Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jinak sem se merila a v pase mam uz 80 cm. A to sem pred tehu mela 65 cm. Ale na vaze jen 0,5 kg. Ani mi nepride, ze mi bricho tak vyrostlo. A to dneska nejsem vymecne ani nafoukla
![]()
Presne od toho druheho velkeho utz ve 20+-tt uz pak se dochazi jen za porodni asistentkou, ktera premeri tlak a zmeri a zvazi te. Tady se ani nedelaji ty predbezne odhady na vahu miminka
takze nevis jak tezke a velke dite budes rodit ![]()
a zase me honi mlsna :-/
Jinaak cely dnesek me hrozne boli pupik. Me prijde ze miminko je primo u pupiku a tlaci mi na nej zevnitr
![]()
Ty vogo..to jsem ráda, že budu rodit tady..
No mě moje doktorka a dokonce ten doktor na screeningu řekli že mám moc pěkný miminko..tak doufám, že to nemysleli tak, že jsme pěkně velikoučký a že nebudu rodit nějakýho giganta nakonci ![]()
@sabusssa takovyhle pocit v pupiku mivam taky. Jako by se mi ho prcek snazil vytlacit ven z bricha
uz se ani nedivim brachove pritelkyni, ze chce rodinu, az se vrati do cr. Ale bracha tam chce zustat, tak sem na ne zvedava ![]()
Ahojky holky přeji pěkný den, jak se máte a zdravím taky nově příchozí ![]()
Ahojky holky:) no já měla dnes nějaký špatný spaní teda:(
Už máte nakoupený dárky?:) já teda letos nakupovala jen po netu protože centro je pro mě děs:)
@zuza23 tak to je pěkný já se zkoušela taky jednou měřit ale nevěděla jsem kde přesně to mám změřit:) ![]()
Ahojky já spí co jsem těhotná hodně špatně a dříve jsem stím potíže neměla, spíše naopak a dárky ještě nemám, bude to asi vše na poslední chvilku a taky pořádně nevím co kupovat ![]()
Ahoj holky tak ja už mám dárky všechny už od listopadu
konečně jsem splnila své předsevzetí ze nebudu nakupovat na poslední chvíli
Jinak jsem byla rano na úřadech a mám pocit jako by se mi všichni dívali na břicho
už jsem z toho blázen ![]()
No já to letos nijak zvlášť neřeším.. Užiju si to příští rok:)
No já hlavně pořád chodím čurat aspoň dvakrát za noc:)
Máte to taky mě příjde že co jsem těhotná a vždy vstanu z gauče tak ve mě všude křupe
![]()
@zuzana.vincurova A co jsi byla vyřizovat?? já bych si je měla taky vylítat taky ale pořád jsem leniví:)
Ahojky ja uz dárky mam ted jen lezim a odpocivam
dneska jsem mela taky spatne spani a poboliva me břicho ![]()
Možná mě poradíte já totiž před otěhotněním nebyla zaměstnaná a ani na pracáku a platila neplatila si zdravotní sama.. a ted nevím jestli jít na sociálku nebo pracák a říct že jsem těhotná a co dál:)
Nebo jak to máte vy? chodíte do práce, nebo jak jste to měly předtím?
To ja chodím do prace ale mam od 7.11 neschopenku a konci mi smlouva31.12 takze budu dal na neschopence a nosit papíry na sociální
Tak aspoň dostaneš mateřskou co? A navíc když seš těhotná tak tě nemůžou vyhodit někde jsem to četla.. Tak to máš dobrý takto:)