Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Uz je to lepsi mam čípky na zvracení takze je to lepsi..a co ty??
Až tak? tyjo já zvracela asi 2× a jinak nic..ale asi týden jsem měla žaludek jako po kocovině..jinak nic…můžu zaklepat.. ale to bylo na začátku ![]()
@ninusska já naštěstí nezvracela ale bylo mě hrozně ale taky proto že já mám fobii se zvracením a z toho když je mě zle takže já to prožívala děsivě i bez
… ted mi je fajn akorát ještě venku se necítím 100procentně dobře ale snad si zvyknu a brzo to bude jen fajn..
@Sularien to já vůbec nevěděla já myslela že na koze ![]()
a ty chceš rodit jak?
@Drambee a kdyz právě cekas holčičku tak papas sladké nebo kyselé??
No já právě ze začátku se citila že mám pořád hlad a přitom mě bylo divně, pak mě bylo na
a měla jsem pořád takovou blbou chuť v puse pěkně hnusnou a pak to bylo lepší a lepší:)
Ja slyšela ze kdyz cekas kluka tak neni zle a kdyz holku tak porad ![]()
Já papám všechno…od sladkého, po kyselé..jediný co mi přestalo chutnat je slaný..jako chipsy, tyčky atd..dřív jsem si na tom ujížděla a sladký moc nemusela..a ted v těhotenství, je to uplně jinak. ![]()
To ja ujizdim na kyselém kiwi. mandarinky. Sladké jsem milovala sladké a ted nic..a co mi přestalo chutnát je pizza
Já teda zase spíš bych měla chut na ty křupky a chipsy:) ale já moc na sladký předtím nebyla, ale nezdá se mi že bych měla nějaký jiný chutě jen mě příjde že ted mám možná víc chuť na ovoce:)
A nejake vitamíny berete?? Kdy máte termín?? Ja jsem ho vypocitala na 10.6 ale uvidim co rekne doktor ![]()
@Simmik Tak uvidíme, láká mě voda ale třeba bude pohodlnější něco jiného ![]()
Ja a segra jsme to vypocitali na 10.6 ale uvidim co rekne doktor jeste. nemam ani tehu. průkazku
Já nic:) já měla tři termíny 4.6. pak 7.6. a pak 13.6. ale ten UTZ a doktorka se shodli že to bude toho 4.6.
zatím to vypadá že jsem první na řadě:)