Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jen dvakrát? tak ultrazvuk ten klasickej mi dělají pokaždý když jdu k doktorce na kontrolu takže cca každý 3 týdny..ten na kterej jdu do fakultky je větší a dá se tam toho více rozpoznat..
Ale jinak jak říkám, každou návštěvu
Týjo, tak to bych nechtěla jen dvakrát ![]()
To bude v pořádku..uvidíte
Já taky doufám, že bude vše OK..Ano je to první a Vaše? ![]()
Jooo u nas to bude prvni vytouzene detatko ![]()
Ziju ve Anglii. A na kontroly se tu chodi jen k ''porodni asistentce, ktera mi zmeri tlak, zvazi me a zmeri mi bricho. A na utz se jde jen v tom 12tt na ten sreening a pak az nejak po 22tt. Zbytek tehotenstvi ti kontroluji jen ten tlak a myslim ze delavaji monitor, ale to je vse. Byla jsem taky prekvapena, ani nevim jak zjisti pred porodem polohu miminka ![]()
Tak to asi všechny maminy kteří jsou na tom jako my…Patří to k tomu..ale nesmíme se tolik stresovat..a musíme myslet pozitivně! ![]()
Tyjo, tak to je zajímavé
To jsem ráda že žiju tu a vidím svého prcka každou kontrolu ![]()
@šárinka.H To ja taky, hlavne kdyz ctu jak kazdy zvraci, hodne ji, ma nesmyslne chute apod… ja nemam nic z toho a to me desilo - ted uz ne ![]()
Obcas zkousim bloudit uz do diskuzi na tema prebalovani - ja ani nevim co vse budu potrebovat a nevim ani na co mam kupovat latkove plinky kdyz budu pouzivat ty na jedno pouziti (huggies, pampers aj..)
Zjistuji kazdym dnem, ze se mam jeste hodne co ucit ![]()
@slunisskoo ahooooj
11+1tt? jupiii, tak gratuluji vam vsem tady
Jak ti je?
@Drambee jooo, ale na vanoce a doufam ze jeste v kvetnu pojedeme do Cech, tak snad me nejaky gynekolog vezme na prohlidku. Na to se spoliham!
A me se asi narodi RAK - Blizence uz nestihame. Termin bude vychazet az po 20tym cervnu 2014. A to je skoda, ja i manzel jsme blizenci
Ale jsem nadsena i z toho ze to bude letnatko.