Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sularien Možná se tam potkáme-máme podobnej termín a já chci asi rodit taky tam
A jak to je s tou porodní asistentkou?
Jo a já přítele u porodu chci ale tak aby nic neviděl ale byl tam pro mě opora:) vždy si připadám že s ním to budu líp zvládat jak vše…
No to je fakt, že bychom se mohli v porodníci sejít, ale klidně i dřív kdyby si chtěla, co se týká porodní asistentky tak nějak se s ní celé těhotenství setkáváš a pokud chceš tak tě doprovodí do porodnice a je tam s tebou.
To by se mě líbilo právě jsem se bavila o tom s kámoškou jestli si nemůžu zaplatit nějakou sestru která by mě naučila i kojení atd:) protože mám strach že chytnu zrovna ne moc ochotnou sestru a budu z toho akorát vystresla:) No doufám že se tady budeme všichni setkávat a sdělovat si vše ![]()
Jen musím nějakou najít, chci se ještě zeptat moji gynekoložky na poradně a jednu jsem si našla na netu tak uvidím, doufám že není moc pozdě ![]()
Taky sem premyslela o porodu do vody, ale asi zvolim klasiku. Pritele bych u porodu chtela, ale nesmi videt zadnou krev, nebo mi tam omdli
Ale je mozne, ze u toho ani nebude, protoze by mel jet pracovne na 3 mesice do ruska, jen jeste nema presnej termin. Tak doufam, ze to nevyde zrovna na porod ![]()
Hele holky já bych zatím porod neřešila haha:)
zatím se nechci děsit:) Raději řekněte jak jste na tom s přibíráním?:)
Holky porod do vody by byla ta nej varianta - jenze ne bohuzel vzdy to jde. Ja se divam na porad na chanel 4 one born every minute a zaujal me tam gymnasticky porod. To je se cvicebnima pomuckama. Vlastne se sedi na takove zidli ktera je vykrojena jak zachodova misa (takovy pulmesicek) a drzite se rukama o lano nebo o takovy provaz. A vlastne pri tomhle stylu pomuze sama gravitace. Ja ten obyc porod na koze nechci v zadnem pripade, ale uvidime. Nakonec prijdou kontrakce a po… se
a budu rada ze lezim ![]()
JInak tady v Anglii jako nedavaji klystyr
ani na zeptani. Tak ja tam partnera asi nechci. Mozna bych ho brala pred porodem - na ty bolesti apod, ale samotny porod asi ne ![]()
@Simmik pribiranim
boze ani nemluvte!!! Ja nevim proc se rika ze tehotestvi zene slusi. Ja jsem prave nejhnusnejsi za cely muj zivot. Polovina vlasu mi zridla, pupinku na obliceji mam nezpocet! a kila se mi usadila v obliceji a na zadku a taky na brichu. Ale jeste to nevypada tehotensky. Jen tak pneuatikove
![]()
Jj sleduju taky:) no já si taky nepřipadám zrovna hezky:):) a taky doufám že zas tak moc nepřiberu ale myslím že teď to jde pomalu a pak se to rozjede a půjde to rychle:)
Jako me tenhle rocnik pripada hrozne nudny
Nevybrali vubec dobre ![]()
Z ceho jsem nadsena jsou ti dva psi co dnes byli… to bylo neco neuveritelnyho (kez by to umel i muj
) A taky se mi libi ten tanecnik kudrnatej ![]()
Ja ohledne pribirani jsem nadsena pouze z mych prsou
Holky ja mela cely zivot minus minus nula nic
a ted uz neco mam jupiiiiii
![]()
Mě se líbí ta holčina s pejskem:) to je fakt mazec a nechápu jak se to ten pejsek může naučit..ta naše umí jen sedni a to dělá na všechny povely ![]()
Já jsem noční pták:) když mě bývalo zle chodila jsem spat až kolem 8 ráno, když bylo líp tak kolem 3 ráno a ted už nejpozději o půl2 ![]()