Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jinak nevolnosti mám někdy celodenní jako kocovinu.. fuj… v hubě jak v polepšovně
nesnesu do žaludku nic teplýho jako čaj apod… jedině všechno studený z lednice, pomáhá mi popíjet mlíko a nebo vodu s citronem (ledovou), zvracela sem asi „jen“ třikrát… a všechno mi hrozně smrdí
furt chodim a větrám jak magor… a jsem hrozně vzteklá na všechny, což mě pozdějc mrzí ![]()
Jo musim jí píchat inzulin dvakrát denně ode dneška do konce jejího života.
je to francouzská buldočice, bude jí devět let v lednu a ještě mám osmiměsíčního amer. bulkoka
takže štěně velký plemeno a důchodkyně malýho plemena… fakt „úžasná“ kombinace
… nejdřív utahat mladýho na procházce a pak podávat léky důchodkyni plus návštěvy veteriny s ní ![]()
No ona už se nikdy neuzdraví, pouze se to tim inzulinem upravuje ta hladina cukru v krvi.. je to doživotní léčba.
@zuza23 no naštěstí s injekcema problém nemám, dneska mi vet ukázal, co a jak a už sem jí to před nim musela píchnout… když musíš, tak musíš ![]()
@HaničkaP to me mrzi.
Ja mam doma pulrocniho kocoura a neumim si predstavit, ze bych mu 2× za den musela pichat injekci.
Ale jestli mu to pomuze, tak se neda nic delat. Lepsi, nez ho nechat umrit. ![]()
No to jo ta naše si nenechá ani vyčistit uši a neudržíme ji protože se taky bojíme aby si něco neudělala jak sebou šije a vše, navíc kouše atd:)takže vždy to pěkně dělá paní kadeřnice její a na ni si nedovolí to jen doma se cítí jistě protože nás má na háku:)
Přišli jsme na to tak, že začala strašna moc pít, počůrávat se doma a hubnout.
za večer třeba tři obrovský louže na podlaze, ačkoliv jinak se chodí venčit na zahradu… no určitě to prej pomůže, že přestane tolik pít a počůrávat se.
Si připadám jak feťák, vyfasovala jsem stříkačky a flašku s inzulinem ![]()
Mě dnes přijde jak kdyby se mě trochu natahovala kůže na břiše..
@Simmik me dneska celej den boli bricho kolem pupiku, ale ne primo bricho, ale spis jakoby kuze. Ani nevim, jak to popsat.
![]()
Tak hlásim návrat z bazénu..bylo to dobré..hezky jsem se vymáchala a pěkně mě to unavilo
při cestě z5 jsme si všimli že tu máme vánoční trhy, tak jsme se tam ještě stavili..tak sem do sebe nacpala vše co tam ve stáncích měli..takže mi plavání bylo k prdu
jsem vymrzlá a konečně doma. ![]()