Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mi jsme ještě v prvním trimestru a kolikátým jsi ty týdnu Simmik?
Kecám..jsem 13+2…já už vím taky prd..ale ted jsem se podívala do průkazky a ano..ubrala jsem si dva dny ![]()
Já už se beru jako 14týden..takže 2.trimestr..ty taky…
nebo takový přelom np ![]()
Já jsem dnes 14+5:) no já myslím že už začínáte druhej ono taky záleží podle jakého kalendáře to berete:) podle toho lunearnihí nebo jakej to je, tak to je 1 měsíc 4 týdny asi tak nějak:) ale každej říká něco jinýho.
Aha, tak že já už tedy budu taky ve 14t já mylsela, že to musí být celý 13t a ne jen kousek a hop 14t ![]()
Bere se to že už máš 13 týden uzavřený a jedeš 14tt..takže jsi vlastně ted momentálně ve 14…takže 2.trimestr ![]()
Hele holky jak to máte sprchujete se jen nebo si dáváte vany?
No je drsný jak to letí že už jsme ve 4 měsíci:) po novým roce se to přehoupne a budeme skoro v půlce:)
Aha, tak to moc děkuju, že to vím, už jsem zas o něco chytřejší ![]()
Já se sprchuji a chodím i do vany, protože mám ráda si lehnout do vody a zatím se mi nic neděje ![]()
Jako ted už to opravdu začalo letět..nejdříve se mi to táhlo, ale ted mi to letí
Jinak já se sprchuji, my vanu nemáme..ale kdybychom měli, tak se tam taky natáhnu..i když doporučují jen sprchování… ![]()
No já se na to ptala doktorky a ona mě řekla že si mám koupit teploměr že ho stejně budu potřebovat a že teplota vody nesmí přesáhnout víc jak 36,7 třeba. že když je to teplejší než tělesná teplota není to dobrý
já právě taky miluju vřelou vanu tak se zatím jen sprchuju.
Já miluju horkou koupel..a tu si ted teda asi dopřát nemůžu…takže zlatě za sprchování
je to rychlí…a neohřívá to tolik organismus jako vana ![]()
Já tedy nevím, povídá se to, že nemá být moc teplá voda, ale já teploměr tedy nemám a koupu se v teplé, protože já vlažnou nemám ráda, já vařicí, ale tu si nedávám, ale teplejší trochu jo a zatím taky nic se mi neděje:-)
Já si myslím, že pokud to není uplně vařící, tak je to ok..že by to nemělo nijak ublížit ![]()