Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@gabriela82 tak to jsme na tom byly podobně
taky jsem byla lenoška
![]()
Jé tohle povlečení s bublinama máme taky
Zatím teda nepoužitý, malá je zásadová a spí bez přikrývky ![]()
@pepicep Krtek a jaro u nás taky
Ale nejoblíbeňejší je Paví očko, dobrý den - tu má od malinka
@rejžička vidíš, a já zase závidím ty kostky, dupla, hudební hračky…:-D ![]()
@gabriela82 píše:
Jé tohle povlečení s bublinama máme takyZatím teda nepoužitý, malá je zásadová a spí bez přikrývky
No tak ten náš by bez peřiny neusnul. Celou noc z něj kouká jen nos. ![]()
Dcera je taky knihomol, po mně a manželovi
Od roka chodíme do knihovny, protože už jsem znala všechny knížky nazpaměť
TeĎ má 2,5 a trošku to polevilo, že si zvládne hrát i s jinýma hračkama nebo knížku prohlíží sama a říká podle obrázků o čem je.
U čtení vydrží i u knížky bez obrázků.
Ale básničky nebo tak stále neopakuje.
@zichisek knihovna…to mě nenapadlo…díky za tip
nevím proč jsem měla v hlavě zakodované, že nás to její čtení finančně zruinuje…přitom jsem chodila do knihovny od mala - ale teď mě to vůbec nenapadlo
![]()
@Putuka a kolik mu je? Malá to má od narození - už po dvou týdnech se vymotala ze zavinovačky a pak měla na chvilku pytel, ale co se naučila lézt, tak to nesnese.. Takže už přes rok spí jen v pyžámku - no aspoň bude otužilá
Já když nejsem přikrytá, tak se budím zimou, jí je to jedno.. Naopak, když jí přikreju, tak se začne s tou dekou prát a probudí se.. A i když se mi podaří ji přikrýt spící, tak ona tak cestuje, že je to stejně jen na chvilku..
Jojo, jsou to naše zlatíčka. Máme i památku na čtení - ve třičtvrtě roce si rozřízla o špalíček pohádek nos a jizvičku má dodneška ![]()
@terulkaslunicko píše:
@Háta_x to je pěknépři čtení tvého příspěvku jsem se úplně rozplynula
musíš mít fajnou cácorku
@terulkaslunicko píše:
@zichisek knihovna…to mě nenapadlo…díky za tipnevím proč jsem měla v hlavě zakodované, že nás to její čtení finančně zruinuje…přitom jsem chodila do knihovny od mala - ale teď mě to vůbec nenapadlo
![]()
V bazarech, anticích se dá taky koupit. Zrovna dneska jsem za 30 koupila dvě knížky. Z toho jedno krásné staré leporelo z roku 80. Sice jenom obrázkové, ale s příběhem z běžného dne a vhodné k vyprávění i dítětem později.-)
@Háta_x jojo, špalíček…s tím už bylo pádů…než ho dosmyčí z pokojíčku do obýváku, tak třikrát spadne a práskne hlavou do špalíčku ![]()
@hofka antikvariáty - tak ty mě taky nenapadly…super nápad..
ještě na střední jsem si z antikvariátu vybavila celou knihovničku
poslední dobou mi to vůbec neuvažuje - mám nějak zatměno ![]()
@terulkaslunicko píše:
@hofka antikvariáty - tak ty mě taky nenapadly…super nápad..ještě na střední jsem si z antikvariátu vybavila celou knihovničku
poslední dobou mi to vůbec neuvažuje - mám nějak zatměno
Jsou i internetový prodejny. Na Aukru se dají sehnat kolikrát poklady:-)