Pilulka po - jak moc je účinná?

Anonymní
18.6.18 14:52

Pilulka po- Jak moc je účinná?

Ahoj,
je mi teprve 17 let a s přítelem nám prasknul kondom. Podle kalendáře jsem měla mít den potom ovulaci. Do 40 hodin jsem si vzala Escapelle, dřív to bohužel nešlo. Menstruaci čekám azl za 11 dní tak se chci zeptat jak mic účinná tahle pilulka je? Nerada bych v 17 letech měla mimčo. Takže bych musela volil potrat a to vážně nechci. Vím, že po té pilulce mohu mít rozhazený cyklus, ale nemělo by to být víc jak o 5 dní co sem četla, je to pravda? Zatím je to týden od styku a žádný špinění ani nic se nedostavilo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2349
18.6.18 14:57

Neměla bys být těhotná, Escapelle je dost spolehlivá do 72 hod po styku. Pokud se ti zpozdí cyklus, udělej si těhotenský tet, ať se zbytečně nestresuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 14:59

Escapelle mi jednou zabrala i paty den ;)

• Citovat
  • Upravit
2349
18.6.18 15:03
@Anonymní píše:

ale spolíhat na to silně nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
18.6.18 15:23

Pry ty pilulky byvaji ucinne. Jednu jsem si chtela vzit, ale nekdo mi rikal, ze to neni az tak spolehlive a tak jsem si rikala, ze jedno ulitnuti (praskly kondom) bude snad ok. No a ted tu drzim v naruci Samika, nase 3.ditko.. :lol: Určitě ti pilulka zabere, neboj! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
18.6.18 15:43
@Anonymní píše:

Jak víš, že zabrala? Spíš bych hádala, že bys stejně těhotná nebyla.

@Anonymní píše:
Ahoj,
je mi teprve 17 let a s přítelem nám prasknul kondom. Podle kalendáře jsem měla mít den potom ovulaci. Do 40 hodin jsem si vzala Escapelle, dřív to bohužel nešlo. Menstruaci čekám azl za 11 dní tak se chci zeptat jak mic účinná tahle pilulka je? Nerada bych v 17 letech měla mimčo. Takže bych musela volil potrat a to vážně nechci. Vím, že po té pilulce mohu mít rozhazený cyklus, ale nemělo by to být víc jak o 5 dní co sem četla, je to pravda? Zatím je to týden od styku a žádný špinění ani nic se nedostavilo.

Neboj, zabre, vzala jsi ji včas.
Cyklus může být rozhozený, klidně o víc, jak pět dní… Když ti menstruace nepřijde, udělej pro klid duše test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 08:15

@radkka mozna mas pravdu. Ale zanedlouho jsen otehotnela ze stejneho nacasovani. Mala podle me na tom podil. :think:
Navic zakl. ji opravdu vzala vcas ;)

• Citovat
  • Upravit
20767
21.6.18 11:43
@Anonymní píše:
@radkka mozna mas pravdu. Ale zanedlouho jsen otehotnela ze stejneho nacasovani. Mala podle me na tom podil. :think:
Navic zakl. ji opravdu vzala vcas ;)

To nic neznamená, když jsme se snažili o dítě, jeden měsíc se to v době ovulace nepovedlo a hned druhý ano, sexu bylo stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.23 11:03

Ahoj, zabral ti ten prášek? Jsem ve stejné situaci, jen jsem starší, ale studuji na vysoké škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
3.9.23 12:57

Reaguješ na 5 roků staré příspěvky, takže je nejasné, jestli sem ještě autorky chodí a odpoví Ti. – Spolehlivost těchto pilulek značně závisí na tom, kdy byly použity. V období ovulace na ně nelze spoléhat. V tomto případě je spolehlivá dodatečná ochrana zavedení nitroděložního tělíska do 5 dnů. To potom může chránit několik roků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí