Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jej ja brecim i kdyz nekomu umre rybicka
Posledne sem se rozbrecela, protoze mi dosel kecup. Pritel ze me trochu nemohl ![]()
Na kocarky sem zatim jeste nekoukala. Pockam s tim, az jak dopadnu na dalsi prohlidce.
A vanoce letos neslavime. Udelame je az v lednu. Ja musim jen lezet, takze ani nikam nemuzu a rodina me taky necha odpocivat. Sme domluveny, ze vsechno bude az budu vedet vic ![]()
No vidíš, to máš nádherný..já to mám taky podobně, ale něco málo upeču aby přítel neřekl…a salát taky udělám, ať máme co zobat okolo těch vánoc
ten já můžu
Jinak mi jíme salát a kuřecí řízek, já ryby nejím a přítel to pro sebe nevyžaduje, takže papka to samé
Jinak na silvestra ani ne..jen si dáváme pokaždý tataráček, ten naše rodinka může..ale tomu se já letos vyhnu raději…a prostě samí nezdravý jídla jíme na silvestra..ovary a tak..já teda ne, nemusím to
a jak to máte vy?
Opravdu musíš až takhle odpočívat? a kdy teda budeš vědět něco více? jak to s Tebou je? Tyjo, tohle je hrozný a vůbec ti to nepřeju
![]()
@zuza23 Hlavne ti preju at o vanocich nesmutnis
a at si je uzivas i v te posteli u te vanocni televizni nadilky
A budes si predstavovat, jake budou uz vase spolecne velke vanoce pristi rok ![]()
@Drambee Ja ovar a vse kolem zabijacky muzu, krome prejtu a jelita ![]()
Na vanoce klasika salat a kaprik - manzel rizek
a polivku delame zelnacku s klobasou madarskou ![]()
Na silvestra jsme doma vzdy mivali kachnu se zelim a knedlikem. No kdyz jsme na silvestra tady tak pecu kure s nadivkou jenom
a na novy rok samozrejme COCKU aby bylo hodne penez ![]()
Vic budu vedet az 7.1. Musim lezet, protoze jakakoliv namaha muze jen uskodit. Nemuzu ani na vychazky. Ale zatim se citim dobre, tak to bude urcite dobry
Mamka to stejne nevydrzi a aspon na chvili se stavi
A dobry to bejt musi, protoze mamka ma 7.1. narozeniny, tak ji prece nedam k narozkam spatnou zpravu ![]()
Jojo čočku na novej rok taky tak a svíčkovou..to máme každej rok
No je to všude skoro stejný..to já a zabijačka ne-e..jsem dost vybíravá
Mňam kachna se zelím..to zase můžu já a dost
no tak teď už mám zase hlad ![]()
To je pravda..je to hrozný být odkázaná jen na lůžko..ale určo to za to stojí, to určitě!
tak snad bude vše ok..a toho 7.1 ti teda budou dělat co?
Jinak my na vanoce vzdycky meli vinnou klobasu s kasi k obedu a k veceri kapra se salatem. A na silvestra vecinou rizek, ale ten ja muzu jen s chlebem, takze kasi si ani nedavam. To musim mit opravdu chut. A vecer pak chlebicky a jednohubky a vsechno co je na stole
Ale letos nevim jak to bude.
Pritel mi dneska udelal radost. Bavili sme se, jak budem slavit silvestra, tak sem mu rikala, ze ja to mam jasny, ale ze kvuli me nemusi sedet doma. Tak mi rek, ze me zabali do deky, posadi me na koleckovou zidli a dotlaci na namesti, abych neprisla o ohnostroj
kdyby to namesti aspon nebylo z kostek ![]()
Toho 7.1. me ceka utz a odber krve. Ale ten utz je hlavni. Snad uz tam ten hematom nebude a vse bude jak ma. ![]()
@zuza23 co je vinna klobasa? vari se ve vine?
My na stedrej den cely den drzime hladovku, at uvidime zlaty prase
zajimavy! jeste jsem ho nevidela!
letos tu hladovku drzet nebudu.
Mam sto chuti ted jit do kuchyne a vytahnout z lednicky bramborovy salat a rizek
ktery tam ovsem neni
Musim prestat furt premyslet nad jidlem. I kdyz jak uz se mi blizi to cesko, tak se porad vidim, jak jim smazenej syr s hranolkama a tatarkou
Manzel se vzdy smeje
Beru si jidelni listek - vybiram hodinu a konecna objednavka smazak jsem velky gurman ![]()
Holky! Vyhral ten Sykora. Moc mu to preju. Prala jsem to i tem psickum, ale Miroslav si to urcite zaslouzi. Handicap ma hrozny a verim ze si musel hodne zazit ![]()
@sabusssa no reznik tady u nas dela vinnou klobasu tak, ze smicha maso s bilim vinem a nacpe to do strivka, ale nevim, jak se to dela presne, jestli se to nejak vari nebo jak.
Nasla sem to na wikipedii, ale nejde mi na tel. vlozit odkaz. Je to na jemno umlete veprove maso, ktere se smicha s rohliky macenymy v mlice, bilim vinem, muskatovim kvetem a citronovou kurou. To se nacpe do strivka. Ale neni to tepelne opracovany, takze se to musi zdelat co nejdriv. My ji vzdycky stocime do sneka a osmahnem na panvi ![]()
Ahojky holky tak jak jste se vyspinkaly:) Dnes je teda pěkně hnusně venku:(
Já o vánocích budu s přítelem a malým jako každej rok, pak večer jedeme k jeho mámě bydlí 5 minut od nás, další den jedeme k jeho tatkovi a ženě. A pak vždy jezdíváme k našim bydlí 60 km od Brna. Abych vysvětlila mamka je přes týden tady s náma protože tady má práci a kdykoli je volno je tam s ním:) Takže přes vánoce tady nebude víc jak dva a půl týdne to bude klid ![]()
Já miluju salát a řízek úplně když jsem to četla dostala jsem chuť
@zuza23 To mě fakt mrzí, doufám že bude vše v pohodě. já bych klidně jen ležela doma a odpočívala. Tak se hlavně nestresuj a bud v klidu
vím že to je těžký tak říct…
Holky co myslíte mám využít toho že mě řekla že můžu dojít ještě na prohlídku v prosinci nebo tam mám jít až v tom lednu když jsem objednaná?? Já abych nevypadala jak blázen, ale vždy mám raději jistotu a je to vždy dlouho než tam jdu:) fakt by to mělo být po dvou týdnech ty kontroly:)
![]()