Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já právě jak mi brali tu krev tak vše ok, ale že mi chybí nějaký vitamíny..tak jsem si koupila ten mamavit..určitě super vitamínky, má v sobě všechny vitamíny tak snad ok..a byl k tomu právě i krem na strie ![]()
Tak to máš super.. právě u mé je to tak že sestra tě pošle do kabinky kde se máš nachystat a po chvilce tě zavolá doktorka do ordinace:D
No já právě na začátku si koupila chytré miminko a to jsem si vzala ta dvě tablety a bylo mě na
a celej den jsem cítila v krku rybinu fuj.. takže já nic neberu prý by se měla brát listovka. já to zanedbávám tak doufám že nebude problém že nic neberu.
Taky mám tyto vit.,tak taky doufám, že mi nic chybět nebude, ale bez krému, ten mi koupí mamka prý na vánoce, tak počkám a kolik jsi za to dala kč? já 35Okč
Tak já si myslím, že bylo hodně mamin co nic nebrali a mají mimča ok..já kdyby mi neřekla, že mi chybí vitamíny, tak taky nic neberu ![]()
No já mam dva krémy na strie a pro těhule..ale zatím se žádným nemažu, jsem lajdák
400,–
Máš pravdu, že hodně maminek nic nebere a dříve vůbec nic nebylo a taky se v poho rodili děti ![]()
Já nepeču, mě peče mamka a pak jí půjdu pomoct jen to slepovat, já nemám vycházky abych jí mohla ráno pomáhat ![]()
No já to tak taky beru dřív nikdo nic nebral a bylo vše v pohodě:) když mě něco řekne že mě chybí tak to taky začnu brát.. takže začínáte taky už druhý trimestr
![]()
No však jo..Anooo už konečně 2.trimestr..ten prý bývá nejpohodovější..tak uvidíme ![]()