Pidi čtenář - také ležíte v knížkách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.1.13 21:30

@gabriela82 tak to jsme na tom byly podobně :-D taky jsem byla lenoška :-D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Jé tohle povlečení s bublinama máme taky :mrgreen: Zatím teda nepoužitý, malá je zásadová a spí bez přikrývky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074

Taky mám jednu dokumentační:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
513
22.1.13 21:31

@pepicep Krtek a jaro u nás taky :) Ale nejoblíbeňejší je Paví očko, dobrý den - tu má od malinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 21:32

@rejžička vidíš, a já zase závidím ty kostky, dupla, hudební hračky…:-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.1.13 21:33
@gabriela82 píše:
Jé tohle povlečení s bublinama máme taky :mrgreen: Zatím teda nepoužitý, malá je zásadová a spí bez přikrývky :mrgreen:

No tak ten náš by bez peřiny neusnul. Celou noc z něj kouká jen nos. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek

Dcera je taky knihomol, po mně a manželovi :mrgreen: Od roka chodíme do knihovny, protože už jsem znala všechny knížky nazpaměť :roll: TeĎ má 2,5 a trošku to polevilo, že si zvládne hrát i s jinýma hračkama nebo knížku prohlíží sama a říká podle obrázků o čem je.
U čtení vydrží i u knížky bez obrázků.
Ale básničky nebo tak stále neopakuje.

• Citovat
  • Upravit

@hofka krásná pincezna..jako bych to viděla u nás doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 21:36

@zichisek knihovna…to mě nenapadlo…díky za tip :-) nevím proč jsem měla v hlavě zakodované, že nás to její čtení finančně zruinuje…přitom jsem chodila do knihovny od mala - ale teď mě to vůbec nenapadlo :think: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.1.13 21:36

@Putuka a kolik mu je? Malá to má od narození - už po dvou týdnech se vymotala ze zavinovačky a pak měla na chvilku pytel, ale co se naučila lézt, tak to nesnese.. Takže už přes rok spí jen v pyžámku - no aspoň bude otužilá :mrgreen: Já když nejsem přikrytá, tak se budím zimou, jí je to jedno.. Naopak, když jí přikreju, tak se začne s tou dekou prát a probudí se.. A i když se mi podaří ji přikrýt spící, tak ona tak cestuje, že je to stejně jen na chvilku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
22.1.13 21:38

Jojo, jsou to naše zlatíčka. Máme i památku na čtení - ve třičtvrtě roce si rozřízla o špalíček pohádek nos a jizvičku má dodneška :mrgreen:

@terulkaslunicko píše:
@Háta_x to je pěkné :-) při čtení tvého příspěvku jsem se úplně rozplynula :-) musíš mít fajnou cácorku :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.1.13 21:38
@terulkaslunicko píše:
@zichisek knihovna…to mě nenapadlo…díky za tip :-) nevím proč jsem měla v hlavě zakodované, že nás to její čtení finančně zruinuje…přitom jsem chodila do knihovny od mala - ale teď mě to vůbec nenapadlo :think: :potlesk:

V bazarech, anticích se dá taky koupit. Zrovna dneska jsem za 30 koupila dvě knížky. Z toho jedno krásné staré leporelo z roku 80. Sice jenom obrázkové, ale s příběhem z běžného dne a vhodné k vyprávění i dítětem později.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 21:40

@Háta_x jojo, špalíček…s tím už bylo pádů…než ho dosmyčí z pokojíčku do obýváku, tak třikrát spadne a práskne hlavou do špalíčku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 21:42

@hofka antikvariáty - tak ty mě taky nenapadly…super nápad.. :potlesk: ještě na střední jsem si z antikvariátu vybavila celou knihovničku :-) poslední dobou mi to vůbec neuvažuje - mám nějak zatměno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.1.13 21:43
@terulkaslunicko píše:
@hofka antikvariáty - tak ty mě taky nenapadly…super nápad.. :potlesk: ještě na střední jsem si z antikvariátu vybavila celou knihovničku :-) poslední dobou mi to vůbec neuvažuje - mám nějak zatměno :-D

Jsou i internetový prodejny. Na Aukru se dají sehnat kolikrát poklady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí