Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U syna ne, to jsem platila 30,– za kontrolu, když se mi zdálo, že mi poporodní zranění jde do zánětu, ale za kontrolu po šestinedělí ne. Teď mám novou dr., takže za tři týdny se uvidí, jestli platit budu ![]()
Neplatila jsem, ale jen proto, že to dr. evidoval jako „roční prohlídku“ ![]()
Taky jsem neplatila.Vlatne jsem platila jen jednou 30kč,kdyz jsem tam byla poprve se zaregistrovat
Jinak nikdy
Taky se mi to zda divny, ze jsem platila.. Jinak u sveho obvodniho dr taky neplatím nikdy.. ( i kdyz bych asi měla.)
Já jsem taky neplatila,ale platím roční sponzorský dar
1 000,– ať chodím 2× do měsíce nebo 1× za rok poplatek na gyndě neplatím nikdy. Myslím si, že po šestinedělí jako i za prevenci by se platit nemělo.
Ja 30 korun platila, uz se to nevztahuje k tehotenstvi za ktere se neplati, ale uz je to jako bezna prohlidka, tak mi to rekli v nemocnici
Tak já teda taky platila. Až při další kontrole po 3 měsících jsem to měla jako prevenci a neplatila jsem. Já platila i v těhotenství u zubaře, což by se taky nemělo. Ale obvoďák zase nic nechtěl. Takže si to každý doktor přebere po svém, a mně je blbý se s nima hádat o 30kaček.
To je právě ono. Tenhle systém poplatků je dost chaos jeden za něco platí a druhý ne a kvůli 30,– Kč se hádat nebude. Já za předoperační vyšetření naplatila a moje mamka ano ve stejné době jen jiný lékař. Pak se v tom vyznej já paltím jen když mi řeknou a raději se neplám a nepídim. Dobře to ovšem není.
Neplatila jsem, je to ještě prohlídka v rámci těhotenství a šestinedělí ![]()
Já bych normálně platila taky,lae po šestinedělí jsem hned nešla(ležela jsem v nemocnici) takže mi to vyšla datumově jako prevence(jšla jsem když malé šlo na 4tý měsíc) a za tu se neplatí.
Ahoj holky… Mam takovy dotaz. Zajímalo by mě, zda jste platili za kontrolu po šestineděli. Já musela platit 30 kč. Ale zdá se mi to jako hloupost. Je to sice uz 4,5 měsíce ale ted jsem si vzpoměla, tak mě napadlo se zeptat.