Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
28.11.13 15:47

Natalka je pekny. To je Natalie v obcance?
Ty jo, ja u kluka uz vubec nevim. :nevim: To nez vybereme nejake chlapecke jmeno budeme mit rychleji vybrany kocar :-D a mimochodem uz jste pokukovali? Jsme prvorodicky, tak mi nezbyde nic jineho nez koupit fungl novy huraaa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunisskoo
28.11.13 15:48

Natalku jsem taky chtela ale uz ji ma segra…u nas to taky tak bylo ja vybírala holku a kluk společne..ale přítel chtel at se holčička jmenuje po me Nina

• Citovat
  • Upravit
760
28.11.13 15:49
@slunisskoo píše:
Tak to s přítelem mame jméno pro holčičku Dianku a kluka on chce Dominika a ja samuela tak ale asi ten dominik :)

Kamardka v Cr ma taky synka Saminka a my zase mame psa Sama. Kdyz tu byli na navsteve tak jsem zarvala na psa: Same k noze a ten jeji synacek Saminek prisel a pta se proc na nej tak kricim :-D Samik je pekne jmeno. Dominik zni trochu tvrdeji ale taky supr :-) no a Dianka baaajo.. Ty holcici jmena jsou proste lepsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunisskoo
28.11.13 15:51

Jj jsou lepsi…to u nas ma segra tobika druhá sebika a psa montika takze se to plete :-D

• Citovat
  • Upravit
5521
28.11.13 15:57

Ano, Natálie je v občance :) Jinak po kočárku jsem zatím pokukovala, ale dokud nebudu vědět co to je, nebudu kupovat kočárek :mrgreen: hlavně Ty ceny těch kočárků jsou taky pěkný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 16:01

Pokukuju po vsem :-D Kocarek se mi libi: icandy strawberry a znama si pochvaluje bugaboo cameleon nebo tak nejak. A tady v anglii je celkem za pekny peniz dostupny ten quinny. Ale zase ho tu ma kazdy :nevim:

POtom se mi libi ty bouncers - takove ty ruzove sedatko-lehatka s povesenyma hrackama. A uz jsem se samoze i divala na prakticky veci, co vse je potreba, jako vanicky, prebalovaci stul, postylka atd atd… ale na seznamu toho porad pribyva :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
28.11.13 17:30

Jdu plavat děvčata…aspoň trochu toho pohybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
28.11.13 18:31

Ahoj holky, můžu se přidat. Dneska jsem 11+6 podle ms, podle utz 12+2 a dneska mám za sebou úspěšný screening, takže už pomalu začínám okukovat obchůdky, kočárky apod. Dřív jsem neměla odvahu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
28.11.13 20:26

Ahojda, určitě..vítám Tě mezi námi… :kytka: no a ten screening ti rozhodně závidím, já už to chci mít taky za sebou..ale to si do příštího týdne si ještě počkám :nevim: Ale tobě gratuluji a užívej si ten krásnej pocit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
28.11.13 20:35

@Drambee - Děkuji, neboj, to ti uteče jako voda :-) Se dneska celé odpoledne usmívám jak sluníčko. Navíc prďola byl velmi aktivní a nenechal se ani změřit, pořád si tak poskakoval a jen co doktor něco zameřil, tak než zmáčkl ťuplík, tak byl prcek mimo odbraz :-) Jsme se tam nasmáli :-) Ale je to nádherné, tam všechno vidět, všem V8m přeji jen dobré výsledky, ale taky spolupracující miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 21:19

@carnation ahooj, gratuluji k dobremu vysledku :-) Jak dlouho trval ultrazvuk? S tvym mrstnym prdolkou asi dlouho ze? :-D a jak ti to vyslo v cislech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 21:20

@Drambee Taky jsem premyslela nad plavanim :think: :think: :think: i asistentka rikala ze to je super pohyb - vlastne asi ten nej v tehu. Chodivas sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
28.11.13 21:25

@sabusssa - Ostatním maminkám tak 15 minut i s vytisknutím výsledků, já tam byla skoro půl hodiny. Byla to docela rychlovka, ale mě doktorka předem upozorňovala, ať neberu tatínka sebou, že tam na to není čas, že mi udělá hezký utz na další poradně, že tam mám tatínka vzít, takže asi i proto to byly rychlovky :-) Riziko mi celkově vyšlo 1:12469, takže velmi nízká pravděpodobnost :-) A samotné prosvícení je 1,6mm. Ale já si ani před tím vyšetřením nezjišťovala jaké by měly být hodnoty, raději :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
28.11.13 21:38

Plavání je skvělé..určitě doporučuji..myslím že v těhu nejlepší pohyb..Jinak chodím s přítelem..sama bych se tam asi unudila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
28.11.13 21:43

@carnation co znamena ta hodnota prosviceni??? to jsem nikdy neslysela 8o
Uz mate jmena s pritelem???

@Drambee Tak to je fajn ze s pritelem, ja manzela nedostanu a navic on je pres tyden mimo domov - jezdi jen na vikendy. Holky na plavani tady kaslou, takze ja bych asi chodila sama. Ale co… asi pujdu zkusit. Ale ja pockam az se mi trosku zakulati a uhladi brisko - nyni to totiz vypada jen jako pneumaticka ktera nejde stahnout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí