Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky prosím, nevaříte některá doma pro prcka petrželovou, krémovou polévku?
Nedávno jsem jí viděla někde na netu, ale neuložila jsem si stránku
Už mi docházejí nápady na vařeení…
Vím, že tam byly 4ks petržele, pórek, a 1/2 l mléka
A nakonci se mixovala ![]()
Nevaříte jí někdo doma? Zbytek ingrediencí? postup? ![]()
Díky za každý tip, radu a odkaz ![]()
Zadej si do googlu petrzelova polevka a vyjede ti toho plno
treba…
@alexsona píše:
Já polívky skoro malýmu nevařím, davám mu ty ze skleničky
no to jsi teda zakladatelce poradila
![]()
i když já taky nemám radu
![]()
i když zakladatelko, z toho co píšeš, bych ve vodě uvařila 4 petržele a pórek, vody jen trochu, až by to bylo měkký, tak bych přidala mlíko, a rozmixovala. popř trošičku zahustila moukou. a celem by se tam mohly hodit brambory ![]()
@slavuska1 no tak nějak jsem to taky měla na mysli, jen jsem přemýšlela jestli tam nebylo něco extra, jelikož jsem to našla někde na stránce s dětskými recepty
___ A jelikož nejsme doma moc polívkoví, vaří se teď jen kvůli malé, tak se raději ptám ![]()
Děkuju Ti za tip ![]()
@alexsona píše:
@slavuska1 Radim, ať dá svýmu dítěti taky ty ze skleničky
ale ona nechtěla poradit, čím má krmit dítě, ale nějaký osvědčený recept na petrželovou polévku
![]()
@slavuska1 No a já říkám, ať nic nevymejsli a neveri se s tou polivkou a da ji ze skleničky ![]()
@wej_a píše:
@slavuska1 no tak nějak jsem to taky měla na mysli, jen jsem přemýšlela jestli tam nebylo něco extra, jelikož jsem to našla někde na stránce s dětskými recepty___ A jelikož nejsme doma moc polívkoví, vaří se teď jen kvůli malé, tak se raději ptám
Děkuju Ti za tip
já taky na ty polívky moc nejsem, dělám vlastně jen vývar, hustou bramboračku, nebo hustou brokolicovou, jiný v podstatě nědělám
ale k petrželi a pórku bych asi přidala ty brambory, aby to víc zasytilo, a bylo to hustčí
ale nevím na kolik má moje rada smysl, jelikož jsem petrželovou polívku nikdy ani nejedla, natož abych jí vařila ![]()
@alexsona píše:
@slavuska1 No a já říkám, ať nic nevymejsli a neveri se s tou polivkou a da ji ze skleničky
no a oni prodávají takovou? ještě jsem ji v regálech neviděla
a já osobně teda polívky ve skleničkách nikdy nekupovala, max občas normální příkrmy. za 30 kč mi to přijde jako celkem drahá voda ![]()
@alexsona píše:
@Poison Ivy Když nemaj tak si zavoláme babičce
tys něco pila? ![]()
@slavuska1 Říkám, že kdyžtak zavoláme babičku
Tak to já se z ničim nevařím a radši to koupim..