Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Šla bych až v lednu..myslím, že miminko je v pořádku a nic nehrozí..Vím že je to za dlouho a člověk se bojí, já taky..ale taky jdu za dlouho..a pokud ti nic není a nic tě nebolí, není důvod plašit a chodit tam dřív…ale je to na tobě ![]()
Já vím:) asi jo.. to stejně uteče přes ty svátky:) A na další velký UTZ jdu 20.1 tam prý už vyšetřují mozek a srdíčko tak jsem zvědavá ![]()
Určitě to uteče
Taky jdu nějak..to už je ten velký ve 20týdnu..tam už uvidíme vše ![]()
Jen to bříško pořád nevypadá těhotně…
Jako bych nebyla, já to říkám pořád ![]()
No právě mě to tak taky přijde jen večer jsem nafouklá jak papám celej den:) už se těším zase na ten velkej:) jsem zvědavá kdy doktorka na gyndě začne vyšetřovat už jen přes břicho a ne pipkou ![]()
Ahojky holky, budte rádi, že to ještě není moc vidět, vždyt pak budem jak nafouknutý balon a dost dlouho ještě ![]()
Tebe nevyšetřuje už přez bříško? mě už jo..poslední dvě návštěvy už přez bříško…takže super ![]()
Jo už vyšetřuje přes bříško a taky mě řekla že to není vídět, že jsem hubená, já zatím přibrala jen kilo víc nic za celou dobu ![]()
No mě právě naposled to dělala pořád stejně a ne přes břicho a to jsem už byla 13+3 myslím. no když tam mám jít toho 7.1 tak to už budu 18+6 tak snad už bude jen přes břicho, protože nikdy nevím jestli se vyslíknout nebo ne když jsem v kabince:)
@monule333 a v kolikátým ty jsi?:)
Já taky 1-2:D, kámoška mě ale radila at už teď si koupím krém na břicho a mažu se že je to lepší a líp se rozpíná:) tak asi brzo vyrazím do lékarny pro něco..
To je zajímavý teda..mě to přez břicho dělá od 11 týdne a pohodička, je vše krásně vidět
No na tohle to mám já dobrý, naše nemá žádnou převlíkárnu, příjdeš k ní a svlíkáš se přímo u ní, věci dáš akorát na židly, takže pohoda..mě pak vždycky jenom řekla ať trošku stáhnu kalhoty a vytáhnu tričko a je to ![]()
Ted jsem si koupila vitamíny, já jsem nic nebrala a hodně věcí nejím, tak aby mě nějaký vit. nechyběl a řekli mě že by to chtělo ![]()