Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
1.10.14 22:18

@Malvajs … moje holcicka za to kazdopadne stala :srdce: :palec: Na tom se asi shodneme vsechny :potlesk: Ty deti jsou nade vse :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.10.14 04:58

@kamo2601 Ja prave nikoho, krome tebe, kdo by dr.znal, neznam. Takze jsem byla nervni, kdyz me k nemu muj dr. poslal, ale to rychle preslo. Fakt to ze me spadlo, jako balvan. Jsem ted jen trosku vedle ze sestricky, naposledy byla docela neprijemna :-( Bylo by super, kdybych ho mela i k porodu, uvidime, jak a kdy se nam to vyvrbi. Zatim jsou oba prckove podelne, takze to vice mene stejne vypada na cisare, i kvuli te placce. Dnes jsem 27+3, tak hlavne jeste vydrzet :-) Na kontroly do HK ted budu jezdit kazdy tyden. Pritel to bude mit pekny zahul v praci, kazdy tyden v utery propustka…ted byl se mnou poprve a hrooooznej problem, tak vubec nevim, jak to cely budem resit :-( Ale za HK jsem stastna, jako blecha. Mam jit ke svymu dr., aby mi doplnil testy na cukrovku do prukazky a normalne mam husinu uz ted :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.10.14 08:00

@Petka.84 holka, koukam v kolik si to psala :mrgreen: Proc nespis, pekne odpocivej a valej se co muzes… za par mesicu to relativne skonci :pankac:
Tak se Kaceraka zeptej na ten porod. 100% budes hospitalizovana, cca od 34.tt, tak domluvit by to urcite slo ;)
V praci u pritele si budou muset zvyknout!!! :pocitac: Jdeme snidat, dcera tady radi jak cerna ruka :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.10.14 10:33

@kamo2601 To vis, laska moje vstava ve ctyri do prace a pak poustim vencit kocoura, tak toho moc nenaspim :-) Ono ja toho posledni dobou vic nacuram, nez naspim :-D
Na porod se ho urco zeptam, ale me ted fakt odzbrojila sestricka.. Kdyz jsem lezela na porodnich salech, domlouvala jsem se na rizikovou poradnu v odpolednich hodinach. Rikali, ze pokud nepujdu na krev, neni problem. Tak jsem to ted rikala sestricce a dostala jsem peknou cocku :-( Prekousnout by to u chlapa v praci meli, ale vis jak to dnes je. Bud…nebo tamhle jsou dvere. Nedostal volno, ani kdyz pro me byl tehdy v Nachode v nemocnici, kdyz jsme dojizdeli do Sanusu, ani kdyz mel se mnou jit na utz ve 20tt… Dobry, vid? Je to bordel… A tak myslis, ze si budu muset ve 34tt urco lehnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.10.14 13:21

@Petka.84 … na sestricku se vyprdni, nemela den ;) To jsou maly veci :kytka:
No, kdyz to do 34.tt doklepes, tak si pujdes urco lehnout. Ale nevim, jak s dvojcatkama, jestli te treba nebudou chtit mit pod dohledem driv. Ilonka, ta co lezela se mnou s dvojcatkama, hospitalizace od 27.tt kvuli krvaceni a 14.dnu na to porod. Dvojcatka po IVF, ale Ilonka mela srusty na deloze a placku marginalku. Je to individualni, kazdej to ma jinak. Pristi utery se Kaceraka zeptej, klasika na vsechno :-D
To je blby, ze ho nechtej takhle uvolnit, to chapu :cert:
A ty, chraaaaapej co to jde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.10.14 13:36

@kamo2601 Jj, si piš, že se ho zeptám :-) On je hrozně fajn ;-) Sestřička, no nevím, už neměla den po druhé, co jsem zjistila. Když vidím tu nabušenou čekárnu, tak jí úplně chápu, že toho mají moc, no ale zase je tady pro lidi a nemělo by to tak být :-( My máme taky prcky po IVF, placku mám marginalis, ale (ťuk, ťuk, ťuk na dřevo, jako vždy) nekrvácím. Jak ono se to bere? Když jsem 27+4, tak už se to bere, jako 28tt? Tak to víš, že chci u sebe mít prcky, co nejdýl. Minulý týden měli 900 a 930g, tak si myslím, že už mají určo přes kilo. Alespoň mi přijde, že mi hrozně težkne břicho, tak je to náročný, ale zase se utěšuju, že asi pořádně rostou :-)))) Zeptám se ho na porod i na tu hospitalizaci. No, asistentka mi tehdy říkala, že ty injekce na plíce jsou na udržení tak asi na tři týdny, takže předpokládám, že na ně budu muset za 14 dní znovu. To víš, doma je doma, ale s takovouhle jsem zase ráda, když si mě hlídají :-) Ale kdybych měla ležet dýl, už nechci na porodní sály. Není teda absolutně na co si stěžovat - servis a komfort a přístup, jako v pětihvězdičkovým hotelu, to klobouk dolů, ale je to záhul na psychiku, jako blázen. Na pokoji se mi vystřídalo pět bab, který předčasně rodily, takže jsem si užila kontrakce i jejich nervozitu a ze sálů bylo slyšet taky naprosto vše. Takže pro člověka, který nemá a nechce rodit je to fakt síla na nervy. I když jsem měla štěstí i na ty spolubydlící. Bohužel, jen jsme začaly rozhovor, už mi je odváželi rodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.10.14 13:38

@kamo2601 A s tím spaním? Já bych hrozně ráda, ale nejde to :-( Raubíři nejvíc kopou v noci :-))))) Ale jen co pořádně zaberu, vzbudím se s pocitem, že už to s čůráním nedoběhnu. V tomhle směru to je děs :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
14.10.14 17:44

Ahoj holky, jak se máte? Nějaké novinky? U mě pořád nic nového, na kontrolu jdu po 5 týdnech až příští středu, tak jsem jak na trní a nemůžu se dočkat..Tak snad všechny držíte pohromady a jste bez potíží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.14 10:27

@Sarec Ahojda, no já se ti nedivím, to by bylo asi po mě, chodit až po 5 týdnech :-( Já teď jezdím do rizikovky každý týden, byla jsem včera a dr.byl spokojen, že je to zase o fous lepší. Jsem 30tt, tak jsem i taková klidnější. Teď půjdu na kontrolu až za dva týdny a půjdu i na podrobný UTZ. Teda doufám, že jsem 30tt, už jsem se ptala minule, jestli to počítám dobře 29+3 už je 30tt??? Jinak se cítím fajn, kromě únavy, ospalosti a každohodinovýho nočního čůrání pohoda :-))) Jak ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
15.10.14 17:50

@Petka.84 jj už jsi 30.tt! Tak super, že je dr. spokojený s výsledky. Super, že tě takhle hlídají. NO já jsem zvědavá, co mi řekne dr. za týden. Já se cítím taky fajn, jen když málo odpočívám, tak mě pobolívá spodek a tvrdne břicho. Ale jinak asi OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
15.10.14 20:08

@Sarec Já vím, že ti na odpočívání nezbývá moc čas, ale snaž se, odpočívat, co nejvíc. Mě je stejně divný, že tě dr.zve až po takový době, to mi pořád nejde přes frňák :-( S takovouhle diagnozou :-( A ty jsi teď kolikátej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.10.14 20:48

Nazdarek holky :mavam: tak koukam, ze vsechny drzite pohromade. To je moc dobre :pankac: @Petka.84 tak uz „jen“ 6.tydnu a zacne teprve poradne tóčo :mrgreen: To budes jeste rada vzpominat na nocni curani ;) @Sarec ty jakmile muzes, tak odpocivej. Taky me bolel spodek a tvrdlo bricho. Uplne moje prvni hospitalizace v tom 25.tt, tak placka byla jeste marginalis a jelikoz jsem se totalne vyprdla na odpocinek (stehovali jsme se), placka mi spadla uplne dolu a stala se z ni centralis. Co babicky nebo manzel, ze by si ditko treba aspon na vikend udala a odpocivala. Keca se mi to, ja vim… ale opatruj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
15.10.14 21:20

@Petka.84 Já jsem teď 28.tt.
@kamo2601 Jsi hodná. Dítě Mám naštěstí přes den ve školce, tak odpočívám. Odpo se ho naštěstí taky celkem často ujme manžel. A naši Měli malého teď na celý víkend. Takže víceméně se poslední dobou šetřím. Jen včera jsem měla litani a odpo jsem odpadla a ten spodek dost bolel. A to nosím ten těhotenský pás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
15.10.14 21:59

@Sarec dlabej magnezko, na to tvrdnuti a bolesti je vcelku dobry. Nevim, nevim, ale tehotenskej pas mi prijde asi zbytecnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
16.10.14 07:47

@kamo2601 magnézium si dávám. Mám předepsaný Magnosolv od dr. Ale i ten pás mi celkem ulevuje, mám miminko strašně dole mi přijde. Taky jsi to tak měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí