Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No toho se děsím ale je mi jasný že v tom okamžiku mě bude jedno co vše ze mě leze:) hlavně at to jde rychle a bez bolesti:)
Tak bez bolesti to nebude ale ja si rikam kdyz to zvládli 15 ti lete tak to zvladnu i ja… ![]()
Já si vždy taky říkám když to zvládlo plno holek přede mnou tak to musím zvládnout i já:)Jen doufám že tam nebudu moc dlouho:) Chci jít co nejdřív dom
Kupujete oblečení hlavně v obchodech nebo i přes net? Nemáte nějakou dobrou a levnou stránku:) mám nějakou náladu to prolízat..
Holky jak často asi jíte já mám pocit že bych jedla každý dvě hodiny?
Budu nakupovat i přes internet..ja se divam i na různé bazarky…
Ja papam jak kdy je to různé…píšete si seznam co koupit miminku?'?
Já mám v plánu u postýlky že mrknu v obchodě a třeba kdyby to bylo na netu levnější tak to koupim tam a kočár si chci taky prvně osahat a pak koupit:) budete držet to že kočárek má přijít domů až po porodu?:) nebo pověru neřešíte?:)
myslím že u toho oblečení se to dá vše koupit i po netu:)
No já zatím ne ale už jsem koukala po různých seznamech. jen se děsím těch velikosti, ale holky říkaly že budou nakupovat 50,56 té 50 asi bude stačit malinko protože to bude fakt na chvilinku.
Ještě hodně budu řešit jakou značku kosmetiky pro mrňouska..
Pověru neřeším spíš ho koupim treba kdyz bude na slevě ale az kolem 30 tt a schovám ho k tchyni…
Já mám taky v plánu ho koupit až někdy tak.. na to je času fakt dost:)