Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Drambee píše:
Tak hlásim návrat z bazénu..bylo to dobré..hezky jsem se vymáchala a pěkně mě to unavilopři cestě z5 jsme si všimli že tu máme vánoční trhy, tak jsme se tam ještě stavili..tak sem do sebe nacpala vše co tam ve stáncích měli..takže mi plavání bylo k prdu
jsem vymrzlá a konečně doma.
No takže taky spokojená
To je super..
Jak se plave ve vaně? ![]()
Jako vorvan si pripadam taky
Uz ani nechci, aby pritel chodil do vany se mnou. Mam pocit, ze se tam oba ani nemuzem vejit ![]()
My by sme se asi taky vesli, ale on tam se mnou sam nechce, ze mi nechce brat pohodli a ja ho tam taky ani nechci. Staci, kdyz mi umeje zada ![]()
Já se teda tý vany bojim, minule mi z toho bylo nějak špatně…
Tak aspoň sis to užila:) Já se opět nacpala gulášku z oběda a jsem plná a natažená u telky:)
Tak to mame docela velkou vanu ale taky uz to omezujem…
@HaničkaP ceho se bojis??
Nesmis si napoustet horkou vodu, spis jen takovou vlaznou a byt tam jen chvili. Nemel by se ti prehrivat organismus. Pry to neni dobre pro mimco. Lepsi je se sprchovat. Ale neni nic lepsiho, nez se vyvalit do vany
![]()
To přítel porad rika ze mam horkou vanu ale me se zda ze ne je to akorat vanu si davam jednou týdne
To u nás je to to naopak přítel má úplně vřelou vanu že já tam nemůžu strčit ani nohu:)
To me pritel driv rikal taky. Vzdycky se divil, ze sem se neuvarila
Ale ted uz si tak teplou vodu nenapoustim. Mota se mi v ni hlava, takze spis jen vlahou. A hlavne sem o tom i cetla, ze to neni v tehu dobry, tak nechci riskovat.