Pevný režim?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5521
6.12.13 22:13

:lol: :lol: Já ji dostala až v 11 týdnu..ted jsem 13tt a budu začínat 14tt..no to určitě nevzdávej :) Tak teď jsi mě pobavila…no jo, to jsou prostě chlapi :lol: Já mám doma to samé.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
6.12.13 22:50

Tak to uz si na konci 1. trimestru :) Ten pry byva nejvic rizikovej, takze mas to nejhorsi obdoby za sebou :) Ted uz se budes cim dal vic kulatet a postupne pocitovat pohyby mimca :) Na to se tesim nejvic :) Nebo uz citis nejaky pohyby? Ja obcas myvam pocit, ze kdyz si dam na bricho ruku, tak citim, jak mu tluce srdicko, ale doktorka rikala, ze to je moje srdce, ktere vnimam prez clanky prstu. Ze v tehotenstvi je normalni zvysena citlivost na urcite podnety, jako treba tenhle. A do jiste miry je to i vsugerovane, ze si preju to citit, tak prez prsty vnimam vic nez obvykle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
7.12.13 19:25

Jojo, taky jsem ráda že už mi končí 1.trimestru a jdu do druhého..no mě příjde, že už se kulatím :lol: Jinak včera jsem měla vážně pocit, že cítím pohyby..šimrání v bříšku, ale nevím, zda je to možné..snad to potom poznám :D No jasný, já taky hlídám každý píchnutí ve mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
7.12.13 20:39

:mavam: :mavam: :mavam: Ahooooj holky, zase to tu ozilo jupiii :-)
JInak gratukuji @zuza23 k tehu :kytka:
Jak se citite? Ja mam vecne nervy!!! :zed: me porad nic neni :-D Kdybych mela normalne menzes tak si myslim ze ani tehotna nejsem :-) Aaaaale to bricho :-D Zitra mam 11tt a pristi tyden 12.12.13 ten screening na vyvojove vady. UUUUf modlim se aby bylo vse jak ma a abych obdrzela vysledky jeste pred Vanocema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
7.12.13 21:02

Tak buď ráda, že nemáš žádný příznaky..mě celkem taky nic není, jen se mi zvětšuje bříško..a to je vše… :) Uvidíš, že to dopadne dobře, budu ti držet pěstičky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
7.12.13 21:11

@Drambee Ted jsem zvedava co mi napises :-D Co si vse pokoupila za posledni dva tydny? :-D Ja nemam lautr nic, stale cekam…
Ale vybrali jsme si pokojicek z Ceska, tak si pro nej i o vanocich jedeme :-) tenhle

Vy uz pripravujete nejak prostredi a bydleni na prichod noveho clena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
7.12.13 21:15

Za poslední dva týdny, jsme nekoupili nic..nebudeme to nějak přehánět zatím :) Téda, to je krásný…závidím..né my zatím nic nechystáme..ted máme s přítelem nějakou krizi nejspíše..asi to je míma hormonama, nebo nevím.. :D :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.12.13 21:20

@sabusssa dekuju :) Ja citim v podbrisku takovy pobolivani, jako bych to mela dostat, ale takhle to citim uz od zacatku. Prej je to normalni, pokud to neni nejak silne :) Ale zvraceni se mi nastesti vyhlo :) A screening dopadne dobre, neboj :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
7.12.13 21:27

@Drambee niiic :-O :-D to se mi nechce verit - asi to uz nemas kam davat :mrgreen: :mrgreen:
Jeeee s pritelem se to brzy urovna, nekdy se hadkou proste ten vzduch procistit musi :-)
POkojik sem hledala dlouho - sice me stve ta cena, ale zase si rikame, ze i tak bychom nejaky nabytek koupit museli a lepsi koupit uz takovy nadcasovy, nez za polovicni cenu vylozene detsky co vydrzi jen tech par roku. Tenhle, kdyby se pak nehodil, tak se muze dat do jakehokoliv pokoje. Snad to jeste v pondeli stihnu objednat.

@zuza23 Ja jsem podle pobolivani podbrisku zjistila ze jsem tehotna :-D nejdriv jsem si delala TT a ten byl negativni - tak si rikam, jestli to neni nahodou ovu - a ovu test mi ukazal takovy fialovy dalnice jak nikdy. No a holky v diskuzi me nahlodali ze by to vazne tehu mohlo byt. No a rano uz byl maly dousek na TT. A ty uz mas NT screening za sebou?

Jo a v CR se dela jeste dalsi velky screening ve 20+-tt???
Holky me to tehotenstvi prijde nekonecny!!! Ja bych chtela uz klidne zitra rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.12.13 21:28

@Drambee taky sme ted meli mensi krizi. Prej sem posledni dobou precitlivela, ale netrvalo to dlouho, jen jeden den a ted uz je to zas ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
7.12.13 21:34

No vážně nic :lol: No tak my se pěkně zhádali dneska, to stálo za to :lol: Tak snad už to bude ok :P Hele je to pro mimčo, cenu bych neřešila, hlavně že se to užíje :hug: No jinak ano, dělá se UTZ velký ještě nějak kolem 20tt co já vím :D Taky už bych to chtěla mít za sebou, ani mi nemluv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5521
7.12.13 21:35

Taky tak..jsem moc přecitlivělá prý.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.12.13 21:38

@sabusssa me screening zatim delat nebudou, kvuli tomu hematomu. Asi by na utz zaclanel. Nevim. Na dalsi kontrolu du az 7.1. a to bych mela byt uz v 16 tt. Ale v diskuzich psaly, ze se to da i takhle dyl, ale ze se to dela jen z krve. Hlavne mam i pomerne vysoky riziko potratu, takze asi chce doktorka jeste pockat. Beru utrogestan a vit. C, mam klid na luzku, takze uz jen cekam, jestli zvitezi miminko, nebo hematom. Doufam ze miminko, rozhodne to ani jeden nevzdavame. Ale pokud by to nedopadlo, tak bysme to hned zkusili znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
7.12.13 21:40

Treba ja osobne mam hadky rada. Je to chvilka kdy na sebe porveme, vycteme si co kdo udelal spatne, pak se navzajem omluvime a vse je zase super. Hlavne uz neni nic ve vzduchu a neni to dusno :-)
Ale musim se priznat, ze i to dusno nekdy delam… Kolikrat se nafucim, je mi trapne z toho, ze za co jsem se nafucela a pak na otazku '' co ti je'' odpovidam hnusne niiiiiiic :-D Taky bych se nekdy strelila :-)
JInak poraaaad nemame klucici jmeno!!! Libi se mi Tobik, Jonas, Michal… a ze vsech jmen meho muze rozbolela hlava a rekl at ho nerozciluji na vecer pred spanim :-D nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
7.12.13 21:43

@Drambee ja priteloj rikam, ze uz sme na nej dva, tak at si nevyskakuje :) Poprve to pomohlo, to sem ho rozesmala a bylo po problemu, ale podruhy mi rek, ze nas prcek stejne nevnima, tak at to ani nezkousim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí