Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já mám příští kontrolu až 30.12 a příjde mi to strašně dlouhý…už by šla klidně zítra.. ![]()
Tak ryba chutnala jako ryba
Ja ty bublinky citila taky, ale bylo to v 11 tt, takze je blbost, aby to byli pohyby. Nevim. Zitra si cinknu doktorce a obednam se na driv. 7.1. mi pride opravdu za dlouho. Hlavne chci vedet, jestli uz se tam neco nezmenilo, kdyz necitim zadny tlak ani bolest
Snad me jeste veme ![]()
Tak něco to asi bude když jsme už 3 co jsme cítili bublinky..jenže já je cítila docela dlouho..jako jen v jeden den..ale bylo to takový šimrání
No zkus to..třeba tě vezme..ať máš klid na duši ![]()
Taky tě vítám ninusska ![]()
Já mám taky dnes nějakou žravou:) právě jsem si dala halušky
pěkně se to tady plní ![]()
No já už zas přemýšlím, co si mám dát teď
No však to je jedině dobře.
@ninusska ono asi záleží kde ti ten screening dělají. Mě brali krev a dělali UTZ v jeden den a tak za 4 hodiny mě volali a po telefonu to bylo i na netu:)
mě naštěstí taky dopadly velmi dobře a čekám chlapečka:)
Je to fakt nádhera ten UTZ tam:)
@zuza23 to je fakt dlouhá doba až na ten leden já bych šla být tebou taky dřív za to nikdy nic nedáš:) určitě přeji aby vše bylo jak má:)
Děkuji
krev uz mi brali 27.11 a na utz jdu 16.12…fakt by me zajimalo co jsou ty bublinky ale pekne to šimralo ![]()
Holky já upřímně nechápu proč někde to dělají vše v jeden den a někde to dělají tak že prvně krev a pak UTZ.?
Taky to nechápu..ale někde to tak prostě mají no..asi záleží kde se krev bere, jestli tam kde se dělá UTZ nebo jinde..mě jí brala moje Dr a UTZ mi dělali ve Fakultce.. ![]()
@Simmik jee halusky sem nemela ani nepamatuju. Miluju s brinzou
![]()
@Drambee ja to mela taky jen jeden den a od te doby zas nic. Bylo to zvlastni. ![]()
@ninusska budu ti drzet pesti, at ti to dobre dopadne
![]()