18měsíční obříci - výška a váha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9066
19.11.13 14:12

@Madla82 Dcera mela v roce a pul 87cm, v 2 letech 93cm, ve 3 letech 103cm a nyní ma v necelých 4 letech 109cm ;) Tak si k tomu nejaky ten cm pricti ;) Mmch taky vypada jako predskolak, zvlast když je holcicka, a přitom do skoly jde az za necele 3 roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.11.13 16:10

Koukám, že jsem přispívala, takže opisuji v patnácti měsících 81 cm a 12,5 kg, ve dvou letech přes 90 cm a skoro 15 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
19.11.13 23:49

V 18 měsících měl kluk 14,1 kg a 87 cm, ve 2 letech pak 16,1 kg a 91 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
20.11.13 15:58

Tak já nevim jestli sem patříme, ale malej měl teď 89cm a 13kg. Má 19 měsíců a jako obřík mi nepřijde :mrgreen:, no i když pravda, ve srovnání s jinými dětmi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
2.2.14 21:22

Musím se spíš asi vypsat malej má v roce a půl 12,5kg a 90cm…klasicke období vzdoru a neposlouchání, věčně řve al to mi nevadí spíš mě trápí že jak se chová na svůj věk ale zároveň je prej velkej (nepřijde mi to tak)tak se mě dnes jedna paní zeptala jaké to je mít nemocné dítě (klasickej hysyerák v podchodu protože nesměl zbírat uslintanej vajgl a ječel u toho nebude nebude :mrgreen: ) a že prej je jak tříletej a kolik mu je opravdu..,řekla jsem že je zdravé rok a půl staré dítě, paní odešla zahanbeně i s omluvou ale na mě to padlo…nebude to mít těžké? Pořád na něj každej kouká :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
2.2.14 21:29

MOje malá měla v 18 měsících 13,5 kila a 86 cm. Teď ve 20 měsících jsem ji vážila, má 14 kilo, a tipuju kolem 90 cm, strašně se vytáhla. A je krásná :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1025
2.2.14 21:35

@wewa :mrgreen: :mrgreen: Asi ti moc do smíchu není, ale promiň, mě jsi teď pobavila :) Tohle se mi nikdy ještě nestalo a to měl kluk v 18-ti měsících 88cm a 13,9kg. Vztekat se taky uměl dobře, právě po tom 1,5 roce a trvalo to tak tři čtyři měsíce, kolikrát jsem byla už totálně ko. Ale možná tě uklidní, že teď je to mazel a už je s ním domluva jiná, vztek max jednou za den a to fakt ani to ne, spíš tak 3× do týdne, když už je třeba večer unavenej a nechce už nic, koupat a tak. Je mu 22 měsíců a fakt už tak ten měsíc, od toho nového roku, je jak vyměněnej, hodnější, mazlivější, chápavější :) Hoď to za hlavu, co se ti dneska stalo. A jinak kam příjdu, tak všude posouchám, že by mohl jít dělat reklamu na jídlo a jakej je krásně tlusťoučkej… Ale co s tím mám dělat, je to prostě malá popelnice, sežere fakt vše, zeleninu, polévky, naprosto všechno, o ovoci, jogurtech, obědech ani nemluvím, padá do něj všechno. Já se to taknějak snažím trochu korigovat, že ráno má jen mléko, nic víc už nesnídá, i když bych ho ráda naučila už na snídaně, dopo má pak jen banán nebo jabko, mandarinku, prostě jeden kousek ovoce, v poledne teda polévku a oběd, odpo buď jogurt nebo půlku rohlíku, půlku chleba se sýrem šunkou, zelenina, večeře opak svačiny. Nic mezi mu nedávám, nemlsá, ale prostě mu chutná. Ale neřeším to. kamoška mají holku tři roky a při 100cm váží 10kg. Jsou z ní nešťastní, nedostanou do ní absolutně nic kromě kukuřičných křupek a jahodového nebo čokoládového jogurtu. To když vždycky vidím, tak jsem ráda za to co mám doma a jdu mu nachystat nějákou baštu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
2.2.14 21:36

Mám obě dvě děti velké… naposledy mi syna - 20 měs. paní tipovala u dr. na tříletého… a ještě se blbě ptala jestli mi přijde normální že nemluví…
Dceru kdysi v 1.5 roce na bazéně při nasazování plenky paní ve sprše zhučela že je tak veliká a má plíny :zed:… prostě každý jsme nějaký a blbci se najdou všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.2.14 21:44

@wewa to je fakt vysokej, malá měla 12 kg a 77 cm v roce, pak začala hodně růst a ve dvou měla přes 90 cm a 15 kg. Teď je jí dva a čtvrt a má najednou skoro 95 cm :mrgreen: Běžně jí tipujou o rok víc. A mluví na ní a ona neodpovídá, protože ještě nic říct neumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.2.14 21:46

Já si zrovna dneska, při jednom vzteklým výstupu na procházce, kdy jsem rvala ten náš řvoucí a vzpouzející se poklad do kočáru, vyslechla od jedné paní, kterou znám jen od vidění, jak to letí, jakej je ten náš malej pěknej četrík, a že mu už jsou dva roky, žeeee? :roll: Tak jsem jí řekla, že budou, ale až v říjnu a odkráčela jsem :mrgreen:.
Buď v klidu, já si říkám, že nejhorší je čelní srážka s blbcem a takový poznámky jedním uchem dovnitř a druhým ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.2.14 21:53

@wewa Nic si z tojo nedělej… Moje dcera má v roce a půl 87 cm a 11,8 kg. Na holčičku docela velká, ale jak tak koukám, není to extrém a už jsem taky zaslechla poznámku typu „taková velká a ještě nemluví.“ Některý lidi holt musej blbě pindat, jinak by nemohli žít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
2.2.14 21:54

A kolik by teda děti měli v roce a půl vážit a měřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
2.2.14 21:57

Zdravím, tak málá měla tento pátek na 18ti měsíční prohlídce 86cm a 14kg. Kopíruje bráchu ten měl také 86cm, ale jen 12kg. Brácha je nejdlík, je to děs, ale co miluje je zelenina a ovoce, tak si říkám, alespoň to, že má vitamíny, holčina je pravej opak, sní co vidí, když si hraje v pokojíčku a my se v kuchyni bavíme o jídle, hnes se taky hlásí. Když přijdem do krámu, hned křičí rohlík, rohlík. Jo a jinak za mě, buďte rády, že máte velký děti, alespoň je v životě nikdo nezašlápne /s nadsázkou/ já mám 178,partner 195. Jo a k tomu vzekání, holčina v pohodě, ale syn 3 roky, vztekloun a že by se to zlepšilo, tak to zatím nevidím. Někde jsem mimoděk zaslechla, že ve 4 letech to už s nima jde, tak čekám a zatím se snažím vychovávat, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7747
2.2.14 21:59
@kometa32 píše:
A kolik by teda děti měli v roce a půl vážit a měřit?

http://www.mimina.cz/…ozeni-5-let/
http://www.mimina.cz/…ozeni-5-let/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.2.14 22:19

Můj drobeček má v roce a půl 89cm a 14,2kg. Vypadá minimálně o rok starší. A vzdor je u nás 5krát do hodiny. Neboj nejsi v tom sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí