Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, pestujete nekdo mucenku? koupila jsem si ji v obchode, nasadila me krasne poupatka a pak me opadaly…,vsimla jsem si, ze listy nejsou krasne zelene, ale flekate.
Diky
Ahoj já Mučenku nemám, ale tchýně ano a vím, že s tím měla problémy, protože nebyla květina na dostatečném světle a teple. Nebo ti jí něco napadlo. Něčím to stříkala, myslím, že postřikem proti sviluškám?
Já pěstuji mučenky. Ten opad poupat může být změna podmínek nebo přelití…máš fotku? Jak se jí ted daří?
@Reniii píše:
Já pěstuji mučenky. Ten opad poupat může být změna podmínek nebo přelití…máš fotku? Jak se jí ted daří?
Ahoj dekuji za prispevek.kdyz jsem prisla z obchodu tak uz listy se mi zdaly jakoby na nich byly bile flicky, ne moc, ale byly.Asi jsem to podcenila uz v obchode.
Popata me zacaly opadavat, jak jsem psala.Tak jsem ji celou ostrihala a nechala zakorenit. Chytla se a tak jsem ji zasadila, zatim roste pekne. Mucenky jsem vzdy milovala, ale nejak me nejdou pestovat. Ostatni kvitka mam pekny…
Tak to je fajn že žije…mučenky to mají přes zimu těžké (alespon u mě nemají nejlepší podmínky) ale těším se opět na léto ![]()