Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Jen nějak ne chápu, HA nemůžeš, ale tuhle srajdu v pilulce po do sebe hodíš? ![]()
Bez latexové kondomy existují, pro příště ![]()
Jinak bohužel nemám zkušenost. Snad ti někdo poradí ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Tak ta pilulka je jednorázová, a antikoncepci nemůžu brát z dlouhodobého hlediska, protože by mi vyrušila moje prášky. Nemám záchvaty nějak často. Když nejsem ve stresu, tak prakticky vůbec. Myslím si, že je to lepší než podstupovat potrat, na který jsem musela jít ve 21( pilulkový potrat), protože jsem studovala vysokou a mému tehdejšímu příteli bylo čerstvě 18.
@hani28 píše: Více
Vím, ale celkově jsou mi kondomy prostě nepříjemné a bolí mě to s nimi.
Nehormonální tělísko taky nesmíš? V kombinaci třeba se spermicidy ještě? Kondomy bez latexu a nějaký vhodný lubrikant? Jako nevím, nechci být za moralistku, ale máš za sebou potrat a teď další nehodu, možná bych se trošku zamyslela nad tím, čím je vykoupeno mé pohodlí.
Jenze to je prave nejspis zpusobeno tou alergii na latex. S bezlatexovyma to muze byt uplne o necem jinem.
Ze všech ochran jste si vybrali tu nejmíň spolehlivou, tak ti nezbývá než čekat. Jestli dítě nechcete tak se chraňte.
Ahoj všem,
s přítelem máme nechráněný pohlavní styk, protože mám alergii na latex, a kvůli epilepsii nemůžu brát antikoncepci. Ze zdravotního hlediska mi doktor nedoporučuje ani tělísko, takže to jinak než přerušovaným sexem nejde (pokud bychom nechtěli sex až po svatbě
). Nicméně to přítelovi dost ulítlo, a vzala jsem si pilulku Po, protože momentálně mimčo ještě neplánujeme. Nicméně vzhledem k tomu že beru Lamicta 100-0-100 mg bojím se, aby pilulka zabrala. Má někdo podobnou zkušenost s Egianti pilulkou? Samozřejmě bych na potrat nešla, přeci jen je mi 25, a věřím, že bychom to zvládli, ale stejně bychom chtěli ještě počkat. Předem děkuji za odpovědi