Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak i sama..je to určitě skvělý se protáhnout a tak
Víš jak, aspoň nějakej pohyb a já si myslím, že tohle je ideální..Jinak o té pneumatice mi ani nemluv..tak momentálně vypadám já..i když už bříško trošku roste, tak vypadám spíš jak kdybych se více najedla
No tak se těším až to bude vyopadat trošku normálně ![]()
@sabusssa - Napsala jsem to špatně, je to to šíjové projasnění
Omlouvám se, za překlep. Jsem dneska pořád taková mimo, jak nadrogovaná, celou dobu se jen usmívám, mozek vyputý ![]()
@carnation to ti veriiim, taky se tesim na dobre vysledky - nic jineho ani nepripoustim.
Holky jak jste to oznamily doma?
Jojooo, jestli nejak specialne a jaka byla reakce? U vas to bylo vlastne i neplanovane, tak o to vetsi prekvapko ze? ![]()
Ja to oznamila jak prijel domu v patek, ukazal jsem test a bylo u nas tolik radosti
Manzel si hned otevrel flasku vina a celou ju vypil a culil se jak mesicek na hnoji. Hned druhy den mi rikal, at nechodim do obchodu a netaham se s taskama
Ale to bych cely tyden nemela co jist
![]()
Domu rodine jsme to volali nasledujici tyden, vsichni ale vedeli ze se snazime, tak byli vsichni radi. Ale nic spesl
u Vas?
@sabusssa - Tak já to manželovi chtěla oznámit, až by přijel domů ze služebky, ale poznal po telefonu, že se něco děje, tak jsem to vyklopila, pak přestal do telefonu mluvit. Volal zpátky asi za půl hodiny, až to vstřebal, ale radost byla, i když nevěřil, stejně jako já, protože naše otěhotnění byla náhoda.
Našim jsme řekli při obědě, jak jsme byli u nich, že asi budou babičkou a dědečkem, nečekali to, radostí se rozplakali a už nejedli. Tchýně s tchánem už mají 4 vnoučata, tam to bylo celkem chladné, řekla bych spíše bez reakce.
Tak přítel už testoval semnou
od začátku jsme to prožívali spolu..on si mimčo přál, já chtěla ještě nějakej čas počkat…tak když jsem mu naznačila, že bych mohla být v tom..byl celý bez sebe a zásoboval mě testama
Mamka šla semnou na první návštěvu doktorky, takže ta to věděla taky hned a zbytku rodiny jsem to říkala nějak postupně..a bylo to dost velký překvápkoo ![]()
Ahojky. Chtela bych se k vam taky pridat, pokud mohu. Dnes mam 11+1tt. Krev a UTZ me cekaji az 7.1., takze budu cekat jeste dlouho. Jinak mi doktorka objevila hematom, kterej tlaci na placentu a oddeluje ji od delohy, takze jen doufam, ze bude duvod screening vubec delat
Ale snazim se to brat s nadhledem a zbytecne se tim nenervovat
U jmen jsme se s pritelem shodli na Natalce a Honzikoj, akorat u Natalky premejslime, jestli to bude Natalie, nebo Nataly.
Ahojda, vítám Tě u nás
Jéžiš..tak to mě moc mrzí, ale určitě neztrácej hlavu…dopadne to dobře
My to máme taky tak holka Natálka a kluk Tom..já už na screeningu byla a dopadl perfektně..dokonce to prý bude holčička
ale není to stoprocentní ![]()
Je tak to gratuluju:)
My sme se na natalce dohodli hned, ale u kluka to bylo horsi. Pritel chtel Michala a ja Patrika
Tak sme nakonec vybrali Honzika a na tom uz sme se shodli
Jinak kdyz sem vylezla z koupelny s testem v ruce a blazenym usmevem na tvari, tak me pritel radosti div neumackal. Snazili sme se o mimco asi 3 mesice, tak sme byli radi, ze se to povedlo tak brzo ![]()
Tak to my se zas na holčičce shodli hned a u kluka jsme tápali..
Nakonec přítel řekl, že to nechá na mě..
Tak my to měli neplánované..prostě to přišlo, ale hned jak jsem toho drobečka uviděla na UTZ, byla to láska na první pohled
Takže ted se těšíme jako nikdy.. ![]()
Ja byla unesena uz kdyz sem videla ti malinkou tecku na tom klasickym, jak delaj kazdou prohlidku
Je to krasnej pocit
Toho 7. mam vzit pritele sebou. Nevim, jestli mam cekat spatne zpravy, nebo jestli to je kvuli UTZ. Sem ted takova dost skepticka
Doktorka mi rikala, ze mam bojovnika, ze roste jak ma, takze zalezi, jestli ten hematom praskne driv, nez uz bude pozde. Ale tloustnu
prez bricho mam 8 cm navrch ![]()
Přítele sebou na UTZ, ten můj byl taky..a byl s toho uplně nadšenej
Takže určitě ho sebou vem..o hodně by přišel…no budeme doufat, že se ten tvůj prcek udrží a bude vše tak jak má
určitě to nevzdá a Ty nesmíš taky ![]()
Ja to vzdat nehodlam
Koukala sem, jak ste tam psali o prukazech a nakupovani vecicek, ja mam prukaz uz od 8. tydne a kdyz sme tam procitali, co s sebou do porodnice, tak me pritel dost rozesmal. Chteji tam latkovou plynu, co se dava prez rameno kvuli odblinkavani mimca. A pritel se me s vykulenyma ocima zeptal: „to tam nevedi, ze se delaj pemprsky?” Tak sem mu musela vysvetlovat, k cemu ta latkova plena je
Malem sem umrela smichy
![]()