Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ja zkousela prvniho kocoura naucit na ksiry a jen co sem mu je navlikla, tak si lehnul a bylo vymalovano. To se raci nechal tahnout po zemi, nez aby v tom chodil. Byl to docela vtipnej pohled, jak se vzdycky zkacel na bok
![]()
jojo, to věřím..
Naši mají čivavu a ta to samí, když jsme mu poprvé oblíkli kšíry tak byl uplně vyřízený
ani chodit nechtěl ![]()
Vsak civava je taky takovy kotatko
kamoska ji ma taky a tak kdyz zacne stekat, tak piska, jak kdyz mnouka kote. Je to docela vtipny. Akorat se porad plete pod nohy a ja mam strach, ze ji zaslapnu. ![]()
Tak naši mají dlouhosrstou..to jsou ty větší..on je jak koule..má kolem 4kg..není to ta malá, hubená čivava..toto je přerostlá
Ale taky hyperakták a všude se motá..ale to i ta moje číča..ta je taky všude ![]()
Tak to jo. Kamoska ma malinkou. Ten muj kocour by ji hrave prepral
me se kocour pod nohy nemota, spis na ne utoci. Schova se pod stul a kdyz du kolem, tak vybehne, postavi se na zadni a prednima packama me bud chyti kolem lejtka, nebo me jen zmlati. Je to roztomily
![]()
Jo to mě ta naše dělá taky..máme perskou..Vždycky někde leží a číhá..jakmile projdu skočí mi po nohách
a někdy jí rupne v bedně a lítá po bytě jak pošuk z místnosti do místnosti ![]()
To kočka od moji mamky taky dělala
to ja mam psa a ten je hk dítě ![]()
Taky jsem chtěla psa…ale přítel odmítl a tak mi pořídil aspoň kočičku no
Ale beztak bych radši pejska.. ![]()
Pes je lepší…sice jsem ho rozmazlila a přítel je s neho na nervy
strasne potřebuje pozornost vynucuje si ji…ale mela jsem ho místo mimi ![]()
S tím skákáním po nohách a blbnutím tak mám radu, je potřeba si každý den s kocourem hrát a on pak se vyčerpá a neškrábe ![]()
@Sularien nebo nechat vykastrovat. Ale to jak blbne je kouzelny, tak proc ho toho zbavovat.
Driv nebo pozdeji z toho stejne vyroste ![]()
Já si s ní hraju pořád..ale je to kotě ještě..takže ta mě příjde, že se snad nikdy neutahá
Navíc přez den chrápe a v noci je nejvíce akčníí ![]()
@Drambee Já taky dnes vařila gulášek:) a ještě bábovku:)
Já jsem taky doma a většinou nemám co dělat tak odpočívám, ale nudím se tak se snažím aspoň vařit nebo něco dělat…
No tak my máme kocoura vykastrovaného, už má 6 let a fakt můžu zaručit že ho s toho nevyroste, je hodně důležité si s kocourkama hrát