Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
3.9.14 16:32
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Žádný takový, že se třísla připravujou na porod - ještě je hoooodně brzo :-( Nevím, jestli jsem dobrá, nebo ne, ale nebýt mýho milovanýho chlapa a těchhle diskusí, už se asi houpu na první větvi. Taky jsem na to celý zvědavá. Už je ze mě normálně věštkyně - ¨předem vím, že výsledky jakýchkoli testů budou špatný :-) Jj, můj dr. je prostě pro Hradec, ale jak říkám, po těch recenzích a setkání s Ivanem jsem z toho byla nešťastná, normálně jsem byla odhodlaná jet na Prahu :-D Ale už jsem fakt klidnější. Máme tam být zítra v půl dvanácté, doufám, že mě pustí domů :-D

No ja to nemyslela, ze zitra budes rodit :mrgreen: Jasny, ze nejdriv za 10.tydnu :hug: :palec: Ale, tim ze jsou to dvojcatka a taky tim ze lezis, je ten nastup „rozkladu“ (pardon za to slovo :mrgreen: ) o to rychlejsi nez u jednoho ditete v brise :) Je fajn kdyz je chlap oporou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 16:56

@kamo2601 Neee, já to nebrala tak, jako že bych měla jít zítra rodit - to ani nestraš! :-D Já myslela, kvůli tomu šítí, jestli si mě tam třeba už nenechají :-)) Chlap oporou…já ani nevím, jak se na mě takovýhle štěstí mohlo usmát. Myslím, že je to jedinečnej, ohroženej druh. Je to prostě moje zlato :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 18:09
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Neee, já to nebrala tak, jako že bych měla jít zítra rodit - to ani nestraš! :-D Já myslela, kvůli tomu šítí, jestli si mě tam třeba už nenechají :-)) Chlap oporou…já ani nevím, jak se na mě takovýhle štěstí mohlo usmát. Myslím, že je to jedinečnej, ohroženej druh. Je to prostě moje zlato :srdce:

Mno, budu uprimna… taky me napadlo zda-li si te tam uz nebudou chtit nechat :think: Ale zase zadny komplikace ted nemas (tuk tuk tuk) :palec:, takze duvod vylozene neni, proc by si te tam nechavali :nevim: Ale, spis jsem zvedava jestli tomu tvymu Dr. posvetej to siti :think: Placka se ti za klidovyho rezimu zvedla. No zitra budes moudrejsi :hug:
Joo, taky jsem si myslela, ze jeden ohrozenej druh mam doma… ale ono houbelec :cert: Klasika, rozhodne neohrozenej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 18:13

@Malvajs a jak u tebe? Doufam, ze vse ok a zdarne sis v excelu odfajkovala dalsi den :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 18:24

@kamo2601 Já s tím i tak trochu počítám, že spíš domů neodjedu, než odjedu, ale nechci to doma říkat nahlas, aby zase nebylo slzavý oudolí :-D To šití má svoje pro a proti, já fakt nevím, noo :-( Placka se mi vytáhla o cca 4mm za dva týdny, nevím, jestli je to hodně, nebo málo, ale nahoru leze (ťuk, ťuk, ťuk). Jak už jsem říkala @Malvajs, je lepší být v nemocnici pod dohledem. Já vím, že doma je doma, ale já bych snad i v tom špitále byla klidnější, asi jsem divná :-( Nee, mě ten ohrožený druh nepřejde, já prostě vím, že ho doma mám :srdce: Mám krásnou ukázku u jeho rodičů, takže vím, že ani s ním to nebude jiný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 18:24

@Malvajs Jojo, jak u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 18:37
@Petka.84 píše:
@kamo2601 Já s tím i tak trochu počítám, že spíš domů neodjedu, než odjedu, ale nechci to doma říkat nahlas, aby zase nebylo slzavý oudolí :-D To šití má svoje pro a proti, já fakt nevím, noo :-( Placka se mi vytáhla o cca 4mm za dva týdny, nevím, jestli je to hodně, nebo málo, ale nahoru leze (ťuk, ťuk, ťuk). Jak už jsem říkala @Malvajs, je lepší být v nemocnici pod dohledem. Já vím, že doma je doma, ale já bych snad i v tom špitále byla klidnější, asi jsem divná :-( Nee, mě ten ohrožený druh nepřejde, já prostě vím, že ho doma mám :srdce: Mám krásnou ukázku u jeho rodičů, takže vím, že ani s ním to nebude jiný :andel:

Placka jde hore, pri klidovym rezimu, a to je paradni :potlesk: Deloha se zvetsuje a zvetsuje a taha placku sebou nahoru :palec: Takze supeeer :dance:
Mno, v Hradci jsem lezela 8.tydnu a dost jsme videly i slysely, proste babinec chapejte :mrgreen: Ale o siti jsem tam fakt neslysela, jako ze by to tam nekomu delali :think: Ale neznamena, ze kdyz jsem o tom neslysla, ze to tam neprobehlo :mrgreen: Samotnou me to fakt zajima, co ti reknou. Hlavne, ten zakrok bude fakt za 1.min 12h…
To je mooc dobre, rodice byvaji obcas opravdu odrazem nas samych…
Divna nejses, ja osobne byla potom vsem uz v Hradci taky klidnejsi… byla jsem proste u zdroje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 19:04

@kamo2601 Ono je na prd, že se spousta věcí na netu dá najít, ale u dvojčat je to jiný. Třeba i o tom šití jsem našla spoustu info, ale že se to dělá, když se baba otevírá, nebo když se jí zkracuje čípek. Což je u mě obojí (ťuky, ťuk) v pořádku, tak mě to právě zarazilo. Docela dost si slibuju od tý rizikový poradny, jsem zvědavá na její názor. Asi bych byla v nemocnici klidnější, jenže jsme s chlapem na sobě hrozný zavisláci, když má noční, neusnu a ty 4 dny v nemocnici byly jak celý rok :-(
Zkus mrknout na odkaz http://www.modrykonik.cz/cerklaz/ tam je to docela hezky popsané ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 19:26

@Petka.84 jeejda i video 8o Prave, ze se to dela u zkracovani cipku nebo kdyz se zenska predcasne zacne otevirat… ale kvuli placce :think:? Hele, pokud by si zacala krvacet (pardon, opravdu to nechci privolavat), tak k cemu bude siti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 19:27

Btw. na vsechno se zitra zeptej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 19:34

@kamo2601 Právě, kdybych - nedejbože-začala krvácet, nepůjde to ven :-( To si piš, že se budu ptát. Říkám, jsem nadšená, že bych mohla fungovat, ale už si jsem míň jistá, že je to potřeba. Já svýmu dr. věřím, ví co dělá, ale jistota se nějak vytrácí :-( Říkám, u dvojčat je to jiné. Někde jsem četla, že se steh dělá u vícečetného těhotenství, ale když hrozí předčasný porod, což u placky nehrozí, všichni čekají, až se vytáhne. Právě jsem o šití kvůli placce slyšela taky prvně, ani jsem to nikde v diskusi nenašla :-( Třeba jsem jen blbá a přeslechla jsem nějaký výrok dr., nevím. Jsem ráda, že mě poslal do HK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 19:37

Teda předčasný porod u placky hrozí, jasné, ale to je konečné řešení, přece je možnost, že se ještě vytáhne… Zítra budu ráda za další názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 20:17

@Malvajs Ahoj, no paráda :palec: Jak to vypadá doma vůůůbec neřeš, třeba tě manžel mile překvapí ;-) A když to tam bude, jak po výbuchu granátu, zavři oči a neřeš :kytka: Myslím, že s mimčem stejně nebudeš mít čas ten bordel ani okouknout, tak buď v klidu :-)

Jasně, že podám info, ale jsem na telefonu píchnutá vždy na wifi, tak asi písnu později odpolko, až budeme doma :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 20:41

@Malvajs no to ti verim, ze se ti po chlapeckovi musi stejskat :-) Ja bych si to bez te moji princezny vubec nedokazala predstavit :? Ted ji mam druhy den u tchyne, jsem nachcipana jako prase :jazyk: a uz se mi po ni tolik styska :srdce: Chlap pracuje mimo CZ, uz pres 15.let, domu jezdi na 3.dny v tydnu, takze zaplat panbuh za babicku :-) Bydli kousek. U me to dopadlo tak, ze v tom 29.tt co jsem si sla definitivne lehnout na tech 8.tydnu do nemaku, tak vsechno zarizovala tchyne… nakupy, prani, sestaveni pokojicku, kocarek atd atd atd… ja se vratila do noveho bytu a nevedela jsem kde co je. To bylo taky hodne zajimavy 8o
Jo, mne taky vostre tvrdlo bricho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 20:51

@Petka.84 … u placek je prave ten predcasny porod myslen, diky tomu krvaceni, ze nekdy bohuzel se to krvaceni neda zastavit a musi se rychle delat akutni sekce, to za prve. Nebo za druhe, predcasne u placek do 37.tt se sekce proste udelat musi, to je finale tehotenstvi. No na vsechno se zitra zeptej. A ted tak premyslim, koho znam, ze cekal dvojcatka a „doklepal“ to do 40.tt :think: Jedna pani v HK dvojcatka cekala, ale mela preeklampsii, to byl taky vcelku hucak :zed: Myslim, ze taky cekala na planovanou sekci do 37.tt.
No hele, zajtra budeme vsechny chytrejsi :mrgreen: A ty se na to koukej s miminama pekne vyspat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí