Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky ja nemam jeste nic, ale o vanocich se to zmeni
to uz jsem pevne rozhodnuta, ze jakmile bude po screeningu jdu do toho ![]()
A co si rict neco o sobe??? Klidne zacnu ![]()
Já si zase příjdu ve městě, venku a všude venku mezi lidmi..jak nafouklej velkej balon…nevím proč
Přitom mám nahoře zatím jen 2kg..ale je to na mě fakt vidět..a připadám si prostě jak obří koule ![]()
Co by jsi ráda věděla?:) já jsem rozhodnuta že po vánocích taky valím na nákupy:) kolem toho ledna
snad pan doktor měl pravdu že to bude chlapeček abych pak nemusela kupovat znova, ale sama jsem viděla kulky nebo co to bylo:)
Já mám taky dvě kila nahoře:) ráno kilo a odpoledne když začnu papkat tak hned dvě:)
dobre ![]()
Takze jiz podle nicku, asi jste nepoznali, ale jmenuji se Sabina ![]()
Zijeme s manzelem v Anglii. V Birminghamu. Podnikame tu ve stavebnictvi. Ted uz spolu. Drive jen manzel a ja pracovala pro jednu farmaceutickou spolecnost, kde jsem prekladala pribalove letaky do cestiny.
Manzel ma uz 13leteho syna z predchoziho vztahu. S nim se ja nevidam, nebyla ani prilezitost
Kdyz jedeme do CR snazim se si uzit hlavne svou rodinu a casu je malo
a hlavne me nejoblibenejsi jidlo, ktere si davam vsude! SMAZAAAAK!!!
Chteli bychom se v budoucnosti vracet, ale cim vic se to oddaluje bude to tezsi, ale pevne verim, ze se to jednou stane
Chteli bychom koupit nejaky rozpadly domek a opravovat ale to jsou jen uvahy a sny o nejake budoucnosti ![]()
No byla to taková boule tam tak asi kulky:) protože to byl pohled jak kdybych se dívala na něho a on seděl a byl zadkem a mezi nohama byla boulička a doktor to sekl a říkal tak co maminko má tatínek pravdu, protože můj to říkal hned jak viděl jak se tam mele a dělá salta jak se mu to nelíbilo jak ho naháněl tím ultrazvukem:)
Tak já jsem jmenuji Barbora a žiji s přítelem v Česku -Pardubice
Já jsem byla zástupce vedoucího v Obchodním domě a přítel má pod sebou lidi a bourá lešení (Živnostník ) Jinak moje nejoblíbenější jídlo co si dávám v restauracích jsou noky s kuřecím masem a se špenátem
A jinak tchýně žije v Itálii s přítelem, který je Ital, takže máme aspoň kam jezdit na dovolené ![]()
My tam právě neviděli nic asi proto, že to vypadá na holčičku prý..tedy pokud jí ještě nenaroste pindík..a to už snad ne
Já chtěla spíše holčičku a přítel spíše kluka..jako každej chlap..no takže nejdřív si trošku posmutnil, ale těší se i na holčičku..hlavně ať je to zdravé
Tak snad nezačnu nakupovat růžově a neřeknou nám pak na tom druhém velkém UTZ že máme kluka ![]()
No tak já jsem Simona. bydlím s přítelem v Brně a on má ve své péči syna 10let a já ho s ním vychovávám od 2a půl let takže mě říká mami a svou ani nezná. Ještě s náma bydlí moje máti takže docela děs někdy, však to určo znáte. A já než jsem otěhotněla tak jsem byla nezaměstnaná takže se chystám na pracák se přihlásit aby mě aspoň platili zdravotní. A kolik vám je?
Tak by jsme to vyměnily
já taky chtěla holčičku možná víc:) ale taky jsem ráda a chci hlavně aby malej byl zdravej