Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5987
8.12.13 22:58

Holky taky máte brečící nálady? :think: já když slyším něco pěknýho nebo sleduju nějaký film dojemný tak mě to tlačí úplně do očí, když jsem sama doma brečím a když ne držím to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 22:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 23:00

Já řvu u všeho..i u reklami..minule jsem brečela protože mi ujel autobus u krámu..nebo u seriálu…a taky když se s přítelem hádáme tak mě příjde že je na mě zlej a řvu..je to šílený,..ale asi normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 23:00

@sabusssa Ten bugaboo se mě moc nelíbí jestli jsem teda našla ten co jsi myslela, to ty co jsi mi ukázala byly nádherný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 23:01

Ted jsem se nahlas zasmala :lol: :lol: :lol:

Brecici nalady!!! KATASTROFA!!! Ja jsem se divala v archivu na Polreicha - a jak predaval nalepku, tak jsem rvala jak zelva :-D Ale me kolikrat rozbreci i kdyz se podivam jen z okna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 23:02

Jsem ráda že v tom nejsem sama:) já mýmu brečela když jsem se litovala jak mě bylo zle že se to nedý vydržet každej den atd :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 23:03

:lol: :lol: je to normální :lol: sice si pak příjdu blbě, ale nejde to ovlivnit..prostě mě všechno hnedka dojme…budu řvát u každý pohádky co budou dávat na vánoce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 23:04

@Simmik v cr se daji sehnat okolo 15tis ty quinny :-) a me se zamlouva prave ta limitovana edice ta cerno - barevna :-)
Ale jeste pockam na kolekci 2014 - i kdyz moc velky rozdil asi nebude :-)
To je pekny jak ti to pritel rekl: kdyz mu das miminko - muzes si vybrat jaky chces :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 23:04

Až vyzjistím o těch kolečkách napíšu to sem.. musím zjistit kdo a co mě vlastně říkal proč jsou dobrý ty nebo ty:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 23:05

@Drambee To ja taky :-D
Jak travite vanoce? Budete doma s pritelem/manzelem, nebo jedete za rodinou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 23:07

@sabusssa Jo on je zlatíčko:) bez něj bych to nezvládala ted dva měsíce fungoval jak žena já jen ležela a on vše dělal-nákupy, věnčení psa, uklízení a chystání jídla aspoň někdy:)
Holky musím valit ale zítra vše dočtu:) Jsem ráda že jsem vás našla a že si můžu s někým upřímně o všem pokecat:) mějte se pěkně a dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 23:12

No pojedeme za mojí rodinou, ještě uvidíme…nejdřív večeře u mamky a spol…a pak k taťkovi aby nebyl sám..takže nás čekají dvě večeře a pak fíí domůů :lol: a jak to máte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760

To ja jeste cekam na vyhlaseni viteze :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521

My jsme taky rádi..tak se krásně vyspinkej..a určitě se tu sejdeme…dobrou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 23:18

@Drambee My jedeme na vanoce do CR takze jsem strasne stastna. Ale na stedry den budeme asi samy. Prtz mamka slibila uz pradedeckovi ze za nim na stedry den dojede az do Pardubic (my jsme v olomouci) a nechtela jsem at to rusi, prtz by byl jinak sam. No a bracha pojede asi s ni. Vyloudit penize pod stromek :-D
A my budeme u mamky v byte. Nebo mozna s mamkou od manzela. Ale mame to letos super… nemusim pect, nemusim delat salat ani smazit kapra :-D postara se o me znovu maminka jak za davnych dob :-D a co jite na veceri stedrovecerni? a mate i nejake spicial jidlo na silvestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí