Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
28.11.13 13:20

A kupujete uz neco? myslim pro miminko?
Ja se teda zarekla ze nekoupim nic do vysledku screeningu a ted jsem si to posunula, ze prvni vec koupim az jak budu vedet pohlavi :-) Prali jsme si holcicku, ale ted mi to je uplne jedno :-) co vy?
@Drambee A ty uz mas nedaleko do screeningu ze??? Nevis jak to probiha? Je to jen krev + utz? A uz mas brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
28.11.13 13:21

@sabusssa no my jsme po ivf snažily jsme se dva roky…ale konečně se zadařlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 13:22

Jeee taky bych chtela byt aspon unavena nebo aspon zvracet :-) Bez tech priznaku tehotenstvi jsem se strachovala, jestli je vubec vse ok :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 13:23

@šárinka.H Jeee tak to je pekne, asi jste si teda uzili, ale hlavne ze se zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
28.11.13 13:23

Tak já jen pár dudliků..lahvičku, botičky jedny a jinak tchýně ta už něco nakoupila ale ta žije v Itálii..takže to dostaneme bůhví kdy :mrgreen: Jinak kupuju v neutrálu..taky bych radši holčičku, ale citím se na klučinu..mám takovej instinkt :lol: Jinak ano na co se týká screeningu tak v pondělí mi brali už krev a příští čtvrtek jsem objednaná do fakultky na UTZ, takže opravdu jde jen o toto..takže se modlím, aby to dopadlo dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
28.11.13 13:24

Buď jen ráda že nemáš žádné příznaky..co bych za to občas dala..i když jsem na tom taky celkem dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
28.11.13 13:24

Já zatím nic nekupuju čekám taky až po testech…já jsem zatím nic nenabrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 13:26

@Drambee jen par... :-D :-D Ja jeste lautr nic, musim se drzet a do tech obchodu s vecicka ani nechodim jeste :-)

A vysledky ti reknou hned po UTZ??? Vysledky jsou typu ratio 1:…? nebo jen reknou mate nizke ci vysoke riziko :-)
Jaktoze se citis na klucinu?? Ja se necitim zatim na nic asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
28.11.13 13:28

Holky omlouvám se za své opožděné reakce ale píšu přes tel a jde to pomalu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 13:29

@šárinka.H nic?
Ja jsem pribrala urcite, ale na vaze to jeste nemuzu srovnat, poprve jsem se vazila minuly tyden u doktorky. Ale ja jsem pribrala na prsach, za coz jsem prevelice rada :-D A urcite uz pocituji ze se mi zvetsuje vse, jen ne to brisko :-D Ja kdyz pribiram tak vzdy hlavne v obliceji - podbradek :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
28.11.13 13:30

Já nemůžu odolat :mrgreen: mě to stačí jen v obchodáku nějakým projít kolem dětského a je to..jo a už mám i dvoje pleny, jelikož ta jejich cena je příšerná..takže si chci udělat zásobičku :lol: Výsledky z krve by mi měli říct ted v ponděli a UTZ hned po UTZ snad :) Jinak ano..výsledky jsou typu 1:… takže sem zvědavá..) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521

Já taky..obličej, prsa a ted už mi začíná i pupík trošku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760

A jak casto chodivate na utz k doktorovi? Ja ziju v zahranici, a tu delaji utz jen 2× za cely tehu :-D coz me sokovalo. Proto jsem se v tu sobotu sla ujistit na soukromou kliniku, ale kazdy mesic tam teda chodit asi nebudu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
28.11.13 13:32

Já kromě prsou nic :nevim: ale ono to přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 13:32

A tady v tom 12tt na screeningu mi reknou vysledek az za tyden a to napisou jen : nizke riziko x vysoke riziko. Ale snad to bude stacit :-) Mam z toho nervy uz ted! Je to Vase prvni miminko???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí