Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
dnes jsme byli na 18m kontrole a sestřička řekla, že má synek míry tříleťáka. Má 87cm a 14,5kg. Máte také tak velké děti? my v okolí máme jen stejně staré holčičky. tak ho nemám s kým porovnat. ![]()
@adell Tak to je „malý velký“ muž
Můj syn má 90 cm a 14,5 kg. V únoru mu bude rok ![]()
My teda nemáme ještě 18 m, ale 16 m a když jsme ji doma vážili, tak měla 13,7 kg
18 m přesné vážení a měření nás čeká za dva měsíce ![]()
@adell moj mal v pol roku tiez 14kil a nieco cez 30cm. doktorke to nekomentovala. kamaratkin maly mal v roku a pol dokonca 18kil ![]()
@sabina_s ty jo.. Koukám, že i ta porodní váha byla pořádná
Malá má teda patnáct měsíců a míry má zatím 81 cm a 12,5 kg.. Za tři měsíce vyrostla 4 cm, tak uvidíme, jak vyroste za další tři..
Nas mel v 18ti mesicich 88,5cm a 1527g
Tedka jsem ho merila temer ve dvou letech doma a ma asi 93cm a 17kg ![]()
![]()
![]()
Ahoj, syn 89 cm 12.8kg, dcera 87.5 a 11.8 kg. Velcí jsou od narození, syn je i v necelých šesti letech stále nad 95 percentilem ve výšce. resut
Mame taky obra. v 18m měl 86cm a 12,7 kg.ted mu bude 22m a ma 90cm a 13,5kg. každej na něj kouka, že nemluvi, batoli se a přitom je velkej skoro, jak 5leta segra ![]()
@Resut píše:
Ahoj, syn 89 cm 12.8kg, dcera 87.5 a 11.8 kg. Velcí jsou od narození, syn je i v necelých šesti letech stále nad 95 percentilem ve výšce. resut
Resut, vim ze odbocuji, ale muzu se prosim zeptat kolik meri tvuj 6lety syn? nas ma ted 6let a meri okolo 138cm
dekuji
Myslim, ze vyskove extrem neni - moje dcera mela na 18m taky 87cm a tedy 10,26 kila
Ted na 3 letech mela 103cm a 14 kilo ![]()
@sabina_s ty jo to ten naš je pomalu o rok mladší a stejně velkej.no ,ale my jsme maly rodiče, je to docela komicky. dcerka je sotva o hlavu větši než on a važi stejně. v letě ji bud e6.myslím, že tak za rok už budou stejny ![]()