18měsíční obříci - výška a váha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
2.2.14 22:35

Jee, ja si sice nepamatuju kolik mela mala v pul roce nebo 18 mesicich… A prukazka je taaak daleko :lol: Ale ted ji jsou 4,5 roku a meri 124cm a vazi 21kg :lol: A je to krasna dlouhonoha, hubata cacora :lol: Jinak mam jeste temer 4mesicni cacorku.. ta mela ve 3m 62cm a 6200g (v 6 tydnech mela 3240g a 54cm) - tomu se rika super spurt :lol: Nekojim, bohuzel, je na UM, ale basti min, nez je „predepsana“ tabulkova davka, takze se ani neprejida. Proste to bude kus zensky jako je segra a maminka :lol: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
2.2.14 22:38

Jejda vy máte ale velké děti, některé váhy opravdu koukám tolik vážila má starší dcerka až ve školce :mrgreen: já mám opak mám drobečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
2.2.14 22:40

@wewa dcera mela v roce a pul 90cm, ve 3 letech ma 116cm, je vysoka po tatovi. Lidi, co maji potrebu mi sdelovat co vsechno by tak „velka holka“ mela znat, me lezou na nervy, ale snazim se je ignorovat, bohuzel se to s ni potahne, ze ji lidi budou povazovat za starsi a podle toho posuzovat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
2.2.14 22:45

Holky mě ten náš lumík nepřijde nijak velkej natož těžkej :) je prostě akorát a vzdor sice má to jo ale není to nejhorší, dá se sním domluvit, dá se ošulit rychle se se vším smíří :),já s ním problém fakt nemám a vím co na něj platí doma je to ok venku mě ignoruje dneska třeba čistil 20 minut klacíkem lavičku od sněhu :zed: odtáhla jsem ho už fakt že jako jdeme a od se mi po několika metrech vrátil zpět no ale už jsem ho jednou odtáhla a tak jsem to musela dokonat a čapla ho do náruče a šlo se…no a pak ten podchod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
2.2.14 23:48

My se s takovou reakci na nasi malou setkavame celkem casto. poprve to bylo na 9.meiscni poradne, kdy na me doktorka hledela jak na blazna, proc neresim ze mala nemluvi a nechodi - ja na ni zirala taky tak, nez se vysvetlilo, ze ji mela za o rok starsi holcicku, pze uz v tech 9 mesicih mela 82cm a 10kg, ted ma cerstve rok, cm 86, kg 11,2 (dokonce ma i nestadartne velkou nohu- vel.22):)a velmi casto se kolem me lide podivuji, proc jeste nechodi apod…beru to s humorem :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.2.14 08:54

@luca241 malá chodila od deseti měsíců, měla pár týdnů sandálky 21, pak 22 a v roce a čtvrt už 23. Teď o rok později má 26. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
3.2.14 08:58

Nebojte holky, ono se to pak lehce zastavi. Prvni dcera mela v roce a pul 87cm a nohu 24ku (uz na roce jsme kupovali 22ky boty) a ted ve 4 letech a kousek meri 109cm a nohu ma 28ku ;) druhatko ma v 16m 87cm a sandalky jsme ted kupovali 23ky, ale uz me to po prvorozene neprekvapuje ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
3.2.14 12:30
@wewa píše:
Musím se spíš asi vypsat malej má v roce a půl 12,5kg a 90cm…klasicke období vzdoru a neposlouchání, věčně řve al to mi nevadí spíš mě trápí že jak se chová na svůj věk ale zároveň je prej velkej (nepřijde mi to tak)tak se mě dnes jedna paní zeptala jaké to je mít nemocné dítě (klasickej hysyerák v podchodu protože nesměl zbírat uslintanej vajgl a ječel u toho nebude nebude :mrgreen: ) a že prej je jak tříletej a kolik mu je opravdu..,řekla jsem že je zdravé rok a půl staré dítě, paní odešla zahanbeně i s omluvou ale na mě to padlo…nebude to mít těžké? Pořád na něj každej kouká :nevim:.

Zkus si najít Show Jana Krause, kde má na návštěvě jednoho z našich nejznámějších baskeťáků - Zídka, ten jako malý nosil na krku ceduli, kolik mu je a že opravdu není dementní. Já jsem měla něco podobného, ve 13ti letech jsem měřila 190cm a chovala se na 11-12 :mrgreen: Když jsem byla s mámou u moře, tak jsem si stavěla hrady z písku a neustále šnorchlovala a vůbec jsem nechápala na co lidi tak čumí, když si dneska prohlížím fotky, je mi to vcelku jasné, vypadala jsem jako mladá slečna - dětské plavky mi nebyly, tak jsem měla dámské, hezká prsa, ještě i útlý pas (asi naposledy), dlouhé nohy a chovala se jako dítě…
Ale co mi přijde zajímavý, že u nás se nikdo nediví a dokonce, i když potkáváme o 1-2 roky starší, ale menší děti, tak to lidi na něm poznají, že je mladěí, podle obličejíku, jinak mluví krásně i chodí všechno, jen neposlouchá no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
3.2.14 12:39

Tak jsme v Praze a je to poprve co se mě někdo takto zeptal je pravda že mi na něj důchodci ulazujou a říkaj že když neposlouchá tak si ho vezmou sebou, na což odpovídám že to težko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí