Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No právě taky nechápu, ale tady v brně na veveří to jde fakt suprově:) vezmou krev a po 5 až 10 minutách jdeš tak na řadu k panu doktorovi nebo doktorce, tam bylo krásně přítmí a pěkně tě vyšetří důkladně a vše popíšou:)
U nás to bylo taky super..měla jsem příjemného doktora, takže vše super..vše nám vysvětlil, ukázal..dal poslechnout srdíčko..prostě super..akorát jsem byla objednaná na 13:40 a na řadu jsem se dostala asi ve 14:45..doktor byl na obědě když jsem přišla..pohodička ![]()
@Simmik doufam, ze me veme. A mohla by mi zrovna udelat ten screening, pokud bude hematom mensi. Uz bych taky chtela vysledky a hlavne prcka konecne videt
![]()
@zuza23 promin že se tak ptám ale co přesně znamená že tam je hematom co to může způsobovat?
Tady berou krev i utz o me doktorky..ale nechapu ze je to tak rozdělené..
@Drambee zda se mi je břicho opet porostlo po týdnu ![]()
@ninusska teda tobě roste bříško to mě přijde že ještě nic akorát večer je trochu vypouklé když celej den papám:D
Ja jsem 12+4 ale je pravda ze jsem byla hubená tak mozna proto je tak velké ![]()
Mě roste asi všechno okolo krom pupku
zadek, stehna, tváře..ale pupek nikde
Já budu jak koule až půjdu rodit, já už to vidím..ani nechci vidět kolik budu mít nahoře kg až pujdu toho 30tého na konrolu ![]()
V únoru mi bude 22…bydlim kousek od mladé boleslavi jinak pocházím s oder a ty??