Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Čau kočky! Tak jsem Vám na telefonu nadatlovala román a před dopsáním jsem ho pořídila vymazat. No, vůbec jsem se nevztekala
Tak znovu a lépe ![]()
@Malvajs Tak to je super! Ne ta depka, ale to, že tě propustili na chvíli ven! Užila sis alespoň malinko sluníčka a čerstvého vzduchu
A další dobrá zpráva je, že už to máš fakt za pár, polovinu v nemocnici už máš za sebou
Knedlíky? No, nedivím se. Mě můj chlap vezl řízek a bramborový salát, abych mu tehdy na nemocniční stravě neumřela hlady
Taky jsem něco málo v nemocnici shodila. Sestřičky se smály, jak jsem byla zásobovaná a já si připadala, jak paša
Věčně jsem hlásila, že večeři nebudu, pak už se mě automaticky ptaly, co mi manžel dovezl tentokrát ![]()
@kamo2601 Já když jsem kdysi ležela v nemocnici, taky jsem si tam vysloužila kámošku, stýkáme se dodnes a bude to asi deset let. Prostě jsme si sedly a nedám na ni dopustit
Teď naposledy jsem bla na takovým, asi záložním pokoji. Nic moc tam nebylo, malinký dvoulůžák. No a ta paní, co jsem si s ní pobyla byla taková zvláštní, moc nemluvila a druhý den podepsala revers a šla domů, což jsem vůbec nepochopila
Nakonec jsem na pokoji hnípala sama a otravovala sestřičky, protože jsem zvyklá mezi lidma a jsem hrozně ukecaná ![]()
Já užívám, prý posledního, hezkého počasí. Včera jsem prckům vyprala peřinky, povlečení a rychlozavinovačky
Konečně jsem si pořádně uklidila koupelnu a wecko. Ono je to těžký, když jsme s mamkou v domácnosti dvě baby. Každá děláme všecko jinak a přitom obě špatně
Klasika. Jinak tady byla včera bouřka, hnus fialovej. Křáplo nám to kousek od baráku, tak jsem měla malinko šoky a celou noc jsem se lítala kontrolovat na wc
Už jsem z toho asi na palici, ale tak člověk se asi bude bát pořád
Dneska mám od chlapa slíbený dobrodružněromantický odpoledne u Madagaskaru, tak se těším
A ležím, ani se nehnu, po včerejšku odpočívám a moc nekoukám kolem, aby na mě někde nezamávala nějaká činnost
Noc jsme měli náročnou oba - já lítala kontrolovat na wc, mladýho celou noc terorizoval kocour. Já nevím, kdy si ty dva na sebe konečně zvyknou, pořád jeden druhýmu dělají naschvály
Já se samozřejmě bavím, jako nikdy
Jinak pocitově u mě dobrý. Kluci kopou, jako o život, takže jsem vždycky ráda, když je cítím
Výtok je fuč, už mě jen tyranizují ty „píčové“ kosti, ale to je maličkost
¨
Tak jak Vy všichni tu? Novinky?
Ahoj holky, zdravím vás!
Jsem tu delší dobu nebyla, nějak nebyl moc čas.
Super, že se vám daří dobře. Já měla teď asi 4 dny šílené bolesti stydkých kostí, nemohla jsem pomalu ani chodit. Druhý den mi ještě do toho chytly bedra, takže fakt lahůtka. Ale zdá se, že bolesti už ustupují. Na kontrolu jdu až příští týden, tak jsem zvědavá, zda se placenta aspoň trošičku vytáhla. Mějte se a užívejte sluníčka!
@Sarec hoj, už jsem se bála, co s tebou je, že se nám tak dlouho nehlásíš
Ty nechodíš na kontroly nijak často, jsi psala, viď? Držím palce, ať je to o. k., hlavně dej vědět a držím palce na samé dobré zprávy
O těch stydkých kostech mi povídej, nejhorší je to paradoxně v noci, viď? Je to hrůza, ale taky se mi zdá, že je to na ústupu. Já můžu jedině doporučit těhotenský polštář, mě na spaní i na ty bolesti hrozně pomáhá
I když je fakt, že u nás je víceúčelový - já s ním v noci usínám, partner se s ním ráno budí a přes den v něm spí kocour
Měla jsem strach, aby to nebyly vyhozené peníze, ale v mém případě rozhodně nejsou, je to výborná věc ![]()
Holky, jak je? Doufám, že všem je dobře, nálezz se lepší a mimča se mají čile k světu.. ![]()
Já byla dneska na kontrole, placenta je furt stejně
, mimi se má čele k světu, akorát mám od začátku 3,5 kg dole, ale u dcery jsme nejdřív zhubla 5 kg, tak jsem v klidu ![]()
@enny3 Ahoj, tak já jsem ve fázi čekatelky - kontrola je až 22.9.2014 a je spojená s fuj testem na cukrovku
A jak se cítíš? Dobrý? Pokud doktor na úbytek na váze nic neříkal. pak to bude asi dobrý
V kolikátém, že ty jsi týdnu? Hlavně, že se má prcek čile k světu, to je nejdůležitější
![]()
@Petka.84 píše:
@enny3 Ahoj, tak já jsem ve fázi čekatelky - kontrola je až 22.9.2014 a je spojená s fuj testem na cukrovkuA jak se cítíš? Dobrý? Pokud doktor na úbytek na váze nic neříkal. pak to bude asi dobrý
V kolikátém, že ty jsi týdnu? Hlavně, že se má prcek čile k světu, to je nejdůležitější
![]()
Kočko, víš, co jsou metříky???Tam vidíš, kdo je v kolikátým týdnu a kolik má už dětí a tak..já jsem v 17 tt a cítím se líp, jen na mě něco leze
, ale bříško mě nebolí, netvrdne, tak snad to vydrží ![]()
@enny3 Jsem tu vecne pres telefon, tak jsem rada, ze napisu vzkazik a vic nikam nelezu, je to pro me po telefonu dost neprehledny, tak se radsi tupe ptam
17tt, to je casu
Ale taky vetsi nervy, ja vim. Dulezite je, ze prcek roste a ty se citis dobre ![]()
@Petka.84 mě ty stydký kosti bolely hlavně při chůzi, ve spánku to nebolelo vůbec. Dnes už o nich nevím, tak snad už se to nevrátí. Kojící polštář Mám, ale zatím jsem ho nevytáhla. Na kontrolu jdu až po měsíci, dr.je zatím v klidu, tak to taky neřeším. Potíže žádné, dokonce jsme opatrně zkusili i sex.. ![]()
@Sarec Tak to je super
Muj dr.to dost hroti, takze jsem pak nervni i ja, klasika
Jinak bolesti kosti jsou slabsi, boli to vice mene jen ve spanku. Sex? Klobouk dolu, nedala bych to s nervama, bala bych se, ze neco po*** A tak uz jsme smireny, ze se budem po sestinedeli znovu seznamovat ![]()
@Malvajs Ahoj, gratulace k princezne! To to dopadlo super, skvely
Mala je kusanec zensky
A jak ty a ta jizva? Jak to dopadlo? Hezky odpocivej, at jsi silna ![]()
@Malvajs Velká gratulace! Stellinka má pěknou váhu! Přeji, ať se dobře hojíš a malá se má čile k světu. @Petka.84 jako trošku strach jsem měla i manžel, ale už jsem měla absťák.
Jako moje dr.mi to nezakázala, jen ta doktorka na velkém utz. Ale teď zase bude raději půst
@Sarec Nam to zakazali uplne vsichni, tak radej tise trpime. Tatinek povidal, ze prece nebude stouchat spodniho prcka do hlavicky
Odmena bude stat za to, i za ten pust ![]()
Ahojda holky
@Malvajs obrovske gratulace k princezne
Zvladly jste to holky
A krasny jmeno jste vybrali
Koukam na ty miry a peknej „kousek“
Opatrujte se a at jste brzo doma
@Petka.84 a jak se dari u vas, jak miminka? Doufam, ze odpocivas a neuklizis
My uz litame cele dny po venku a snazime se uzit pekneho pocasi. Vcera mel pritel narozeniny, tak jsme byli dokonce zaparit
Taky se opatrujte a zatim papa ![]()
@kamo2601 Ahojda, funguju v ramci moznosti. Kdyz se mi chce, neco posolicham, dneska se mi nechce, taaak lezim a valim sunky. Zitra ma chlap volno, tak malinko pofackujem loznici
Jinak se citim unavene, ale dobre, nespinim (tuk, tuk, tuk), jen klasicky pp cipkach, jinak pohoda
Jen uzivejte zbytku leta, taky jsem pripravena, ze se vyvalim s knizkou na terasu
Jaaa bych parila
Cely tehotenstvi mam neuveritelnou chut na sano s jahodama, no jeeeeee ![]()
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Ahojda, funguju v ramci moznosti. Kdyz se mi chce, neco posolicham, dneska se mi nechce, taaak lezim a valim sunky. Zitra ma chlap volno, tak malinko pofackujem lozniciJinak se citim unavene, ale dobre, nespinim (tuk, tuk, tuk), jen klasicky pp cipkach, jinak pohoda
Jen uzivejte zbytku leta, taky jsem pripravena, ze se vyvalim s knizkou na terasu
Jaaa bych parila
Cely tehotenstvi mam neuveritelnou chut na sano s jahodama, no jeeeeee