Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Simmik ja jsem otěhotněla asi tyden po neprodloužení smlouvy takže jsem od zacatku tehotenstvi na pracaku. V podstatě mi bylo řečeno ze nemám šanci na zaměstnaní bo si me nikdo v jiném stavu nevezme. Jediné co mi v únoru bude zabývat bude hmotná nouze ![]()
Ty budeš nosit papíty na sociálku, proč ne zaměstnavateli, jáí jsem taky na neschopence budu to nosit pořád do práce ![]()
V praci nevi ze jsem těhotná a navíc ta firma konci31.12 a prebira to jina firma a jako těhotnou me nevemmou…musis mit odpracovane 270 dní nebo jak to je…
Ptz mi konci smlouva i ta firma..a nová firma me neveme jako těhotnou
No já si myslím že když seš těhotná tak možná je to jinak nevím, ale tak neschopenka je dobrá aspoň seš doma a můžeš odpočívat:)
Takže bych měla jít na pracak asi se nahlásit a oni mě tam řeknou.
Jenom si říkám aby na mě nečuměli jak na blbce proč se tam jdu přihlásit tak pozdě ale co to je nemusí zajímat:), chci aby mě aspoň platili zdravotní..
Já tedy nevím, ale když to přejímá jiná firma a zaměstnance taky, tak by měli i tebe, protože tobě nemůžou ukončit pracovní poměr když jsi na neschopence
Ale jestli sis neplatila zdravotní tak bys mela jit na pojišťovnu at ti řeknou kolik dlužíš nebo pak ti to prijde a nedoplatis se
ja tam mela mela za 5 měsícu přes 4000 + penále…kdyz jsi na pracaku tak to aspon platí za tebe..
No já doufám že se slitujou že jsem těhotná a že by mě penále mohli odpustit:) oni většinou na te mé říkají že se to musí doplatit a pak si napíšeš o prominutí penále a většinou to schválí:)
No nevim jestli se slitujou ale penále by ti mozna mohli prominout…
Ahoj děvčata..tak já teda se spaním vážně problém nemám..probudila jsem se ve 12ct..jsem ostuda
Jinak dárky mám tak na pul..něco mám, něco nemám…ale to se zvládne
Jinak já jsem zaměstnaná od roku 2011 na dobu neurčitou..takže to mám vše v pořádku..jinak nevím jak to u nezaměstnaných chodí..bylo by dobré se na to někde poptat.. ![]()
Jinak jsem taky na neschopence..na rizikovým..kvůli práci..ale s tím zdravotním má pravdu..pokud si to neplatíš, měla by ses informovat kolik dlužíš, jinak to jsou mrchy, oni ti to pošlou po nějaký dlouhý době že dlužíš a nedoplatíš se.. ![]()
Jj už to obvolávám mám to těžší, že já byla OSVČ předtím takže vše složitý..
to ja taky spím do 12 ale ted ma pritel odpoledni tak jsem vzhůru snim..