Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Testum na cukrovku bych se taky nejraci vyhla. Prej to neno vubec prijemny. Kamaradka se jim tam
po ty brecce. Ale nejak bliz mi to nepopisovala, abych se mela na co tesit
potvora ![]()
@sabusssa To ti teda nezávidím já bych nejraději chodila na prohlídky každý dva týdny abych byla jistá že je vše v pohodě:) naposled jsem byla 29.11 a dktorka mě objednala až na 7.1 ale říkala když budu chtít at v prosinci klidně přijdu jen tak na prohlídku:) tak o tom pořád přemýšlím ![]()
@sabusssa Ten vypadá taky hezky. já slyšela chválu na maxi cosi mura trojkombinace prý je pevný a super ale drahý, líbil se mě i od x-lander ale kámoška mě odrazuje že je těžkej a nechci nafukovací kolečka slyšela jsem že to není dobrý tak nevím. Jakej máte vy názor na kolečka jestli nafukovací nebo ne?:)
Že jo, já byla ted naposledy 5.12 na tom UTZ ve fakultce a na kontrolu jsem objednaná až 30.12..a příjde mi to za hrozně dlouho..nejradši bych tam chodila každý týden abych věděla že je vše OK..takhle mě to děsíí..
Tak teda ty jsou fakt moc pěkný
oba kdybych měla holčičku růžovej by vyhrál určo ale já musím barvy na kluka:) ![]()
Já jsem někde četla že tx odběry na tu cukrovku se dělají až od 25let..tak nevím, co je na tom pravdy..zda na to půjdu, či ne.
No a ještě hlavně asi chci ne moc složitou konstrukci aby neprdla:) ted se musí hlídat vše mě přijde ![]()
@Drambee Tak jestli je to pravda tak chci být o rok mladší:)
@Drambee no co mam rikat ja jak jsem nervni
a to jeste nemam zadne ty tehu priznaky. No ale beru to tak, ze i tady v anglii se prece rodi deti a lidi tu ziji. Tak se ukliduji ![]()
@Simmik a jeste je super ten bugaboo, ale taky super palka ![]()
@sabusssa Hele můj řekl že když mu dám miminko tak kočár můžu mít jaký chci:) ale ve všem jiným prý mě bude krotit:)
Me jsou asi kolecka jedno
Ani nevim jaky je v nich rozdil. Ja predpokladam ze budu pouzivat kocar na nejaky prochazky - zbytek pojezdime autem a na vylety se psem budu kupovat ten kibi vak tady takze hlavne at ma kocar do 12kg a ten quinny pry ma ![]()