Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Mám dotaz. Včera jsem měli s přítelem sex, ale prasnkul nám kondom. Bohužel jsem pak v kalendáři zjistila že na ten den i vycházela ovulace.
Myslíte si, že pilulka „po“, kterou bych si vzala dnes (tj. do 14ti hodin po styku) mi zabere? V lékárně mají u mně Escapelle (1 tableta).
Děkuji.
Do 14 hodin je to ještě dobré načasování. Pokud by těhotenství bylo opravdu problém, jdi pro ni co nejdříve.
Já mám právě největší strach z toho, že se může stát, že nezabere… Pročítala jsem tu na emiminu diskuze na podobné téma a pár holkám se stalo, že i když piluli vzaly třeba po 8, 9 hodinách tak byly těhu.. Já si momentálně mimčo nemůžu dovolit. Bydlíme v malém bytečku a s penězi to taky není žádná sláva, když ted splácíme hodně věcí. ![]()
Kdybys to stihla 12 hodin po, nebála bych se otěhotnění vůbec. Poté účinnost tabletky začíná klesat.
Dobry den chci se zeptat s přítelem jsme meli nechráněný sex a udělal se do me. Ja ten den ovulovala a prášek po jsem si vzala az 2den. A poboliva mi podbřišek. Prostě cítím na sobě že je neco jinak. A vzala jsem si ellaone a recenze na nej nejsou nejlepší. Nemáte taky zkušenosti prosím? Dekuji všem za odpověď
Ahoj holky.
Mám dotaz. Včera jsem měli s přítelem sex, ale prasnkul nám kondom. Bohužel jsem pak v kalendáři zjistila že na ten den i vycházela ovulace.
Myslíte si, že pilulka „po“, kterou bych si vzala dnes (tj. do 14ti hodin po styku) mi zabere? V lékárně mají u mně Escapelle (1 tableta).
Děkuji.