Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5987
8.12.13 14:56

Tak to gratuluji :kytka: já měla hrozný strach protože jsem otěhotněla úplným zázrakem tak jsem jen doufala že bude vše v pořádku. Kdyby jsi měla zájem můžu se podělit o můj příběh, ale je to trochu delší tak nevím jestli by to měl zájem někdo číst :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 14:59

Naštěstí když jsem si zaplatila tenhle UTZ tak nemusím na ty triple testy. Máte to tak taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 15:34

@Simmik Ahoooj :mavam: jupi mame dalsiiii do poctu :-)
Vy se maaaate, ze uz ty testy mate za sebou - ja jdu ve ctvrtek ale na vysledky cekam 14 dni pfffff :cert: :cert: :cert: :cert:

A to vam fakt rekli pohlavi uz v tom 12+..tt??? :-O Kez by mi taky rekli :oops:

Jooo a podel se o svuj pribeh :-) rada poctu a zajimat nas to bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 15:36

@Drambee @zuza23 :cert: :cert: se sexem a s tou chuti jsem na tom stejne, ne-li jeste huuur! Uz mesic u nas nic :-D
Vlastne od te doby co vim o tehotenstvi byl sex jen 2× a citila jsem se nejak divne u toho. Bylo mi neprijemny aji dotyk na prsa - noooo… zmeni se to??? kdy??? Proste uz si nepripadam jako manzelka a milenka, ale jen jako mamina/tehule :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 16:05

Já fakt dlouho hledala ke komu se mohu přidat a naštěstí jsem našla vás:) :dance: :dance:
No já asi před 7 lety byla na interupci bylo mě čerstvých 18. Šla jsem na soukromou kliniku kde mě to udělali špatně a já musela do 3 dnů do špitálu kde mě to museli dělat znova a musela jsem tam být týden na kapačkách s antibiotiky. Pak další léčení doma asi 14dní prášky nemohla jsem ani chodit.(známá mě do toho špitálu poslala v noci, až druhý den mě řekla že kdybych tam nejela mohla jsem být do rána mrtvá s otravou krve) to jen tak mimo. O tom nikdo z mé rodiny ani neví doted.
Nicméně pak vše normál nic nevypadalo že by měl být problém až když jsem se rozhodla asi v dubnu že přestanu brát antiko a najivně jsem si myslela že hned otěhotním když předtím stačila kapka:) A tak jsem čekala a první MS došla asi po 36 dnech a trvala krátce ale byla jsem štastná za to že došla, další měsíc jen dlouhý čekání tak jsem šla na gyndu(tajně jsem doufala že mě řekne že jsem v tom) ale co jsem se nedozvěděla jen mě řekla že mám strašně nízkou děložní sliznici a že na MS to ani nevypadá tak že musím čekat nebo na injekci, tak já že počkám stejně řekla že v tom okamžiku co jsem že to je jak kdybych byla neplodná. Abych to zkrátila :D
Poslední MS jsem dostala když jsem se vrátila z dovolené 24.7 pak opět dlouhé čekání a doufání, a stále nešla tak 2.9 jsem šla opět na gyndu že to bude měsíc a půl a nic tak mě dělala UTZ a řekla to stejné sliznice nízká není to ani na MS. Po dalším měsíci kdy jsem to neměla asi necelé tři měsíce jsem tam šla znova protože mě pořád bolelo břicho a už mě to sralo že pořád nic. No a ona mě oznámila že jsem těhotná:) Takže já měla ovulaci asi 40den po poslední MS :D :D Doktorka nechápala jak to je možný a popravdě já taky ne. Říkala že jsem musela otěhotnět asi v tom září jak jsem u ní byla přitom podle utz ani neviděla že bych měla mít plodné dny a nebylo to ani na MS natož na udržení plodu :D :D Takže máme náš zázrak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 16:06

A taky je to sranda když jdu na vyšetření tak musím hlásit že to nemůžou brát podle MS že to máme podivné ale musí jen podle UTZ:) nikdo nechápe :D :D i na tom screeningu nechápali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 16:09

@Simmik Jeeee peknyyy :-) Takze se nakonec povedlo kratce po dovci :-) Asi vam prospela :-) A jmena mas???My mame zatim jen holcici adelku na kluka nic :nevim:

My se snazili o mimi rok! Uz jsem myslela, ze mi to neni souzeno. Dokonce uz i zacinaly hadky ohledne planovaneho sexu apod… No nakonec jsme to ustaly a povedlo se jupiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 16:13

Tak to vám přeji no já měla strach že se ta sliznice ani nespraví že to je následek toho před 7 lety ale jak jsem otěhotněla už byla v pohodě:) No já myslela že bude holčička a chtěla jsem Natálku a máme kluka tak to pořád nevím. Mě se jich líbí víc ale jediný co u přítele zatím prošlo je Adámek:)
A ty jsi ted v kolikátým a jak ti je? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 16:15

No já hlavně ted nemám vůbec chuť na sex, chudák přítel… předtím mě bylo pořád zle tak u nás víc jak dva měsíce nic:) budu se muset začít snažit už:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 16:17

Ja jsem dnes presne 11tt :dance: Ale je mi porad stejne dobre :-) Nezvracim, nejsem unavena, proste se citim absolutne netehotne :-) Jedine co me trapi tak vaha! :zed: Bricho mam nafoukly - ale neprijde mi ze by vypadalo tehotensky. Je to jakoby pred MS. A hlavne v obliceji jde videt ze jsem pribrala a to se snazim hledet na to co a kolik jim. Urcite ne za dva :-D

a ty mas nejake priznaky a zvraceni a tezkosti???
Ja jeste nemam TP stanoveny, ale co jsem si pocitala, tak mi to vychazi na konec cervna. Na RAKA achjooo :-D Chtela jsem Blizence jako jsem ja a dambee :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 16:26

No já měla tři termíny ale ted podle toho velkého utz a poslední kontroly se shodli na 4.6.:) No mě to začalo že mě bylo divně zle a pořád jsem se cítila hladová a pak v tom 7 týdnu to bylo pro mě hrozný, protože mám fobii ze zvracení a z toho když mi je zle tak jsem to prožívala hrozně. Naštěstí jsem nezvracela ale bylo mě několikrát hodně na :poblion:, takže hrůza. asi od toho 10 týdne se to lepšilo a ted mi je dobře. předtím mě hrozně bolela i hlava a to čůrání častý už mě taky přešlo docela. A mám citlivý bradavky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 16:38

Už některá něco nakupujete? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 17:01

Týjo, tak tvůj příběh je vážně zajímavý :) Tak to je dobře že se Vám to povedlo :kytka: Tak já mám TP 14.6…tak snad se trefíme..doufám, že buud mít doma blížence jako jsem já :lol: to bude zábava :lol: Jinak příznaky už taky žádný nemám, jen nafouklé břicho a větší prsa, toť vše..jako bych nebyla těhotná…jen mám pocit, že dost kynu..v obličeji to je vidět :lol: Navíc mi mímo bere všechno, mám špatnou pleť, vlasy se mi mastí tak, že to musím mít každý den..šílený, je vidět, že je to opravdu holčička a bere mi veškerou krásuu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 17:02

Jinak něco málo mám..ale moc to zatím nepřeháníme..a Vy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 17:15

No mě se taky mastí strašně vlasy.. Já zatím nic nemám:) Ještě mě dělá problém chodit po venku a jezdit do center. Zatím mě to nedělá moc dobře musím si začít zvykat. Vždy když někam jdu tak se citím divně a je mě divně ale to bude asi už jen hlavou protože mě se jednou udělalo tak venku zle že ted se toho vždy děsím tak si to beztak vsugeruju:D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí