Pilulka po během ovulace?

Anonymní
16.10.17 11:48

Pilulka po během ovulace?

Ahoj holky.

Mám dotaz. Včera jsem měli s přítelem sex, ale prasnkul nám kondom. Bohužel jsem pak v kalendáři zjistila že na ten den i vycházela ovulace.

Myslíte si, že pilulka „po“, kterou bych si vzala dnes (tj. do 14ti hodin po styku) mi zabere? V lékárně mají u mně Escapelle (1 tableta).

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
16.10.17 11:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky.

Mám dotaz. Včera jsem měli s přítelem sex, ale prasnkul nám kondom. Bohužel jsem pak v kalendáři zjistila že na ten den i vycházela ovulace.

Myslíte si, že pilulka „po“, kterou bych si vzala dnes (tj. do 14ti hodin po styku) mi zabere? V lékárně mají u mně Escapelle (1 tableta).

Děkuji.

Do 14 hodin je to ještě dobré načasování. Pokud by těhotenství bylo opravdu problém, jdi pro ni co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
16.10.17 12:06

Ano, zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.10.17 13:01

Já mám právě největší strach z toho, že se může stát, že nezabere… Pročítala jsem tu na emiminu diskuze na podobné téma a pár holkám se stalo, že i když piluli vzaly třeba po 8, 9 hodinách tak byly těhu.. Já si momentálně mimčo nemůžu dovolit. Bydlíme v malém bytečku a s penězi to taky není žádná sláva, když ted splácíme hodně věcí. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
16.10.17 13:13

Kdybys to stihla 12 hodin po, nebála bych se otěhotnění vůbec. Poté účinnost tabletky začíná klesat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.1.19 08:43

Kik

Dobry den chci se zeptat s přítelem jsme meli nechráněný sex a udělal se do me. Ja ten den ovulovala a prášek po jsem si vzala az 2den. A poboliva mi podbřišek. Prostě cítím na sobě že je neco jinak. A vzala jsem si ellaone a recenze na nej nejsou nejlepší. Nemáte taky zkušenosti prosím? Dekuji všem za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
7.1.20 14:46

@MiaSweet Můžu vědět, jak jsi s EllaOne dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí