Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Změna:) měla jsem na krku takovou větší pihu, nyní jsem ji našla i pod prsem… nevíte co to je?:)
Příspěvek upraven 30.12.10 v 22:35
Monjie píše:
Prosím Vás nevím zda máte někdo stejný problém. Měla jsem pihu na krku, nyní se udělala jedna pod prsem a ještě v podpaží dřív jsem problémy neměla až po porodu. Nevíte co to může být a jak čím se to přenáší? díky
Počkej to myslíš vážně nebo je to vtip?
![]()
váážně, ale trochu jsem změnila text:D
Příspěvek upraven 30.12.10 v 22:35
Tak to nevim co na to říci
,ale zkus si něco přečíst o pigmentaci.Piha je kožní barvivo a určitě se nepřenáší jako akné nebo neštovice
Odpověď vím od kožní lékařky a není lichotivá-je to věkem.Čím starší,tím víc pih.Měla jsem na břiše 3 pihy a už jich tam je 8.A to mi ještě není 30let.V 50ti budu tečkovaná víc než beruška
![]()
tak to mame pekne vyhlidky:DDD to jsem zas jednou zalozila tema
![]()
Pred porodem jsem tam nic nemela a po porode se mi udelala piha pod prsem,uz ma asi pul cm.A delaji se mi hodne na trupu.
já sem děsně pihatá už od puberty
na zádech mám plno malých pih,na rukách a pak po tátovi sem zdědila jednu velkou na rameni a na pak tak 1cm na tváři-což mě v pubertě děsně vadilo,styděla sem se za ní,děcka se mi za ní i posmívali.ale věkem se to změnilo a dnes mi i chlapi za tu pihu lichotí jak mi sluší
ale nechci se vidět v 60 teda
já mám pihy snad všude
doporucuji poradne se umejt, at se to definitivne odlepi a splachne ![]()
Mon, však moc dobře víš, že já s pihama taky bojuju, a vážně to lepší nebude…budeme krásný tečkovaný šedesátiletý berušky ![]()
No, ale určitě je dobrý si zajít k dermatologovi, jestli se z toho neklube nějaká ošklivost.
ja nikam nejdu:D vsak me znaaaaaaaaaaas ! to vis ze jo, zas mi neco najdou
Ja taky ne
Bojim bojim
Je mozny aby piha rostla?Teda za osm let z niceho na pul cm?
Holky, co jsem letos u kožařky byla, tak se jí zdály špatný tmavý nevystouplý pihy, a takový ty bradavicovitýho typu shledala jako v pořádku…a samozřejmě celý léto se patlat 30+ atd......