Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Natalka je pekny. To je Natalie v obcance?
Ty jo, ja u kluka uz vubec nevim.
To nez vybereme nejake chlapecke jmeno budeme mit rychleji vybrany kocar
a mimochodem uz jste pokukovali? Jsme prvorodicky, tak mi nezbyde nic jineho nez koupit fungl novy huraaa ![]()
Natalku jsem taky chtela ale uz ji ma segra…u nas to taky tak bylo ja vybírala holku a kluk společne..ale přítel chtel at se holčička jmenuje po me Nina
@slunisskoo píše:
Tak to s přítelem mame jméno pro holčičku Dianku a kluka on chce Dominika a ja samuela tak ale asi ten dominik
Kamardka v Cr ma taky synka Saminka a my zase mame psa Sama. Kdyz tu byli na navsteve tak jsem zarvala na psa: Same k noze a ten jeji synacek Saminek prisel a pta se proc na nej tak kricim
Samik je pekne jmeno. Dominik zni trochu tvrdeji ale taky supr
no a Dianka baaajo.. Ty holcici jmena jsou proste lepsi ![]()
Jj jsou lepsi…to u nas ma segra tobika druhá sebika a psa montika takze se to plete ![]()
Ano, Natálie je v občance
Jinak po kočárku jsem zatím pokukovala, ale dokud nebudu vědět co to je, nebudu kupovat kočárek
hlavně Ty ceny těch kočárků jsou taky pěkný ![]()
Pokukuju po vsem
Kocarek se mi libi: icandy strawberry a znama si pochvaluje bugaboo cameleon nebo tak nejak. A tady v anglii je celkem za pekny peniz dostupny ten quinny. Ale zase ho tu ma kazdy ![]()
POtom se mi libi ty bouncers - takove ty ruzove sedatko-lehatka s povesenyma hrackama. A uz jsem se samoze i divala na prakticky veci, co vse je potreba, jako vanicky, prebalovaci stul, postylka atd atd… ale na seznamu toho porad pribyva ![]()
Ahoj holky, můžu se přidat. Dneska jsem 11+6 podle ms, podle utz 12+2 a dneska mám za sebou úspěšný screening, takže už pomalu začínám okukovat obchůdky, kočárky apod. Dřív jsem neměla odvahu ![]()
Ahojda, určitě..vítám Tě mezi námi…
no a ten screening ti rozhodně závidím, já už to chci mít taky za sebou..ale to si do příštího týdne si ještě počkám
Ale tobě gratuluji a užívej si ten krásnej pocit ![]()
@Drambee - Děkuji, neboj, to ti uteče jako voda
Se dneska celé odpoledne usmívám jak sluníčko. Navíc prďola byl velmi aktivní a nenechal se ani změřit, pořád si tak poskakoval a jen co doktor něco zameřil, tak než zmáčkl ťuplík, tak byl prcek mimo odbraz
Jsme se tam nasmáli
Ale je to nádherné, tam všechno vidět, všem V8m přeji jen dobré výsledky, ale taky spolupracující miminko ![]()
@carnation ahooj, gratuluji k dobremu vysledku
Jak dlouho trval ultrazvuk? S tvym mrstnym prdolkou asi dlouho ze?
a jak ti to vyslo v cislech?
@Drambee Taky jsem premyslela nad plavanim
i asistentka rikala ze to je super pohyb - vlastne asi ten nej v tehu. Chodivas sama?
@sabusssa - Ostatním maminkám tak 15 minut i s vytisknutím výsledků, já tam byla skoro půl hodiny. Byla to docela rychlovka, ale mě doktorka předem upozorňovala, ať neberu tatínka sebou, že tam na to není čas, že mi udělá hezký utz na další poradně, že tam mám tatínka vzít, takže asi i proto to byly rychlovky
Riziko mi celkově vyšlo 1:12469, takže velmi nízká pravděpodobnost
A samotné prosvícení je 1,6mm. Ale já si ani před tím vyšetřením nezjišťovala jaké by měly být hodnoty, raději ![]()
Plavání je skvělé..určitě doporučuji..myslím že v těhu nejlepší pohyb..Jinak chodím s přítelem..sama bych se tam asi unudila ![]()
@carnation co znamena ta hodnota prosviceni??? to jsem nikdy neslysela ![]()
Uz mate jmena s pritelem???
@Drambee Tak to je fajn ze s pritelem, ja manzela nedostanu a navic on je pres tyden mimo domov - jezdi jen na vikendy. Holky na plavani tady kaslou, takze ja bych asi chodila sama. Ale co… asi pujdu zkusit. Ale ja pockam az se mi trosku zakulati a uhladi brisko - nyni to totiz vypada jen jako pneumaticka ktera nejde stahnout ![]()