Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
12+6tt ale nezvracim…jen mam prujem, poboliva v podbřišku a trochu mi tvrdne břicho
A není to střevní chřipka? já bych měla strach asi bych si zavolala doktorce.
Ale slyšela jsem i to že když je ti dlouho špatně tak tě vezmou na kapačky a potom se to zlepší..
Zacalo to vcera k veceru tak uvidim jestli se.to nezlepší jinak pujdu k doktorce..
@ninusska to sme úplně stejně!!! dle PM jsem taky tak. tak to už by mělo ustupovat… ale břicho mi sem tam ztvrde taky…
Nad střevní chřipkou jsem taky uvažovala, ale jsem porad doma tak od nekoho jsem to chytnout nemohla ![]()
Mě taky tvrdne sem tam břicho…a do toho mám asi zácpu..nevíte co na ní? ![]()
@21.6.2014 píše:
@ninusska to sme úplně stejně!!! dle PM jsem taky tak. tak to už by mělo ustupovat… ale břicho mi sem tam ztvrde taky…
A mas uz nejake bříško???
@Drambee píše:
Mě taky tvrdne sem tam břicho…a do toho mám asi zácpu..nevíte co na ní?
Ty zácpu a ja prujem ![]()
Co bych za ten průjem dala
já jdu na velkou tak jednou za týden a to ještě musím hodinu tlačit..je to nechutný, ale bohužel.. ![]()
@ninusska já už jo. a ne bříško, ale pupek - je to moje druhé a gatě nedopnu od 6tt, teď vypadám jak v 6 s dcerou…
@Drambee já když nejdu, udělám si šopák, a celý ho spucuju, ta vláknina mi pomůže.
Já se z vás zblázním..všichni máte břicha a já nic
možná takové pidi…ale jinak nic..tak snad mi taky někdy vyroste.. ![]()
Jinak já už zkusila snad uplně všechno a nic nezabírá..prostě můžu do sebe nacpat co chci a nic, nejdu…