Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak jo asi teda taky budu většinou kupovat 56 a něco málo od 50 jen kdyby náhodou:)
Ahoj
ste se zas rozepsali
docitala sem vas snad hodinu ![]()
@21.6.2014
ahoj, vitam te
![]()
Porodem se ted nezatezujte
Je na to jeste dost brzo ![]()
Pritel ted lezi se strevni chripkou a ja mam desnou zacpu. On ma radost, ze ma zachod jen pro sebe, ale ja bych si to s nim nejradej vymenila.
![]()
Co se jidla tyce, tak jim jak kdy. Nekdy mam den, ze nevim, co vsechno bych sezrala, ale pak mam den, ze do sebe nenacpu vubec nic. ![]()
Taky bych sla misto toho vecnyho lezeni raci plavat. Dneska me zas boli bricho a vystreluje to az do trisel. Pry je to z toho, jak roste bricho ![]()
O zácpe mi ani nemluv…a to s tím jídlem mám to samé…dneska mám třeba den, kdy jsem do sebe nacpala zatím jen dvě housky a ted jsem dostala šílenou chut na čínskou polévku, tak jsem si jí udělala..ale jinak nic..a včera jsem zas žrala jak přetržená…jak kdy no.. ![]()
Jinak nakupovani zatim jeste neresim. Neco mam uz domluveny, ze dostanu, ale doma to zatim nechci. A obleceni raci veci, kdyby se mi nahodou narodil obr
Pritel ma skoro 2 metry, takze s tim i pocitam ![]()
@Drambee ja dneska mela jen kolac, ale uz zas zacinam mit hlad
Dala bych si vyvar, ale z toho smradu se mi zveda kufr. Tak si dam asi kivi a pockam, az se pritel probudi. Snad bude pouzitelnej ![]()
Ten muj je v posilce a pak se chystáme do těch lázní..a tam si vždycky sám párek v rohlíkuu ![]()
@Drambee píše:
Vítám tě mezi námiMě dneska díky bohu nic nebolí..ale taky to tak mívám..hlava mě bolí ob den, takže vím jaký to je..nejhorší že na to nic nepomáhá…
sem tam si vždycky zobnu paralen, když už se nedá vydržet
přesně mluvíš mi z duše,já s té hlavy zešílím
![]()
@21.6.2014 píše:
@siamka7 @ninusska děkuju za přijetímě tak dneska bolí hlava, že nevím, co mám dělat…asi bude změna počasu…
Ta hlava už snad taky přestane…mohla by..vždycky jsem byla zvyklá zobnout si ibalgin a bylo po problému, alee takhle? Ibalgin nesmím a paralen to je jak prd…působí jen chvilku ![]()
@ninusska Já právě myslela že je 50 a pak 56 nevěděla jsem že je i 53 ![]()
No já dneska mám žravou a pořád nevím co sníst:)
A párky mě taky napadly:)
mě dnes pořád svědí celé tělo a trochu mě i jak kdyby pálelo nebo nevím co to je..
Ahojte, hlásím návrat ze cvíča
hlava mě přestala bolet kolem 15:00 a zase začíná - to bude tím, že jsem doma ![]()
cvíčo bylo fajn, byly jsme na míčích a na zemi a spíš jsme se protehovali. udělalo mi to moc dobře. ani jsem se moc nezpotila ![]()
Holky ale zamilovala jsem se do jednoho overálku ale nejde mi sem vložit odkaz..:(