Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Sularien ono je to asi kocour od kocoura a kocka od kocky. Nasi maj 7. a 5. letyho kocoura a oba se po kastraci zklidnili a pak maj 7., 6. a 5. letou kocicku a ta nejstarsi, kdyz ji to popadne, tak sasi jak pominuta, ale ty mladsi jsou taky klidne. Akorat ta nejmladsi porad mnouka, je desne upovidana
![]()
Ta naše taky dost mňouká…chodí po bytě a mňouká jak praštěná..takže jako je to potvora.. ![]()
To ten nas posuk dela taky. Pritel rikal, ze mame doma ducha, protoze prcek chodi, cuci na strop a mnouka jak prdlej
![]()
Sousedi naproti maj takovou malou bilou priseru, bolonacka, nebo bisonka nebo co to je.
A kdyz zacne stekat, tak ten nas posuk hned zabehne pod stul a vykulene kouka, co se to deje.
Ale ten pes steka posledni dobou porad. Uz z toho zacinam silet. ![]()
Já mám teda kočku siamskou, kocoura má 14 let, a strašně ho miluju, nemohla bych bez něho být
psa už nemusím nějak
jsem zvyklá víc na kočky ![]()
Ahojky holky, můžu se přidat? taky mám termín porodu v červnu 2014. a koukám, že některé tváře jsou mi povědomé ![]()
@21.6.2014 píše:
Ahojky holky, můžu se přidat? taky mám termín porodu v červnu 2014. a koukám, že některé tváře jsou mi povědomé
@siamka7 @ninusska děkuju za přijetí ![]()
mě tak dneska bolí hlava, že nevím, co mám dělat…asi bude změna počasu…
Vítám tě mezi námi
Mě dneska díky bohu nic nebolí..ale taky to tak mívám..hlava mě bolí ob den, takže vím jaký to je..nejhorší že na to nic nepomáhá…
sem tam si vždycky zobnu paralen, když už se nedá vydržet ![]()
@21.6.2014
![]()
Ahojte holky tak jak vám dnes je?? Já dnes se nemohla probrat a spala jsem a spala jsem:) teprve před dvaceti minutami jsem se donutila vylézt a jen proto že mě mají dovézt balík ![]()
Taky čtete na netu těhotenství týden po týdnu? ![]()
Jak jsme se bavili o těch týdnech a měsících tak jsem zrovna tam narazila na to že 17.týden je začátek 5 lunárního měsíce těhotenství:)
Ahojda..taky jsem se probrala před chvilkou..je to u nás takový spací
Jojo, taky to občas čtu..No vidíš to..no já jsem ráda že už mám hlavně 1.trimestr za sebou..ten je nejrizikovější.