Pěstujete někdo mučenku?

224
31.10.15 07:07

Pestujete nekdo mučenku?

Ahoj, pestujete nekdo mucenku? koupila jsem si ji v obchode, nasadila me krasne poupatka a pak me opadaly…,vsimla jsem si, ze listy nejsou krasne zelene, ale flekate.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1603
31.10.15 08:47

Ahoj já Mučenku nemám, ale tchýně ano a vím, že s tím měla problémy, protože nebyla květina na dostatečném světle a teple. Nebo ti jí něco napadlo. Něčím to stříkala, myslím, že postřikem proti sviluškám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
30.12.15 23:52

Já pěstuji mučenky. Ten opad poupat může být změna podmínek nebo přelití…máš fotku? Jak se jí ted daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
1.1.16 13:47
@Reniii píše:
Já pěstuji mučenky. Ten opad poupat může být změna podmínek nebo přelití…máš fotku? Jak se jí ted daří?

Ahoj dekuji za prispevek.kdyz jsem prisla z obchodu tak uz listy se mi zdaly jakoby na nich byly bile flicky, ne moc, ale byly.Asi jsem to podcenila uz v obchode.
Popata me zacaly opadavat, jak jsem psala.Tak jsem ji celou ostrihala a nechala zakorenit. Chytla se a tak jsem ji zasadila, zatim roste pekne. Mucenky jsem vzdy milovala, ale nejak me nejdou pestovat. Ostatni kvitka mam pekny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
1.1.16 16:15

Tak to je fajn že žije…mučenky to mají přes zimu těžké (alespon u mě nemají nejlepší podmínky) ale těším se opět na léto :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí