Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Russet píše:
Víš co? Spi si s kámošem klidně naostro, třeba je neplodný…Jestli nechceš dítě, tak se chraň pořádně nebo nesexuj. Jiná rada není.
Ale jako pouzili kondom a spermicidni gel, tak si myslim, ze pro ochranu udelali dost, a vy tady do ni sijete jak kdyby s nim spala bez ochrany ![]()
Po 6 letech bezproblémového používání nám doma běhá teď už dvouletý Pharmatexový dáreček ![]()
My jsme používali s partnerem cca rok spermicidní čípky bez kondomu a v se bylo OK ![]()
@a12 Kondom se roztrhl. Zjistili jsme to až bylo pozdě, nepoznam, když se do mě uděla ![]()
Já používala ty čípky Pharmatex a neotěhotněla jsem, když jsem nechtěla. Takže u nás to fungovalo ![]()
@Anonymní píše:
@Pantalaimon Ne, vždy používám intimní mýdlo a předtím minimálně dvě hodiny a žádné výplachy nikdy. On snad také nepoužil
Tak v tom případě bych byla v klidu…
@a12 píše:
Ale jako pouzili kondom a spermicidni gel, tak si myslim, ze pro ochranu udelali dost, a vy tady do ni sijete jak kdyby s nim spala bez ochrany
Tak vzhledem k tomu, že si užívá s neperspektivním chlapem, tak pro nepočetí dělá rozhodně málo.
@Anonymní píše:
@a12 Kondom se roztrhl. Zjistili jsme to až bylo pozdě, nepoznam, když se do mě uděla
Ja vim, ale i tak jste pro to udelali dost.. Schválně jste ho snad neprotrhli ![]()
@Russet píše:
Tak vzhledem k tomu, že si užívá s neperspektivním chlapem, tak pro nepočetí dělá rozhodně málo.
Aha.. Ze teda všude v jiných diskusích v takovych případech kazdej napíše „proc jste nepoužili kondom“?
A ne proč jste nepoužili kondom, antikoncepci, spermicidni gel, ještě pesar by si tam mela vrazit, a v neposledni rade se musi jit chlap dodelat na zachod.
V jinych pripadech je kondom v pořádku, tady ho pouzili v kombinaci se spermicidnim gelem, tak se přeci musi najít jeste nejaka vytka abysme mohly zakladatelku setrit..
@a12 píše:
Ja vim, ale i tak jste pro to udelali dost.. Schválně jste ho snad neprotrhli
No, když zjistila, že rupnul, tak měla jít pro tabletku po. Ale tu prý nemůže. Takže se bude klepat, co z toho možná bude. S kámošem.
@a12 píše:
Aha.. Ze teda všude v jiných diskusích v takovych případech kazdej napíše „proc jste nepoužili kondom“?
A ne proč jste nepoužili kondom, antikoncepci, spermicidni gel, ještě pesar by si tam mela vrazit, a v neposledni rade se musi jit chlap dodelat na zachod.
V jinych pripadech je kondom v pořádku, tady ho pouzili v kombinaci se spermicidnim gelem, tak se přeci musi najít jeste nejaka vytka abysme mohly zakladatelku setrit..
Já ji nehodlám šetřit. Nechová se zodpovědné i přes použitý kondom a gel. Nám napřoklad nikdy nerupnul. Kdyby rupnul, byli jsme spolu dlouho, dítě by problém nebyl. U ní ano.
@a12 Neřeste to. Nemá smysl se hádat.
HA jsem brala roky a jak jsem zmínila už nikdy více…
Kondom vždy vydržel, teď se to stalo poprvé. Postinor jsem si tehdá vzala, protože nám zklouzl prezervativ. Ale nebyl žádný problém. Podruhé už ho nemohu. Ikdyz jsme používali jen prezervativy vždy vydržely a teď tohle. Dost se bojím, dítě nechceme, ani si nemůžeme dovolit (finance, zdraví). A popravdě picha me vaječník. Levý. Styk byl zhruba včera +- v 13 hodin. Ovulaci nepoznám
, nikdy jsem neměla potřebu a důvod. ![]()
Na spermicidní tablety jsme se zaměřili, protože jsou hned za HA nejspolehlivější, před prezervativem i přerušovanou souloží - té nevěřím, ani omylem. Co jsme přivítali x diskuzi, stránek
@Russet A jak víš, že spolu dlouho nejsme?! Laskavě si přestaň domyslet. Travime spolu čas jako pár, ale nikdy nebudeme - nemá to budoucnost. A ne, pro rypaly, ani jeden nejsme zadání.
@Pantalaimon Ne, vždy používám intimní mýdlo a předtím minimálně dvě hodiny a žádné výplachy nikdy. On snad také nepoužil