Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5987
8.12.13 17:34

Já 25 a přítel 31:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 17:36

Já dostanu kočárek od švagrový po neteři a spoustu věcí..vše mi schovávala, takže to je bomba..je to trojkombinace ale nevím jaká značka..a Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 17:37

Me 25 a manzelovi 32 :-)
Holky me se libi iCandy Strawberry. Vy mate? Ale tady v Uk silene leti Quinny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 17:38

Tak to máš dobrý že ušetříš:) já právě vůbec nevím asi se poptám od kámošek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 17:40

Právě..sice to nebude nějakej nobl kočárek nebo tak..ale myslím si, že to není potřeba..kočárek jako kočárek, švagrová s ním byla naprosto spokojená, tak já budu určo taky..a peníze jsou potřeba i na jiné věci..takže určitě ušetřím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 17:52

@Drambee uz to chapu, to nakupovani je vlastne nemoc z povolani ne? :-D
@Simmik Kolik tak chces investovat do kocarku? Me to prijde jako silena palka. U nas byla hlavni investice do toho nabytku do pokojicku. S vybavickou co se tyce obleceni nakoupim jen malo kousku, mimi roste rychle a ja po nikom nic nepodediiim :-( Takze budu muset utracet s rozumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 17:56

No právě..to určitě je..a když člověk ví kde nakupovat za pár kaček, jde to samo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 18:00

@Drambee kdeeee? prozrad :-D
Vlastne potrebuju nejaky napady kam zajit v CR. Nevyznam se uz v tech obchodech kde co maji a kde jsou pekne detske oblecky a hlavne dudlicky, bryndacky atd…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 18:10

No já chci taky ty oblečky s rozumem ale víš jak to je… No malej bude s námi v pokoji takže koupím postýlku a asi přebalovák jestli seženu rozměr do pokoje vedle skříně.. no a kočár to bude největší položka víc jak 20bych do toho investovat nechtěla. Samozřejmě bych chtěla sehnat daleko levnější ale strop je to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 18:11

To já taky nevím budu chodit po obchodech asi jen koukat a pak nakupovat kde to bude nejlevnější :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5987
8.12.13 18:14

Ono je to těžký říkám si že budu kupovat oblečky a tak s rozumem ale když je to první tak si myslím že mě trochu chytne bláznivá:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 18:48

Tyjo, tak ted, jsem musela poslat svojí 4měsíční kotátko pryč..ke známí, jelikož mám nejspíše alergii a nevím, zda je to v těhotenství dobré.. :( jen chci zkusit, zda je to fakt kvůli ní..ale trhá mi to srdce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
8.12.13 18:59

@Drambee Jeeee :-( To me mrzi, ja jsem sice pejskarka, ale mazlicek je mazlicek. Ale zase ono se rika, ze kdyz je tehotna v obdobi tehotenstvi se zviratama, potom ma dite mensi pravdepodobnost byt alergikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
8.12.13 19:04

Ano, to máš pravdu…jenže už asi týden otýkám..smrkám, kašlu..dusím se..slzí mě oči..to že mám alergii na kočky vím už dlouho..ale když jsme si jí pořídili, vůbec nic jsem nepocitovala, jenže v těhotenství to asi vnímám jinak a začala mi prostě vadit..jinak bych si jí nechala :roll: Tak zkusím praktickýho jestli by mi na to něco nedali, co se může v těhotenství abych si bobinu mohla nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
8.12.13 19:15

Holky vas docist je teda vec :) Ten pribeh je vazne uzasnej. Hlavne ze se vam to povedlo a je vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí