Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5987
8.12.13 20:36

@Sularien Možná se tam potkáme-máme podobnej termín a já chci asi rodit taky tam :lol: A jak to je s tou porodní asistentkou?
Jo a já přítele u porodu chci ale tak aby nic neviděl ale byl tam pro mě opora:) vždy si připadám že s ním to budu líp zvládat jak vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
8.12.13 21:07

No to je fakt, že bychom se mohli v porodníci sejít, ale klidně i dřív kdyby si chtěla, co se týká porodní asistentky tak nějak se s ní celé těhotenství setkáváš a pokud chceš tak tě doprovodí do porodnice a je tam s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 21:11

To by se mě líbilo právě jsem se bavila o tom s kámoškou jestli si nemůžu zaplatit nějakou sestru která by mě naučila i kojení atd:) protože mám strach že chytnu zrovna ne moc ochotnou sestru a budu z toho akorát vystresla:) No doufám že se tady budeme všichni setkávat a sdělovat si vše :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
8.12.13 21:14

Jen musím nějakou najít, chci se ještě zeptat moji gynekoložky na poradně a jednu jsem si našla na netu tak uvidím, doufám že není moc pozdě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 21:19

To určitě ne si myslím.. No jsem zvědavá jak vše bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
8.12.13 21:19

Taky sem premyslela o porodu do vody, ale asi zvolim klasiku. Pritele bych u porodu chtela, ale nesmi videt zadnou krev, nebo mi tam omdli :) Ale je mozne, ze u toho ani nebude, protoze by mel jet pracovne na 3 mesice do ruska, jen jeste nema presnej termin. Tak doufam, ze to nevyde zrovna na porod :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 21:51

Hele holky já bych zatím porod neřešila haha:) :D :lol: zatím se nechci děsit:) Raději řekněte jak jste na tom s přibíráním?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 22:01

Holky porod do vody by byla ta nej varianta - jenze ne bohuzel vzdy to jde. Ja se divam na porad na chanel 4 one born every minute a zaujal me tam gymnasticky porod. To je se cvicebnima pomuckama. Vlastne se sedi na takove zidli ktera je vykrojena jak zachodova misa (takovy pulmesicek) a drzite se rukama o lano nebo o takovy provaz. A vlastne pri tomhle stylu pomuze sama gravitace. Ja ten obyc porod na koze nechci v zadnem pripade, ale uvidime. Nakonec prijdou kontrakce a po… se :-D a budu rada ze lezim :-D

JInak tady v Anglii jako nedavaji klystyr :-O ani na zeptani. Tak ja tam partnera asi nechci. Mozna bych ho brala pred porodem - na ty bolesti apod, ale samotny porod asi ne :nevim:

@Simmik pribiranim :-D boze ani nemluvte!!! Ja nevim proc se rika ze tehotestvi zene slusi. Ja jsem prave nejhnusnejsi za cely muj zivot. Polovina vlasu mi zridla, pupinku na obliceji mam nezpocet! a kila se mi usadila v obliceji a na zadku a taky na brichu. Ale jeste to nevypada tehotensky. Jen tak pneuatikove :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 22:10

Sledujete talent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 22:18

Jj sleduju taky:) no já si taky nepřipadám zrovna hezky:):) a taky doufám že zas tak moc nepřiberu ale myslím že teď to jde pomalu a pak se to rozjede a půjde to rychle:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
8.12.13 22:19

Je talent, ja na nej uplne zapomnela 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 22:25

Jako me tenhle rocnik pripada hrozne nudny :-( Nevybrali vubec dobre :-(
Z ceho jsem nadsena jsou ti dva psi co dnes byli… to bylo neco neuveritelnyho (kez by to umel i muj :-D) A taky se mi libi ten tanecnik kudrnatej :-)

Ja ohledne pribirani jsem nadsena pouze z mych prsou :-D Holky ja mela cely zivot minus minus nula nic :-D a ted uz neco mam jupiiiiii :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 22:25

Mě se líbí ta holčina s pejskem:) to je fakt mazec a nechápu jak se to ten pejsek může naučit..ta naše umí jen sedni a to dělá na všechny povely :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 22:27

Ještě nechrápete? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 22:29

Já jsem noční pták:) když mě bývalo zle chodila jsem spat až kolem 8 ráno, když bylo líp tak kolem 3 ráno a ted už nejpozději o půl2 :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí