Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5987
9.12.13 15:18

Holky jaký kupujete velikosti začínáte na 50 nebo 56?? těším se až budu nakupovat dudlíky atd:)
A jak to vidíte s kojením máte v plánu dlouho kojit???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
9.12.13 15:20

No já na poslední kontrole viděla jak malej měl prsty v pusince nebo aspoň doktorka to říkala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
9.12.13 15:23

Já nakupuji od 50..tak uvidíme zda jsem se trefila :lol: Jinak kojit mám v plánu dlouho pokud to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
9.12.13 15:24

Normálně mám od začátku těhotenství párkrát za den takovou blbou škytavku..jako když se přejíte nebo naopak máte hlad, tak si tak divně škytnete..no tak to já už mám 3měsíce tak 4× denně..je to něco šíleného, ale nejde to ovládnout..nejlepší to je, když se mi to stane někde ve společnosti :lol: je to dost hlasité :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.13 15:29

Ja zatím nakupovali v tescu F&F a tak kupuju 0-3 měsíce :-) a dudliky už doma mám :-D jsem blázen ale měli u nás velké slevy na kvalitni silikonové dudliky tak jsem dva vzala :-) pokud jde o kojení tak doufám ze budu kojit co nejdéle :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
9.12.13 15:44

@zuzana.vincurova sem zapomela, vitej mezi nas :) :kytka:
Kamaradka prisla kvuli chripce o mliko uz ve 4 mesici po porodu, ale malej je krasnej a hned si zvykl na nutrilon. Ale doporucujou minimalne pul roku. Ja bych chtela kojit dokud to pude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
9.12.13 15:49

Já taky chci kojit ale uvidím jak mě to půjde:) Jsem na vše zvědavá to bude hrozný jak nebudu nic znat:)
Docela mě děsí když si čtu že máme mít nějakou tu rourku když malej bude mít zácpu nebo zaražený prdíky tak si fakt neumím představit že bych mu to měla strkat do zadečku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
9.12.13 15:51

Taky bude asi boj vybrat porodnici:) ale asi budu rodit tam kde Sularien doufám že jsem to napsala dobře:) má termín 7.6. tak se tam třeba potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.13 16:00

Zuza23: děkuji

Simmik: neboj to všechno pochytas, ja jsem sice podle mnohých mladá až moc ale starala jsem se o brachu a od 14 hlidam děti a ted mám 3 měsíčního synovce kterého taky hlidam takže to mám snad už v maličkou :-) s tou rourkou bych to vůbec nehrotila protože jsem četla ze by se měla používat minimalne aby si na to dite nezvyklo bo by potom nechtělo kakat samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
9.12.13 16:04

To s tou rourkou slysim poprve. Ja mam vyber porodnice jednoduchy. U nas v RK je jen jedna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
9.12.13 16:10

Tak to máš dobrý. My tady máme tři:)teda aspoň myslím..
@zuzana.vincurova Kolik ti je jestli se můžu zeptat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.13 16:19

V květnu mi bude 21 ale už delší dobu nebydlim s rodiči a starám se sama o sebe :-) doufám ze me tady nikdo neodsoudí, jsem na miminko dostatečně zralá a vyspělá :-) vek není všechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
9.12.13 16:21

Určitě tě tu nikdo neodsoudí..mě je 23..taky nejsem nejstarší..myslím si, že je každýho věc kdy se na mimčo cití a kdy ne… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
9.12.13 16:22

Já si taky nemyslím že to je o věku:) ale záleží jak se ty cítíš:) a když máš kde bydlet a máš i na to se finančně postarat je to v klidu:)
A z kama seš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.13 16:22

:-) a odkud jsi? Ja z nového Jičína chtěla jsem vždycky rodit do vody ale tady to bohužel není možné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí