Pláč batole v noci a sousedi

Anonymní
11.10.21 07:49

Pláč batole v noci a sousedi

Dobrý den,

Chtěla bych se prosím zeptat maminek, které bydlí v paneláku jestly jste se už setkali s takovým problémem a jak jste ho řešili.
Mam skoro dvouleťáka, kterého trápili zubky někdy a teď v poslední době okolo půlnoci začne plakat, řvát asi skrz špatného snu. Ale vydrží i půl hodinky. Já ho uklidňují mezitim ale moc to nejde - háže sebou, zahazuje dudel, kope. Ale snažím se co se dá, někdy pláče němé.
Ale…mezitím na nás sousedí z patra dolů mlátí do topení. Opravdu rány. Bohužel nejsem typ který to hodí za hlavu a bydlíme na malém městečku.
Chtěla bych se zeptat jestly se Vám to někte ré stalo a jak jste postupovali. Já vlastně ani nevím, asi jen bych ráda slyšela že nejsem v tom sama. Říkám si že jsem nějak něco špatně, že děti na okolí večer nepláčou. Nás je prostě chlapeček, který se umí zlobit ale jinak je šikovný.
Děkuji za jakoukoliv reakci

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
11.10.21 07:52

Kamarádka to tak měla - od narození dítěte každou noc (než doběhla udělat UM, tak si dítě cca 5 minut poplakalo :nevim: )-nepomohlo nic, až odstěhování.. Na tvém místě (pokud víš, kdo mlátí) bych tam skočila, omluvila se, že malému rostou zuby a že děláš vše pro to, aby neplakal, ale je to holt ještě malý prcek.
Nicméně půl hodiny řev v náruči rodiče mi přijde tedy opravdu hodně - je vůbec vzbuzený? Co takhle ho hned vzít na ruku, jít mu dát třeba do kuchyně napít, vyndat nachlazený dudlík z lednice nebo Nurofen atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
11.10.21 07:55

Ať si trhnou sousedi nohou. Tvoje dite je dalsi danovej poplatnik. Muzou bejt radi, ze se jeste nejake deti rodi!

Příspěvek upraven 11.10.21 v 07:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
11.10.21 07:55

Dcera jako miminko hodně plakala, bez důvodu, nešlo ji uklidnit. Vydržela třeba hodinu. S tímhle chováním sousedů jsem se naštěstí nesetkala. Proboha je to dítě, může mít problém. Chápu že to může být pro ně nepříjemné ale nekřičí přece celou noc. Já bych si to s něma teda pěkně vyříkala popř. bych poslala manžela/partnera. Tohle by na mě fakt nikdo nezkoušel.

Příště zkuste hlučný sex, třeba jim to bude příjemnější. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.21 08:04

@unuděná ano vemu ho do náručí, chodíme spolu snažím se klidným hlasem na něj mluvit ať se uklidní apod. Mě přijde že pláče prostě tak jak když je úplně naštvaný, prostě na nervy a musí se vyplakat. :,( Přijdou mi to špatný sny. On je celkově hodně citlivý chlapeček. Mě to mrzí, nechci rušit sousedy. Nevím no, přemýšlela jsem vylepit něco na nástěnku do přízemí ale ani nevím jak bych to formulovala ( že se omlouvám a že se snažím ho uklidnit).

• Citovat
  • Upravit
10425
11.10.21 08:05

@unuděná pokud ma nocni desy, tak pul hodina je jeste dobra a nenadelas vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.10.21 08:08
@Anonymní píše:
@unuděná ano vemu ho do náručí, chodíme spolu snažím se klidným hlasem na něj mluvit ať se uklidní apod. Mě přijde že pláče prostě tak jak když je úplně naštvaný, prostě na nervy a musí se vyplakat. :,( Přijdou mi to špatný sny. On je celkově hodně citlivý chlapeček. Mě to mrzí, nechci rušit sousedy. Nevím no, přemýšlela jsem vylepit něco na nástěnku do přízemí ale ani nevím jak bych to formulovala ( že se omlouvám a že se snažím ho uklidnit).

Vyprdni se na nástěnku. Proč tam za nimi nezajdeš osobně? Jakmile se tohle dostane do roviny osobní (uvidí tebe a malého a snahu z tvé strany), bude pro ně mydlení na trubky mnohem nepříjemnější. Nástěnka ničemu nepomůže, pořád půjde o řev nějakého anonymního mimina, jehož anonymní matka je neschopná ho utěšit (samozřejmě tohle si nemyslím já, ale na 99 % ti lidé :nevim: ).

Příspěvek upraven 11.10.21 v 08:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.21 08:09

@Le_lenaz celou noc nepláče, když to byli zuby poplakaval i přes nurofen ( špičáky) a já byla sním a držela za ruku ale nerušil tak moc asi noční režim. Teď třeba neplakal týden ale včera druhou noc okolo půlnoci.
Manžel za nimi byl ale velice nic se nevyřešilo. Prostě říkali že oni vstávají do práce takže tak. A přijde mi že bouchání ještě hlasitěji. A včera 2×. A to plakal no tak max 20 min :,(

• Citovat
  • Upravit
Janli
11.10.21 08:09

Já bych naběhla na sousedy a seřvala je. Neděláte mejdany, pláče vám dítě. Nic, co by si člověk naplánoval a vyloženě se na to těšil. Ještě bych se jich zeptala, jak máte to dítě uklidnit, když ho tím mlácením do topení vyděsí znova a víc. Tohle je fakt buranství a bezohlednost. Omlouvat se jim? Za co? Že mám dítě? 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.21 08:11

@unuděná manžel už u nich právě byl i já se snimi potkávám a oni prostě řeknou že vstávaji do práce. Potkávají nás denně skoro. Právě nevím je to na stejném bodě. A včera na nás mlátí ji 2 x a to opravdu už hlasitě. Nebo nepřidá mi to když uklidňují malého…ale to je zase má povaha. :,(

• Citovat
  • Upravit
53190
11.10.21 08:15
@Anonymní píše:
@unuděná manžel už u nich právě byl i já se snimi potkávám a oni prostě řeknou že vstávaji do práce. Potkávají nás denně skoro. Právě nevím je to na stejném bodě. A včera na nás mlátí ji 2 x a to opravdu už hlasitě. Nebo nepřidá mi to když uklidňují malého…ale to je zase má povaha. :,(

Hele tohle je prostě na prd z obou stran. V bytě, kde je všechno takhle moc slyšet, bych bydlet nechtěla, ale to ti asi v ničem nepomůže. Asi bych jim řekla, že tím, že začnou mlátit do trubek nejen, že moje dítě neuklidní, ba spíš naopak, a ještě vzbudí půlku baráku, která by normálně mohla spát :zed: Zašla bych tam a zeptala se, co přesně tím mlácením sledují. Jestli to má být upozornění, že vám řve dítě (toho jste si zajisté nevšimli) nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Janli no to mi přišlo také že ty první rány byli asi železnou tyčkou nevím do topení a že ho to vyděsilo. Já nevím asi severu odvahu a řeknu jim něco… Kdybych to uměla tak dobře okecat. Ona na mě spustí - prostě paní je skoro „dokonalá“ a na vse má těžce odpověď.
Asi si to musím nějak připravit.

• Citovat
  • Upravit
1348

Zrovna tohle řeším. Jako miminko dcera plakala v noci opravdu málo, sousedům (důchodci) nic nevadilo. Za měsíc ji budou dva roky, budí se stále na mléko nebo má špatné sny. Utišení trvá delší chvíli asi 10 minut ( chce mléko ale taky spát), sousedi v noci na topení nebuší, za to mi skoro každý den vynadají. Po paneláku samozřejmě všem říkají, jak sme hrozně hluční ( samozřejmě i ve dnech, kdy tam vůbec nejsme) Přes den dcera pomalu nemůže ani přejít přes byt, aby se neozvalo bušení na topení. Nepomohlo nic, paní je vážně nemocná a pán má pochopitelně strach,.mě je vyčítáno, že paní kvůli nám nezemře v klidu, případně zemře rychleji. V bytě máme kvůli nim všude koberce kromě kuchyně. Celé dopoledne venku, odpoledne si dcera chce listovat v knížkách, staví kostky atd. Občas se samozřejmě proběhne ale to už rvu jak hysterka, ať přestane. Stejně je problém. Snáším to čím dál hůř. V lednu mám termín porodu a rozhodli sme se byt prodat a odstěhovat pryč. Sice do menšího ale v přízemí. V polovině listopadu se stěhujeme a mě se opravdu moc ulevilo. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.21 08:16

@unuděná máte pravdu. Zkusím to. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
12625
11.10.21 08:18

@Královna Kosmíru

@Královna Kosmíru píše:
Ať si trhnou sousedi nohou. Tvoje dite je dalsi danovej poplatnik. Muzou bejt radi, ze se jeste nejake deti rodi!Příspěvek upraven 11.10.21 v 07:55

Taky jsem danovy poplatnik a poslouchat kazdy den rvouci batole a rano brzy vstavat do prace je rajc..zakladatelko asi bych se sousedama promluvila, ono to pochopi, je to vstricne gesto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí