku, tak doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700

@RadkaCh
Tak jestli jsou spolu půl roku, tak zase až tolik času na to neměli. :lol: Vem si, že v tom mezičase byly vánoce a také se otěhotnělo.
Takový život holt někdy bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
@anairda píše:
@j.a.n.i1
Tak dítě přišlo během toho řešení a nebylo plánované, takže prostě je. No a stále se to řeší, jen přibývá argumentů. :lol:

No to je fakt. Jestli to dítě přišlo během stěhování, tak se toho fakt moc vyřešit asi nestihlo. Tak to držím palce při dalším řešení :lol:

• Citovat
  • Upravit
2144
@j.a.n.i1 píše:
No, řeší a to je právě to, co mě osobně na tom vadí, řeší to od začátku, nikam to nevede, ale přesto si pořídí dítě a teď ho chce používat jako argument :think:

Ty vážně furt nedokážeš pochopit, že to dítě neplánovali? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný