Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To máte opravdu někteří velké dětičky! Náš malý má 18 měsíců, má 86 cm a 10,5kg ![]()
Ahoj náš syn má 14 měsíců..Měří 85cm a váží 14 kg!! Nechce se rozchodit pořád ho nosím a není to žádný med! ![]()
Tak naše malá v 18 ti měsících měří 86 cm a váží 13,4 kg. Prý je to ještě norma, tak jsem klidná… ![]()
Díky jiné diskuzi jsem našla tuhle a tak by mě jen zajímalo, jak jsou na tom Vaše děti teď? Synovi teď bylo 18m a měl 92cm a 14kg, tak mě zajímá, co nás může ještě čekat…
V roce a půl 90 cm a tuším 10 kg (je hubeňour), ale váhu si teď nejsem jistá, tak abych nekecala ![]()
V roce a půl nevím, ve dvou letech má mladší prcek 98 cm a 14 kilo starší byl na tom podobně, ve 4 letech má 110cm a 17 kilo…
V 16 měsících 8,5 kg, délku nevím, šikovná a čiperná holčička.
Natálka měří 85 a váží 13 kg a Radečkovi bude 5 let a měří 125cm a váží 30 kg, ale tlustý není, je veliký, každý si mysli, ze už chodí do školy a on bude jeste 2 roky chodit do školky ![]()
První synek měl v 18 m 89 cm a 13 apůl kilo. A ten druhý má 83 a 11 kilo. Je to prtavec.
A já viděla kdysi moje video ze školky z besídky.. stojí tam hlouček dětí a nad nima vyčuhuje moje hlava
![]()
@andy1989 píše:
Natálka měří 85 a váží 13 kg a Radečkovi bude 5 let a měří 125cm a váží 30 kg, ale tlustý není, je veliký, každý si mysli, ze už chodí do školy a on bude jeste 2 roky chodit do školky
No u mladšího si všichni myslí, že mu jsou už aspoň tři, u staršího si u zápisu do školky mysleli, že je už předškolák…
Ve školce bude ještě 3 roky… ![]()