Placenta praevia 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
2.9.14 19:07
@Petka.84 píše:
@kamo2601 vydrz, trva nahravani priloh… Taky di rvu vlasy, ze jsem to zavinila ja. Jak jsi rikala, stehovala jsi, kmitala a uz to jelo. Ja se cely tyden nezastavila, uklizela, myla okna…a uz me vezl :-(

No hele, ja si myslim, ze i potom co by te zasili, to zase tak velka zmena nebude :( Myslim, v tom pohybu. Navic se jedna o dvojcatka, doktori budou hoodne opatrni… No uvidis. Ve ctvrtek tam jdes?
Jojo, okna jsem myla taky, furt jsem prakticky delala drepy a vymalovala pokojicek :evil: No sele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
2.9.14 19:08
@Petka.84 píše:
@kamo2601 fakt? A kde? Ja u Rychnova pracovala, svet je fakt malej :-)))

Borohradek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.9.14 19:25

@kamo2601 Jj, jedeme tam ve čtvrtek. Noooo, jsem na to zvědavá ;-) V Borohrádku mám spolužáka ze střední a pochází odtamtud i kolegyně z práce :-D To je náááhoda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
2.9.14 22:21

@Petka.84 Zdravim a moc drzim palce, at to vsechny dotahnete do co nejdelsiho koncr. Omlouvam se, ze sem lezu.To vase tema me zaujalo, protoze jsem v pocatku sveho tehotenstvi taky mela placentu praevia.Tak jsem to vase tema zacala cist a zjistila, ze se bavite o HK.
Tak jsem hlavne tobe Petko chtela mapsat, ze Dr Ivan H, uz neslouzi, mam v porodnici kamaradku, tak mi to rikala, protoze me taky tenhle Dr zaujal. Z toho, ze by ti udelal rez urcite nemusis mit strach, protoze o tom nerozhoduje sam, musi mu to jeste odsouhlasit sef te sluzby, takze ani poprve by ti to neudelal.
Jinak nechty muzes mit, staci kdyz je nebudes mit i na nohach, ale je pry lepsi, kdyz jsou oboje pruhledne, ale kdyz ne, tak ti je rvat dolu nebudou, dneska jsou jine moznosti a jiny pristup k pacientovi.
Jinak ja bych do male nemocnice s placentou praevia rodit nesla. V te fakultce jsou fakt uplne jine moznosti a ten cisarsky rez se u vasi diagnozy opravdu muze zkomplikovat.Ja jsem ale na tohle trochu deformovana, protoze jsem puvodnim povolanim zdravotnik.
Tak se zeny drzte a preju zbytek tehotenstvi bez krvaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 10:58

@Klara1234 Ahojda, neomlouvej se, diskuse je verejna takze v poho ;-) A jak u tebe? Srovnala se placenta? Prave, muj dr.me posila vzdy do HK, treba kdybych potrebovala na pohotovost, nebo pak i rodit. Hledala jsem na netu ruzny recenze a fakt spatny :-( Navic jsem pak na pohotovosti chytla tohohle zminenyho dr. a to me tak trosku dorazilo. Ale @kamo2601 me uklidnila, ze HK super, tak jsem rada. A ted jeste tvuj prispevek a jsem v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 11:02

Zdravim, no tak Ivan uz si sve odpracoval. Hradec je temer perfektni :mrgreen: :pankac: @Petka.84 jsem zvedava s jakym infem zitra dojdes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 13:02

@kamo2601 To mě povídej :-( V noci spím hrozně málo, protože mě začalo poslední týden bolet, no jak to říct, no - prostě kosti mezi nohama :jazyk: A při každým pohybu je to utrpení a paradoxně je to nejhorší v noci, kdy jsem v klidu. Takže dospávám dopoledne. A dnes dopoledne šok, volal mi ze svého mobilu můj dr. To bylo panečku probuzeníčko :-D Nevím, jestli se nebudu opakovat, ale asi po roce jsme šli za kulturou, tedy na večeři. Bohužel se v té restauraci vyskytla žloutenka typu A, tak jsme šli preventivně na testy, mě brali jako rizikovou kvůli těhotenství, takže mě testovali 2×. Žloutenku vyloučili hned na poprvé, ale druhé výsledky byly trojnásobné oproti těm prvním. Tak mě obvoďák poslal s kopií na gyndu a včera mi brali jaterky znova. A dr. ráno volal, že špatný, ať se tam stavím pro výsledky a vezmu je s sebou do HK. Je tohle možný vůbec ještě? Aby se to všecko s.alo v takový míře? Nejhorší je, že si to ani nijak nepřipouštím. Ono je to tedy možná dobře, ale já už na tohle všecko začínám být prostě imunní.
Normálně, holky díky za chválu na Hradec, už jsem i rozhodnutá, že rodit tam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 13:38

@Petka.84 … jojo, rozjizdeji se ti trisla a telo se pomalinku zacina pripravovat na porod. Jelikoz ty ses 3v1, musi to byt o to vic narocne, to je mi jasny. A hlavne jak clovek furt lezi, je taky „bolavej“. Ja vlastne lezela 8.tydnu v Hradci a telo me bolelo hrozne. Ke konci jsem uz zacala jit dolu s vahou. Coz bylo dost nepochopitelny jelikoz jsem jedla sladkosti fakt na husto, hlavne cokolady. Takovy ty velky Milky 8o A to jsem prosim nikdy sladky nejedla!!! Posilali ke mne nutricni poradkyne, ale nakonec byl zaver ten, ze uz to proste bylo psychickyho puvodu :P Trosku magurek uz ze me byl :mrgreen:
Ty woe, tak to mas taky vesely :| Tak to jsem fakt zvedava, jak to v tom HK dopadne. No koukej se hned ozvat! V kolik tam jedete? Ses dobra, ze to tak beres :hug:
Hele, pod srdickem mas dvojcatka a placku blizko rodidel, to musel byt Hradec :palec: A jako bonus, uz bez Ivana :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
3.9.14 13:43

@Petka.84 U me to dopadlo dobre a placka se vytahla nahoru a porodila jsem bez problemu.
Za me HK taky super. V rizikovce jsem sice vzdycky vysedela trochu dulek, ale to se pry taky zmenilo a poradnu maji kazdy den, tak ty fronty uz nejsou takovy.No, a porod super. Vsichni byli mily a vstricni. Kojit me naucili uplne super a za 4 dny jsem byla doma. Vzivote se mi tam nestalo, ze by se na me nekdo jen krive podival.Ja byla max spokojena. A z komplikacema bych jela jen do HK, to bych jinde neriskovala.Tak se holky drzte.
A v poradne at to dobre dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
3.9.14 13:48

@kamo2601 No on tam Ivan pry jeste je, ale jen obcas a do sluzeb uz nechodi. Takze narazit na nej muzes, ale jen dopolko a jeste vyjimecne.
To jen aby jste se nelekly, kdyz ho potkate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 13:53

@kamo2601 Žádný takový, že se třísla připravujou na porod - ještě je hoooodně brzo :-( Nevím, jestli jsem dobrá, nebo ne, ale nebýt mýho milovanýho chlapa a těchhle diskusí, už se asi houpu na první větvi. Taky jsem na to celý zvědavá. Už je ze mě normálně věštkyně - ¨předem vím, že výsledky jakýchkoli testů budou špatný :-) Jj, můj dr. je prostě pro Hradec, ale jak říkám, po těch recenzích a setkání s Ivanem jsem z toho byla nešťastná, normálně jsem byla odhodlaná jet na Prahu :-D Ale už jsem fakt klidnější. Máme tam být zítra v půl dvanácté, doufám, že mě pustí domů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 13:54

@Klara1234 Děkujeme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
3.9.14 14:01

@Petka.84 to je teda mazec s tou žloutenkou! Hlavně, že jsi výsledky měla negativní. My jsme všichni očkovaní. Zítra už jdeš na to šití? A to ti jako budou šít co? Nějak jsem to nepochopila. Držím palce, ať to dobře dopadne..Mě dnes taky bolí jak kdyby dole, při chůzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.9.14 15:17

@Sarec Copak, mazec to je. Ale vzhledem k tomu, že pracuji celý život v gastronomii, jim to vůbec nezávidím. Rozhodně to neudělali naschvál a do „kšeftu“ se budou vracet horko těžko, i když je to nejlepší restaurace u nás. Já osobně jsem asi blázen, ale klidně bych tam časem šla na jídlo zase :-) Můj dr.je rozhodnutý šít. Do té rizikové poradny mě poslal proto, aby mu to primářka posvětila. Nevím, jestli to nemůže rozhodnout sám, nebo to chce ještě jen od někoho posvětit :-( Ani nevím, jak to bude probíhat, jestli to bude jen vyšetření, nebo si mě tam rovnou nechají. Je to zákrok, který se provádí v celkové šetrné anestezi do max.24tt a jde o uzavření krčku dělohy stehem, někdy se našívá proužek. Cca dva týdny před plánovaným porodem se steh odstraní. Nevím, jestli se odstraňuje dva týdny předem i u císaře, ale asi to bude standardní postup i u něj ;-) Jsem nadšená z vidiny, že nebudu muset pořád jen ležet, ale zase je to zásah do těla a do dělohy a mám strach, aby mi to nevyvolalo porod, i když můj dr. říkal, že to porod nevyvolá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
3.9.14 16:26
@Klara1234 píše:
@kamo2601 No on tam Ivan pry jeste je, ale jen obcas a do sluzeb uz nechodi. Takze narazit na nej muzes, ale jen dopolko a jeste vyjimecne.
To jen aby jste se nelekly, kdyz ho potkate.

Ja uz rodit neplanuju :-) Placka se me, tenkrat, nezvedla. „Ukazkove“ vcestne luzko. V Hradci jsem lezela 8.tydnu a za me fakt machri :palec: Ivan, za celou tu dobu, byl u me jednou na oddeleni 6ti nedeli… jen bezne vysetreni, ale i tak vypadal uplne mimo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí