Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Cca 10-11tt, nevím přesně, ale jelikož do velkého utz mi ještě 14 dní zbývá, tak jsem nervózní pořád a pořád se bojím ![]()
@E-evulka To je normalní ten strach, už ani po prvním velkém ultrazvuku já mít klid nebudu, možná si trochu oddychnu po druhém velkém a asi ani to ne. Ale neboj, smůla se nemůže lepit pořád. Teď už to dobře dopadne. Opatruj se!
@kifsepixam děkuji ![]()
Ale ten strach je prostě silnější než já
už aby byl leden, ať vím, na čem jsme, pak to ze mně aspoň trochu opadne.
A neboj, na tebe se taky brzo usměje štěstí ![]()
Dobrý večer holky, prosím o radu. V říjnu jsem si ve 20tt porodila mrtvé miminko, poslali ho do Hradce Králové na pitvu. V pátek přišla z Hradce zpráva, že se oba s partnerem máme dostavit na sdělení výsledků. Psala jsem svému gynekologovi, pracuje přímo v nemocnici kde „porod“ proběhl. Napsal mi, že tohle není úplně běžný postup a oni pitevní protokol ještě neobdrželi. Kamarádka má bohužel stejnou zkušenost, jim pitevní protokol přišel, nikam jezdit nemuseli ale nenašli žádnou příčinu, proč se to stalo. Vím, že se v papírech vyplňovalo, kdo obdrží pitevní protokol, jenže mě v tu chvilku praskla voda a dovyplnila to za mě sestřička. Moc všem děkuji ![]()
To asi záleží jak kde… mě řekli, že pokud by tam byla třeba nějaká genetická vada, tak by se mi ozvali sami (asi z genetiky…to už si ale přesně nepamatuji). Nikdo se neozval a zpráva z pitvy přišla až za dost dlouho mé gynekoložce.
@berua13 píše: Více
Moc děkuju, máme se dostavit na oddělení lékařské genetiky.
@Anonymní píše: Více
Tak tam zavolej/napis, at ty vysledky poslou tvemu gynekologovi. Mozna na to budou potrebovat znovu tvuj podpis.
Tak to je možné, že něco u miminka našli.
Přeji ať vše dopadne co nejlépe ![]()
Pravděpodobně se ukázala nějaká příčina toho, co se stalo, a proberou s vámi, jaká je pravděpodobnost, že se to může zopakovat, mohou navrhnout nějaké testy vám…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.