Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to gratuluji
já měla hrozný strach protože jsem otěhotněla úplným zázrakem tak jsem jen doufala že bude vše v pořádku. Kdyby jsi měla zájem můžu se podělit o můj příběh, ale je to trochu delší tak nevím jestli by to měl zájem někdo číst
![]()
Naštěstí když jsem si zaplatila tenhle UTZ tak nemusím na ty triple testy. Máte to tak taky?
@Simmik Ahoooj
jupi mame dalsiiii do poctu ![]()
Vy se maaaate, ze uz ty testy mate za sebou - ja jdu ve ctvrtek ale na vysledky cekam 14 dni pfffff
![]()
A to vam fakt rekli pohlavi uz v tom 12+..tt???
Kez by mi taky rekli ![]()
Jooo a podel se o svuj pribeh
rada poctu a zajimat nas to bude ![]()
@Drambee @zuza23
se sexem a s tou chuti jsem na tom stejne, ne-li jeste huuur! Uz mesic u nas nic ![]()
Vlastne od te doby co vim o tehotenstvi byl sex jen 2× a citila jsem se nejak divne u toho. Bylo mi neprijemny aji dotyk na prsa - noooo… zmeni se to??? kdy??? Proste uz si nepripadam jako manzelka a milenka, ale jen jako mamina/tehule ![]()
Já fakt dlouho hledala ke komu se mohu přidat a naštěstí jsem našla vás:)
![]()
No já asi před 7 lety byla na interupci bylo mě čerstvých 18. Šla jsem na soukromou kliniku kde mě to udělali špatně a já musela do 3 dnů do špitálu kde mě to museli dělat znova a musela jsem tam být týden na kapačkách s antibiotiky. Pak další léčení doma asi 14dní prášky nemohla jsem ani chodit.(známá mě do toho špitálu poslala v noci, až druhý den mě řekla že kdybych tam nejela mohla jsem být do rána mrtvá s otravou krve) to jen tak mimo. O tom nikdo z mé rodiny ani neví doted.
Nicméně pak vše normál nic nevypadalo že by měl být problém až když jsem se rozhodla asi v dubnu že přestanu brát antiko a najivně jsem si myslela že hned otěhotním když předtím stačila kapka:) A tak jsem čekala a první MS došla asi po 36 dnech a trvala krátce ale byla jsem štastná za to že došla, další měsíc jen dlouhý čekání tak jsem šla na gyndu(tajně jsem doufala že mě řekne že jsem v tom) ale co jsem se nedozvěděla jen mě řekla že mám strašně nízkou děložní sliznici a že na MS to ani nevypadá tak že musím čekat nebo na injekci, tak já že počkám stejně řekla že v tom okamžiku co jsem že to je jak kdybych byla neplodná. Abych to zkrátila ![]()
Poslední MS jsem dostala když jsem se vrátila z dovolené 24.7 pak opět dlouhé čekání a doufání, a stále nešla tak 2.9 jsem šla opět na gyndu že to bude měsíc a půl a nic tak mě dělala UTZ a řekla to stejné sliznice nízká není to ani na MS. Po dalším měsíci kdy jsem to neměla asi necelé tři měsíce jsem tam šla znova protože mě pořád bolelo břicho a už mě to sralo že pořád nic. No a ona mě oznámila že jsem těhotná:) Takže já měla ovulaci asi 40den po poslední MS
Doktorka nechápala jak to je možný a popravdě já taky ne. Říkala že jsem musela otěhotnět asi v tom září jak jsem u ní byla přitom podle utz ani neviděla že bych měla mít plodné dny a nebylo to ani na MS natož na udržení plodu
Takže máme náš zázrak:)
A taky je to sranda když jdu na vyšetření tak musím hlásit že to nemůžou brát podle MS že to máme podivné ale musí jen podle UTZ:) nikdo nechápe
i na tom screeningu nechápali.
@Simmik Jeeee peknyyy
Takze se nakonec povedlo kratce po dovci
Asi vam prospela
A jmena mas???My mame zatim jen holcici adelku na kluka nic ![]()
My se snazili o mimi rok! Uz jsem myslela, ze mi to neni souzeno. Dokonce uz i zacinaly hadky ohledne planovaneho sexu apod… No nakonec jsme to ustaly a povedlo se jupiiiii
Tak to vám přeji no já měla strach že se ta sliznice ani nespraví že to je následek toho před 7 lety ale jak jsem otěhotněla už byla v pohodě:) No já myslela že bude holčička a chtěla jsem Natálku a máme kluka tak to pořád nevím. Mě se jich líbí víc ale jediný co u přítele zatím prošlo je Adámek:)
A ty jsi ted v kolikátým a jak ti je? ![]()
No já hlavně ted nemám vůbec chuť na sex, chudák přítel… předtím mě bylo pořád zle tak u nás víc jak dva měsíce nic:) budu se muset začít snažit už:)
Ja jsem dnes presne 11tt
Ale je mi porad stejne dobre
Nezvracim, nejsem unavena, proste se citim absolutne netehotne
Jedine co me trapi tak vaha!
Bricho mam nafoukly - ale neprijde mi ze by vypadalo tehotensky. Je to jakoby pred MS. A hlavne v obliceji jde videt ze jsem pribrala a to se snazim hledet na to co a kolik jim. Urcite ne za dva ![]()
a ty mas nejake priznaky a zvraceni a tezkosti???
Ja jeste nemam TP stanoveny, ale co jsem si pocitala, tak mi to vychazi na konec cervna. Na RAKA achjooo
Chtela jsem Blizence jako jsem ja a dambee ![]()
No já měla tři termíny ale ted podle toho velkého utz a poslední kontroly se shodli na 4.6.:) No mě to začalo že mě bylo divně zle a pořád jsem se cítila hladová a pak v tom 7 týdnu to bylo pro mě hrozný, protože mám fobii ze zvracení a z toho když mi je zle tak jsem to prožívala hrozně. Naštěstí jsem nezvracela ale bylo mě několikrát hodně na
, takže hrůza. asi od toho 10 týdne se to lepšilo a ted mi je dobře. předtím mě hrozně bolela i hlava a to čůrání častý už mě taky přešlo docela. A mám citlivý bradavky:)
Týjo, tak tvůj příběh je vážně zajímavý
Tak to je dobře že se Vám to povedlo
Tak já mám TP 14.6…tak snad se trefíme..doufám, že buud mít doma blížence jako jsem já
to bude zábava
Jinak příznaky už taky žádný nemám, jen nafouklé břicho a větší prsa, toť vše..jako bych nebyla těhotná…jen mám pocit, že dost kynu..v obličeji to je vidět
Navíc mi mímo bere všechno, mám špatnou pleť, vlasy se mi mastí tak, že to musím mít každý den..šílený, je vidět, že je to opravdu holčička a bere mi veškerou krásuu ![]()
No mě se taky mastí strašně vlasy.. Já zatím nic nemám:) Ještě mě dělá problém chodit po venku a jezdit do center. Zatím mě to nedělá moc dobře musím si začít zvykat. Vždy když někam jdu tak se citím divně a je mě divně ale to bude asi už jen hlavou protože mě se jednou udělalo tak venku zle že ted se toho vždy děsím tak si to beztak vsugeruju:D ![]()