Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A kupujete uz neco? myslim pro miminko?
Ja se teda zarekla ze nekoupim nic do vysledku screeningu a ted jsem si to posunula, ze prvni vec koupim az jak budu vedet pohlavi
Prali jsme si holcicku, ale ted mi to je uplne jedno
co vy?
@Drambee A ty uz mas nedaleko do screeningu ze??? Nevis jak to probiha? Je to jen krev + utz? A uz mas brisko?
@sabusssa no my jsme po ivf snažily jsme se dva roky…ale konečně se zadařlo
Jeee taky bych chtela byt aspon unavena nebo aspon zvracet
Bez tech priznaku tehotenstvi jsem se strachovala, jestli je vubec vse ok
![]()
@šárinka.H Jeee tak to je pekne, asi jste si teda uzili, ale hlavne ze se zadarilo.
Tak já jen pár dudliků..lahvičku, botičky jedny a jinak tchýně ta už něco nakoupila ale ta žije v Itálii..takže to dostaneme bůhví kdy
Jinak kupuju v neutrálu..taky bych radši holčičku, ale citím se na klučinu..mám takovej instinkt
Jinak ano na co se týká screeningu tak v pondělí mi brali už krev a příští čtvrtek jsem objednaná do fakultky na UTZ, takže opravdu jde jen o toto..takže se modlím, aby to dopadlo dobře ![]()
Buď jen ráda že nemáš žádné příznaky..co bych za to občas dala..i když jsem na tom taky celkem dobře ![]()
Já zatím nic nekupuju čekám taky až po testech…já jsem zatím nic nenabrala
@Drambee jen par...
Ja jeste lautr nic, musim se drzet a do tech obchodu s vecicka ani nechodim jeste ![]()
A vysledky ti reknou hned po UTZ??? Vysledky jsou typu ratio 1:…? nebo jen reknou mate nizke ci vysoke riziko ![]()
Jaktoze se citis na klucinu?? Ja se necitim zatim na nic asi.
Holky omlouvám se za své opožděné reakce ale píšu přes tel a jde to pomalu ![]()
@šárinka.H nic?
Ja jsem pribrala urcite, ale na vaze to jeste nemuzu srovnat, poprve jsem se vazila minuly tyden u doktorky. Ale ja jsem pribrala na prsach, za coz jsem prevelice rada
A urcite uz pocituji ze se mi zvetsuje vse, jen ne to brisko
Ja kdyz pribiram tak vzdy hlavne v obliceji - podbradek
![]()
Já nemůžu odolat
mě to stačí jen v obchodáku nějakým projít kolem dětského a je to..jo a už mám i dvoje pleny, jelikož ta jejich cena je příšerná..takže si chci udělat zásobičku
Výsledky z krve by mi měli říct ted v ponděli a UTZ hned po UTZ snad
Jinak ano..výsledky jsou typu 1:… takže sem zvědavá..) ![]()
A jak casto chodivate na utz k doktorovi? Ja ziju v zahranici, a tu delaji utz jen 2× za cely tehu
coz me sokovalo. Proto jsem se v tu sobotu sla ujistit na soukromou kliniku, ale kazdy mesic tam teda chodit asi nebudu ![]()
A tady v tom 12tt na screeningu mi reknou vysledek az za tyden a to napisou jen : nizke riziko x vysoke riziko. Ale snad to bude stacit
Mam z toho nervy uz ted! Je to Vase prvni miminko???