Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já dostanu kočárek od švagrový po neteři a spoustu věcí..vše mi schovávala, takže to je bomba..je to trojkombinace ale nevím jaká značka..a Vy?
Me 25 a manzelovi 32 ![]()
Holky me se libi iCandy Strawberry. Vy mate? Ale tady v Uk silene leti Quinny…
Tak to máš dobrý že ušetříš:) já právě vůbec nevím asi se poptám od kámošek:)
Právě..sice to nebude nějakej nobl kočárek nebo tak..ale myslím si, že to není potřeba..kočárek jako kočárek, švagrová s ním byla naprosto spokojená, tak já budu určo taky..a peníze jsou potřeba i na jiné věci..takže určitě ušetřím. ![]()
@Drambee uz to chapu, to nakupovani je vlastne nemoc z povolani ne? ![]()
@Simmik Kolik tak chces investovat do kocarku? Me to prijde jako silena palka. U nas byla hlavni investice do toho nabytku do pokojicku. S vybavickou co se tyce obleceni nakoupim jen malo kousku, mimi roste rychle a ja po nikom nic nepodediiim
Takze budu muset utracet s rozumem.
No právě..to určitě je..a když člověk ví kde nakupovat za pár kaček, jde to samo ![]()
@Drambee kdeeee? prozrad ![]()
Vlastne potrebuju nejaky napady kam zajit v CR. Nevyznam se uz v tech obchodech kde co maji a kde jsou pekne detske oblecky a hlavne dudlicky, bryndacky atd…?
No já chci taky ty oblečky s rozumem ale víš jak to je… No malej bude s námi v pokoji takže koupím postýlku a asi přebalovák jestli seženu rozměr do pokoje vedle skříně.. no a kočár to bude největší položka víc jak 20bych do toho investovat nechtěla. Samozřejmě bych chtěla sehnat daleko levnější ale strop je to:)
To já taky nevím budu chodit po obchodech asi jen koukat a pak nakupovat kde to bude nejlevnější
![]()
Ono je to těžký říkám si že budu kupovat oblečky a tak s rozumem ale když je to první tak si myslím že mě trochu chytne bláznivá:D
Tyjo, tak ted, jsem musela poslat svojí 4měsíční kotátko pryč..ke známí, jelikož mám nejspíše alergii a nevím, zda je to v těhotenství dobré..
jen chci zkusit, zda je to fakt kvůli ní..ale trhá mi to srdce ![]()
@Drambee Jeeee
To me mrzi, ja jsem sice pejskarka, ale mazlicek je mazlicek. Ale zase ono se rika, ze kdyz je tehotna v obdobi tehotenstvi se zviratama, potom ma dite mensi pravdepodobnost byt alergikem.
Ano, to máš pravdu…jenže už asi týden otýkám..smrkám, kašlu..dusím se..slzí mě oči..to že mám alergii na kočky vím už dlouho..ale když jsme si jí pořídili, vůbec nic jsem nepocitovala, jenže v těhotenství to asi vnímám jinak a začala mi prostě vadit..jinak bych si jí nechala
Tak zkusím praktickýho jestli by mi na to něco nedali, co se může v těhotenství abych si bobinu mohla nechat.
Holky vas docist je teda vec
Ten pribeh je vazne uzasnej. Hlavne ze se vam to povedlo a je vse ok ![]()